2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Bayanlar kimse yok anlaşılan bir gelmedim neler olmusssss :)

Arkadaslar üzerinize alınmayın bence bizim kendi aramızda yaptıgımız muhabbetten kimseye zararımız yok. Eee daha önce ki Hazıran anneleri gibi tatsız durumda yok şükür içimizde bence üzerimize alınıp ortalıgı karıstırmayalım ama benim merak ettiğim kim saldırmıs hani aklıma gelen eskılerden biri gelip kapatın konuyu mu dedi ki..

zaten cokk uzun sayfaydı boşverin kendimize temiz bir sayfadan baslamıs olduk :D
daha iyi bile oldu bence..

sizleri özledim kızlar gelin cabukkkkkk

Selam Bayanlar kimse yok anlaşılan bir gelmedim neler olmusssss :)

Arkadaslar üzerinize alınmayın bence bizim kendi aramızda yaptıgımız muhabbetten kimseye zararımız yok. Eee daha önce ki Hazıran anneleri gibi tatsız durumda yok şükür içimizde bence üzerimize alınıp ortalıgı karıstırmayalım ama benim merak ettiğim kim saldırmıs hani aklıma gelen eskılerden biri gelip kapatın konuyu mu dedi ki..

zaten cokk uzun sayfaydı boşverin kendimize temiz bir sayfadan baslamıs olduk :D
daha iyi bile oldu bence..

sizleri özledim kızlar gelin cabukkkkkk

tövbe ettik hepimiz bu sayfaya geldik:roflol::roflol:

herkeste ayrı bi dert ya bizdede bebeğe isim konusu kayınbabanın ismi konacakmış onlar öyle havadalar ama ben ismini çoktan koydum sonuçta ben dokuz ay karnımda taşıyorum geceleri uykumu bölüyorum bebişim için demi ama isim konusuda anneye ait olsun yani

Slm kislarr ben geldim cok agrim varr alt tarafim cikicak sanki is yapiyodum yarim biraktim oturdum size bakim dedim :kedi:

Talarcim isim hakki kesinlikle anne babaya ait vazgecme oglusuna karar verdigin isimden.
Benim ilk oglumun adini esim koydu mert diye.
Bunda hamile kalir kalmaz isim hakki benim dedim esime.Eren ismine karar verdim.Esimse ben cok begenmiyorum baska isim bul diyo ama ben ona sen begenmezsen begenme ben begendim karar verdim diyorum.Mertimde bende aylardir eren diye seviyoruuz karnimi abisi artik kardesini eren olarak taniyo vazgecmem kesinliklee :umursamaz:

Kimsecikler yok herhalde benim de agrim var zaten az yatim uzanim barii iyi bakin kendinize opuyorumnanaktan
Is yapim dedim yarim kaldi heryer heryerde ben dogum yapana kadar ev cöp ev olmaz insallahh bilmiyorumkismile

valla bakıyom bakıyom kimse yok bende çıkıyom bunlara nasıl çağrı atsakCADIARZU

kız yesica cinsel içerikli konular ya da fıkralar oluyo onları takip etmiyolarmı aceb:uhm:

hehe sen ben bide misafir bizi takib ediyo galiba dayanamıyomu ne:roflol:

yesica şimdi biz kapatırız onlar gelir bi dengeleyemiyoz istersen saat yazak burda olsunlar:icecream:

Back
X