- 7 Mart 2010
- 5.660
- 1.003
- 698
Ayyy sedefim sen cok yasa emi guldurdun ben iyiki aramizdasinnn yaa opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
kız ne bilim kendim yazıyom kendim okuyom delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy sedefim sen cok yasa emi guldurdun ben iyiki aramizdasinnn yaa opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
bende aynen yaa hatta 90dan da fazla kavga onlar yuzunden oldu.ben tasinmiycam o ayri bir konu.ama esim boyle davranarak beni hem kendi ailesinden,evlerinden de sogutuyor.herseyi mecburen yapiyorum.bunlari onla acik acik kac defa konustum ama sonu kavgayla bitti diye artik konusmuyorum bisey.sakince kendi koseme cekiliyorum. :)valla iyiki varsiniz...derdimizi,sevincimiz bolusuyoruz beraber opuyorumnanaktanCanim yurtdisinda nerde yasiyosun bilmiyorum.Bende yurtdisindayim Almanyada yasiyorum.Kayinvalidemle aramizda 10 dk mesafe var.5 senelik evliyim esimle 100 kere kavga ettiysem 90 i onun yuzundendir.
Kesinlikle simdiden tavrini koy tasinam de.Ilerde cok pisman olursun cok.Esinin böyle biseyi teklif etmesi bile hata hicmi dusunmuyor ya hadi seni birak kendisi nasi rahat edicek ayni evde.Sanirim bu yurtdisinda buyuyen erkeklerin hepsi ailesiine cokk bagli.
Doktorunla konus kesinlikle hatta kayinvalidem iyi demissin onlada konus anne ben tasinmak istemiyorum oglunla konus de belki o senden tarafa olurr belkii bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hiiiiiiiiiiiiiiiiç öylesine sordum yazıyodaguclubacismile
kız pişik kremi daha yokmuydu allahım devam sütümü o kızakannehir
kızlar sebamed mi ne dediniz ya o da çok iyi miş ben onu gördümde bişeye benzetemedim kutusundan![]()
haha cahillik işte......
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/11/6023.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/11/6066.jpg
bunları aldım kızlar ıvır zıvır biliyorum ama dayanamadım
kampanyadaymış alayım dedim :)
yokluğun belli oldu,hemen kapatmalısın açığı:)))
bu arada şampuan v pişik kremini sormuşsun ya,
ben de söyleyim hemen:) şampuan sebamed aldık,geçen gün de johnson's baby bed time set halinde indirimdeydi onu da aldık:)
ilk zamanlar sebamed en uygun olan galiba..
pişik kremi de bepanthene merhem işe yarıyormuş..
yesica kazen geldi okudun mu:icecream:
kampanyadaymış alayım dedim :)
okuyom şimdi:)
evet haklısın bende soru sormustum benim soruda güme gitmişti birde özelden sormustum yaniii...doktorlar bölümünde yorum yapmıs arkadas aynı doktora gittiğimizi anlayınca sormustum malesef dediğin gibi.
ahh canım eşim geldi şimdi de:)) kapatmalıyım de mi açığı:) sebameti öneriyo çoku insan. ama karar veremedim işte. evi doldurmayım diyorum:)
Canim ivir zivir olurmu hic hepsi lazim kizin dogunca cok iyi yapmissin simdiden hazirlamakla son ana kaldimi unutuluyo böyle ufak tefek ihtiyaclar yerimseniben
kız ben bunların bi kaçını aldım ya lazım olmazsa diye oluncada aldım ama bu kadar değil kız bende herşeyi düşünüp alıyodum ama bu sefer almadımakannehir
Canim önceden baya kalabaliktik biri bisey soruyodu ötekininki gume gidiyo cevapsiz kaliyodu.Ayrica bazi arkadaslar normal hayatta da gorustugu icin surekli ayni kisiler birbiriyle irtibat halindeydi.Oyuzden bende arada girip 1-2 mesaj yazip cikiyodum:
Ama simdi sabahlari kalkiyom kahvalti soframi hazirliyom hem kahvaltimi yapiyom hemde buraya yaziyorum.Her firsattada gelmeye calisiyorum az kisi kaldik ve hepimiz birbirimize hemencecik isindikkk yaniyo burasii kaydirigubbakcemile5
Sedefim ilk cocugun heycani baska oluyo benim ikinciya hic ilkindeki heycan yok basima gelcekleri onceden bildigim icin herhalde sempatiksalakcinni
kızlar ask olsun sabah nie soylemediniz su sabemedi gördüm de duyulmadık die birseye benzetemedim
Sedefim ilk cocugun heycani baska oluyo benim ikinciya hic ilkindeki heycan yok basima gelcekleri onceden bildigim icin herhalde sempatiksalakcinni
bende aynen yaa hatta 90dan da fazla kavga onlar yuzunden oldu.ben tasinmiycam o ayri bir konu.ama esim boyle davranarak beni hem kendi ailesinden,evlerinden de sogutuyor.herseyi mecburen yapiyorum.bunlari onla acik acik kac defa konustum ama sonu kavgayla bitti diye artik konusmuyorum bisey.sakince kendi koseme cekiliyorum. :)valla iyiki varsiniz...derdimizi,sevincimiz bolusuyoruz beraber opuyorumnanaktan