Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet nuby tamamen silikon kullanayım o zaman demi.. kaynatılması iyi oldu benim için bu sıralar cok alınmıs bu aklınızda bulunsun
çok sağolun kızlar:1hug::1hug::1hug::1hug:
olumlu düşündükçe güzel şeyler olacak inanıyorum..bebiş öncesi tatil gözüyle bakıyorum bu yatma işine:)
kayınvalidemdeydik,eve geldik hemen koştum bilgisayara,kızlara haber vermem lazım diye:)) buradaki enerji bana çok iyi geliyor,iyi ki varsınız..
Hepimiz birbirimize destek olmaya calısıyoruz yalnız korktugum yakında sosyal hayatımız tamamen biticek![]()
![]()
bende bir yere gittim mi hemen döneyim bakayım size diye dşünüyorum
kızlar nedenbilmiyorum ben biberon fikrinden çok soğudum almicam
çooook gerekirse alırım bi tane
kızlar nedenbilmiyorum ben biberon fikrinden çok soğudum almicam
çooook gerekirse alırım bi tane
hemen dalayım konuya,biberonu dr brownsdan aldık hani şu gaz yapmayandan..iki tane de bi arkadaşımız y.dışından getirmiş aventin biberonu ama nasıl kullanacağımızı çözemedik:)))))))
biberonun tabanı yok,boş silindir gibi,pet bardaklar var onu içine monte etmemiz gerekiyormuş,hiijyen için kullan at yapmışlar ama biz yapamadık ki atalım:))))
bi iki yerde sordum sizde böle bişi var mı diye,öylece bakakaldılar,hiç görmedik diye:)))
bilen duyan varsa söylesin:)))
emzik de bir nuk bir avent bir de bebedor aldım,bayılırım emzik emen çocuklara inşalllah emer kuzucuğum..
kız ben hazır mama vermeyi düşünmüyorum bebişime. inşallah sütüm olursa ek mama vermeyecem.
vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
evet bendeki bu nuby de anti kolit ama anlayamadım altında delikler mi var e ordan hava girerse iyice gaz olmaz mı?
bir de bebedor nasıl sizce yani ürünlerii
canım iyi ya işte hi eskimiycek biberon:) aventin sitesine bak görürsün mutlaka aynısını
baktım şimdi ama göremedim,çakma avent bu herhalde,y.dışından diye keklemiş bizi arkadaşımız:)))))
yok canım olur mu öyle şey. istersen detaylı fotolarını çek yolla bi ara bakıyım. bu konularda azcık çözümcüyümdür de. yardımcı olmaya anlamaya çalışırım
emziğin tabanında delik var bebek emerken arada bırakır ve dışardan hava alır. çünkü içerde kalmaz ve süt gelmez buyüzden. hava deliği sayesinde hava geçişi sağlanır ve gaz olayı en aza indiilir
iyigeceler kızlar:a015:
iyigeceler kızlar:a015:
kız inşaallah sütün yeterde 6 ay emzirirsin sonra da çorbalara geçersin kızım 8 aylık pilav bile veriyom yavaş yavaşdaha çok arttırıyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan