Hosbulduk canim iyi degilim ya cok agrim var halsizim burnum tikali basim agriyo daha sayimmi :kedi:
onlar uyanır ama benim uyku saatim geliyo bu arada kendine dikkat et canım benimde bayağı ağrılarım oluyoHosbulduk canim uyandiririz simdi onlari merak etme :sm_cool:
onlar uyanır ama benim uyku saatim geliyo bu arada kendine dikkat et canım benimde bayağı ağrılarım oluyo
slm kızlar nasılsınız? 2 saat deliksiz uyumuşum. ama bütün işler kaldı off ya. bi kaç parça şey ütüleyim bari. ayıp olmasın
ohh yarasin yarasin :)))
ben de birkac gundur acayip halsizim.bugun kalktim,saglik ocagina gittim geldim uyudum.nerdeyse aksama kadar uyumusum.sonra hemencecik kolay bi yemek yaptim dogru duzgun bisey yiyememistim cunku.hala da o durumdayim.niye boleyim bilmiyorum valla
yaaa gecmis olsun canim ya.grip oldun sanirim(
esim de grip oldu.hemen igne filan da yaptim ilerlemesin diye,bana da gecer yoksa.kendine dikkat et,dinlen canim,gribin tek ilaci bu zaten
valla bizim evde de yemek yok tam takır bu saatten sonra tosta talim. ancak onu yiyebilirim. yoksa rahatsız olurum gece gece. ben dün gece 2.30 a kadar uyanıktım. akşama kadar sarhoş gibiydim. yoksa gündüz uykusu sevmem. ama saat 8 de uyandım sabahın köründe yani akşam üzeri de oğluşumla güzel bi uyku çektik. gerçi onu bilmem ama ben süper uyumuşum. gece uyuyabilecek miyim acaba.
canım halsizlik gayet nomal. sağlık ocağında bebişe mi baktılar? neden gittin?
Yaklasik 1 haftadir gribim zaten canim.Gunduzleri iyi oluyorum aksamlari bu saatler oldumu dökülüyorum resmen.
Aman dikkat sanada gecmesin cok zor oluyo gercekten boshayallersmile
leyla çok güzel en azından bebişin iyi olduğunu öğreniyorsun. biçok kişi de senin gibi ek kontrol olyor s. ocağında. ama bizim burdaki s. ocağı kümes kadar. ilgi desen yok. ben gidersem de benim istediğim tahlil varsa onu yapıyolar. o kadar. inşallah güzel haberlerle geleceksin yarın sen de
selam bayanlarrr
bu gene imaj değiştirmişakannehirakannehirakannehir
selam canim,hosgeldinselam bayanlarrr
leyla çok güzel en azından bebişin iyi olduğunu öğreniyorsun. biçok kişi de senin gibi ek kontrol olyor s. ocağında. ama bizim burdaki s. ocağı kümes kadar. ilgi desen yok. ben gidersem de benim istediğim tahlil varsa onu yapıyolar. o kadar. inşallah güzel haberlerle geleceksin yarın sen de
e ikizlerim normalgünde 2 defa kendimden bile sıkılıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?