- 7 Mart 2010
- 5.660
- 1.003
- 698
Ezel günü bugun dizi izliyorlardır
sen ikizler burcumusun CADIARZUsempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezel günü bugun dizi izliyorlardır
evet canım 27 mayıs
ıyı aksamalar hanımlar..lısteler yapılmıs..
super olmus:lepi:
ben cok fazla yazmasamda sızlerı takıp edıyorum:kedi:
selam kızlar nasılsınız
hu huuuu güzellerim napıyolarmış bakalııım :)
ben geldiiim kocişi bekledim işi bitsin diye. o da okulda çalışıyo ya beraber döndük eve. sınav düşündüğümden kolaydı biraz bocaladım kolay oluncakaydirigubbakcemile3 panik yaptım bakalım ne olacak siz napıyosunuz haberler nası? çok sayfa var ne çok vırvır yapmışsınız
hu huuuu güzellerim napıyolarmış bakalııım :)
ben geldiiim kocişi bekledim işi bitsin diye. o da okulda çalışıyo ya beraber döndük eve. sınav düşündüğümden kolaydı biraz bocaladım kolay oluncakaydirigubbakcemile3 panik yaptım bakalım ne olacak siz napıyosunuz haberler nası? çok sayfa var ne çok vırvır yapmışsınız
Merhaba ben adıma konusayım cok ıyıyım.. Kızlardan pek ses yok bu gece.. sen nasılsın
Merhaba ben adıma konusayım cok ıyıyım.. Kızlardan pek ses yok bu gece.. sen nasılsın
önemli bi konu varsa özetleyin yoksa 30 sayfa geriyi okuyamayacam :dance:Hoş geldinnn bend merak etmiştim nasıl gectı sınav diye hadi gözün aydın bakalım.. hep vır vır yaptık gercekten![]()
nerdeydin kız:mymeka:az önce dedi kodunu yaptıydım naaptın sınavı heyecan var mıydıCADIARZU
önemli bi konu varsa özetleyin yoksa 30 sayfa geriyi okuyamayacam :dance:
ay olmaz mı kızbiraz panikledim işte ama bakalım 40- 50 falan alsam yeter ya finalde kurtarılcak not gelsin
dedikoducu dünür sırnaşık şeysırnaşık şey
önemli bi konu varsa özetleyin yoksa 30 sayfa geriyi okuyamayacam :dance:
ay olmaz mı kızbiraz panikledim işte ama bakalım 40- 50 falan alsam yeter ya finalde kurtarılcak not gelsin
dedikoducu dünür sırnaşık şeysırnaşık şey