2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

alatariell nerde nasıl geçti sınavı acaba stresten çocuğumu doğurdu :uhm::uhm::uhm:

ıyı aksamalar hanımlar..lısteler yapılmıs..
super olmus:lepi:
ben cok fazla yazmasamda sızlerı takıp edıyorum:kedi:

hu huuuu güzellerim napıyolarmış bakalııım :)
ben geldiiim kocişi bekledim işi bitsin diye. o da okulda çalışıyo ya beraber döndük eve. sınav düşündüğümden kolaydı biraz bocaladım kolay oluncakaydirigubbakcemile3 panik yaptım bakalım ne olacak siz napıyosunuz haberler nası? çok sayfa var ne çok vırvır yapmışsınız

ben geldiiim kocişi bekledim işi bitsin diye. o da okulda çalışıyo ya beraber döndük eve. sınav düşündüğümden kolaydı biraz bocaladım kolay oluncakaydirigubbakcemile3 panik yaptım bakalım ne olacak siz napıyosunuz haberler nası? çok sayfa var ne çok vırvır yapmışsınız

Hoş geldinnn bend merak etmiştim nasıl gectı sınav diye hadi gözün aydın bakalım.. hep vır vır yaptık gercekten :D

nerdeydin kız:mymeka:az önce dedi kodunu yaptıydım naaptın sınavı heyecan var mıydıCADIARZU

Hoş geldinnn bend merak etmiştim nasıl gectı sınav diye hadi gözün aydın bakalım.. hep vır vır yaptık gercekten :D
önemli bi konu varsa özetleyin yoksa 30 sayfa geriyi okuyamayacam :dance:

nerdeydin kız:mymeka:az önce dedi kodunu yaptıydım naaptın sınavı heyecan var mıydıCADIARZU

ay olmaz mı kız :( biraz panikledim işte ama bakalım 40- 50 falan alsam yeter ya finalde kurtarılcak not gelsin

dedikoducu dünür sırnaşık şeysırnaşık şey

ay olmaz mı kız :( biraz panikledim işte ama bakalım 40- 50 falan alsam yeter ya finalde kurtarılcak not gelsin

opuyorumnanaktan inşaallah istediğin sonucu alırsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

boşver geçmişi okuyupta napıcankaydirigubbakcemile4

Back
X