2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yurtdisinda nerde yasiyosun bilmiyorum.Bende yurtdisindayim Almanyada yasiyorum.Kayinvalidemle aramizda 10 dk mesafe var.5 senelik evliyim esimle 100 kere kavga ettiysem 90 i onun yuzundendir.
Kesinlikle simdiden tavrini koy tasinam de.Ilerde cok pisman olursun cok.Esinin böyle biseyi teklif etmesi bile hata hicmi dusunmuyor ya hadi seni birak kendisi nasi rahat edicek ayni evde.Sanirim bu yurtdisinda buyuyen erkeklerin hepsi ailesiine cokk bagli.
Doktorunla konus kesinlikle hatta kayinvalidem iyi demissin onlada konus anne ben tasinmak istemiyorum oglunla konus de belki o senden tarafa olurr belkii bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bende aynen yaa hatta 90dan da fazla kavga onlar yuzunden oldu.ben tasinmiycam o ayri bir konu.ama esim boyle davranarak beni hem kendi ailesinden,evlerinden de sogutuyor.herseyi mecburen yapiyorum.bunlari onla acik acik kac defa konustum ama sonu kavgayla bitti diye artik konusmuyorum bisey.sakince kendi koseme cekiliyorum. :)valla iyiki varsiniz...derdimizi,sevincimiz bolusuyoruz beraber opuyorumnanaktan
hiiiiiiiiiiiiiiiiç öylesine sordum yazıyodaguclubacismile

kaydirigubbakcemile5

yokluğun belli oldu,hemen kapatmalısın açığı:)))
bu arada şampuan v pişik kremini sormuşsun ya,
ben de söyleyim hemen:) şampuan sebamed aldık,geçen gün de johnson's baby bed time set halinde indirimdeydi onu da aldık:)
ilk zamanlar sebamed en uygun olan galiba..
pişik kremi de bepanthene merhem işe yarıyormuş..

ahh canım eşim geldi şimdi de:)) kapatmalıyım de mi açığı:) sebameti öneriyo çoku insan. ama karar veremedim işte. evi doldurmayım diyorum:)

evet haklısın bende soru sormustum benim soruda güme gitmişti birde özelden sormustum yaniii...doktorlar bölümünde yorum yapmıs arkadas aynı doktora gittiğimizi anlayınca sormustum malesef dediğin gibi.

Artik her zaman senide bekliyoruz canim topigimize emin olki hic bi sorun gume gitmicek artik zemuszemus
Sen ne kadarlik hamilesin canim ticker yapsana bebegin kizmi erkekmi :emir_bebek:

ahh canım eşim geldi şimdi de:)) kapatmalıyım de mi açığı:) sebameti öneriyo çoku insan. ama karar veremedim işte. evi doldurmayım diyorum:)

bak bana güven en lazım olanını al diğerlerini lazım olursa alyerimseniben

Canim ivir zivir olurmu hic hepsi lazim kizin dogunca cok iyi yapmissin simdiden hazirlamakla son ana kaldimi unutuluyo böyle ufak tefek ihtiyaclar yerimseniben

saol canım.. dediğim gibi 1 tl lik bir şey alsak tim gün elimizde dolastırıyoruz eşimle.. inş. ayıp olmuyordur.. Gerçi annem cok kızıyor görmemişin cocugu olmus tutmus koparmıs diyor bazen ama o da aynısını yapıyor farkında degıl heheheheh

bu arada bayanlar duydugum bir iki şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum doğru mu bilemem..

özellikle lohusayken asla bebeğinizin eşyalarını gece balkonda bırakmayın asmayın yıldız görmesin diyorlar..

ikincisi göğüs catlakları için susam yağı çok iyi geliyormus haberiniz olsun

bir de doğum sonrası catlaklar için ultrasonda kullanılan jel var ya medikallerde satılıyor onlar çok iyi geliyormus haftada bir defa kullanılacakmıs ama.. bunu da burda bir yerde okumustum..

kızlar ask olsun sabah nie soylemediniz su sabemedi gördüm de duyulmadık die birseye benzetemedim

kız ben bunların bi kaçını aldım ya lazım olmazsa diye oluncada aldım ama bu kadar değil kız bende herşeyi düşünüp alıyodum ama bu sefer almadımakannehir

Sedefim ilk cocugun heycani baska oluyo benim ikinciya hic ilkindeki heycan yok basima gelcekleri onceden bildigim icin herhalde sempatiksalakcinni

Canim önceden baya kalabaliktik biri bisey soruyodu ötekininki gume gidiyo cevapsiz kaliyodu.Ayrica bazi arkadaslar normal hayatta da gorustugu icin surekli ayni kisiler birbiriyle irtibat halindeydi.Oyuzden bende arada girip 1-2 mesaj yazip cikiyodum:
Ama simdi sabahlari kalkiyom kahvalti soframi hazirliyom hem kahvaltimi yapiyom hemde buraya yaziyorum.Her firsattada gelmeye calisiyorum az kisi kaldik ve hepimiz birbirimize hemencecik isindikkk yaniyo burasii kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sedefim ilk cocugun heycani baska oluyo benim ikinciya hic ilkindeki heycan yok basima gelcekleri onceden bildigim icin herhalde sempatiksalakcinni

bende birinci acemi 2. usta alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende aynen yaa hatta 90dan da fazla kavga onlar yuzunden oldu.ben tasinmiycam o ayri bir konu.ama esim boyle davranarak beni hem kendi ailesinden,evlerinden de sogutuyor.herseyi mecburen yapiyorum.bunlari onla acik acik kac defa konustum ama sonu kavgayla bitti diye artik konusmuyorum bisey.sakince kendi koseme cekiliyorum. :)valla iyiki varsiniz...derdimizi,sevincimiz bolusuyoruz beraber opuyorumnanaktan

Canim seni hem gurbette oldugum icin hemde hemen hemen ayni seyleri yasadigim icin cok iyi anliyorum.
Kösene cekilmekle iyi yapmiyosun aslinda sen kösene cekildikce esin istediklerini sana yaptirmaya devam edicek.Ama yapabilecegin baska biseyde yoksa her konuya evet desende tasinma konusuna kesinlikle evet deme.Ne bilim bide esinin dilinden konusmaya calis canim hayatim diyerek gir konuya anlat icindeki kaygilarini bilmiyorumkismile
Sikilincada sakin icine atma gel burda paylas bizlerle olumunekankayizsmile

bebişin altını deiğiştirmek için altına bez aldınız mı benim babam dikmişti canımhihoyyyt

Back
X