2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşaallah emmezsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ya ağzına almazsa kız boşu boşuna alma :lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:kahve::kahve::kahve::kahve::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

belli olmaz belki alır belki almaz ama benim sütüm hemen gelmedi yine ilkinde öle oldu..........:çok üzgünüm: öle olursa mama vercem mecburen hertürlü ihtimali düşünmek lazım

inşaallah sütün bol bol gelir üstün başın süt olur ama doğum yapar yapmaz hemen gelsin inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

inşaallah sütün bol bol gelir üstün başın süt olur ama doğum yapar yapmaz hemen gelsin inşaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sağolasın canım inşallah yaaaaaaaaa.yok yok bebeği aç bırakmayacak kadar olsun yeter ya başka bişey istemem

kızlar suç ve cezayı okuyanınız var mı eşim bunu önerdi de eşim güzel bunu oku diyo sizce nasıl:uhm:

sağolasın canım inşallah yaaaaaaaaa.yok yok bebeği aç bırakmayacak kadar olsun yeter ya başka bişey istemem

olsun kız artanını saklarsınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaydın kıslar nabersiniz benimde bugün doğum günüm ama dün kutladık eşim ve çocuklar çok güzel süpriz yaptılar bana

herkese günaydın güzel annelerrrrrrrr

Doğum günün kutlu olsun sevgili talar nice mutlu yıllaraaaaaaa ailenle sevdiklerinleeee

hoşgeldin canım günaydın naberopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kahvaltımı yaptım geldim,kıtlıktan çıkmış gibi uyanıyorum ben sedef yaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sen nasılsın,maviş napıyo?

kızlar suç ve cezayı okuyanınız var mı eşim bunu önerdi de eşim güzel bunu oku diyo sizce nasıl:uhm:

tarzına bağlı canım,ben felsefeci olduğum için sevdiğim bir kitaptır..
ama başucu kitaplarındandır,sıkılmadan bitirirsen hayat boyu iz bırakır türdendir..

bu aradaaaa ben bu gece siizi gördüm rüyamda,hep beraber küçük bir uçağa binip kuala lumpur'a gidiyorduk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sabah uyandım kuala lumpur neresi diyorum,yok bildiğim bi yer de değil:))))))))))nerem açık kaldıysa artık:)))
hatta yanımdaki koltukta kıvırcık saçlı biri vardı,hanginiz kıvırcık saçlı söyleyin :)))

kahvaltımı yaptım geldim,kıtlıktan çıkmış gibi uyanıyorum ben sedef yaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sen nasılsın,maviş napıyo?

tarzına bağlı canım,ben felsefeci olduğum için sevdiğim bir kitaptır..
ama başucu kitaplarındandır,sıkılmadan bitirirsen hayat boyu iz bırakır türdendir..

eşimde felsefeci ist edebiyat fak mezun o yüzden sordum yaaa şimdi alıp da ya okuyamazsam eşim önerdi ya bide okuyan varmı diye sordum guclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile mavişim uyandı beşikte oynuyo bende biraz ev temizliycem süpürge açamıyorum o uyurkenbilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

bu aradaaaa ben bu gece siizi gördüm rüyamda,hep beraber küçük bir uçağa binip kuala lumpur'a gidiyorduk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sabah uyandım kuala lumpur neresi diyorum,yok bildiğim bi yer de değil:))))))))))nerem açık kaldıysa artık:)))
hatta yanımdaki koltukta kıvırcık saçlı biri vardı,hanginiz kıvırcık saçlı söyleyin :)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman ilk uçakta atlayıp terk edelim burayı tatile gidelim benim saçlarım uzun sırma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esram benim mavişim uyandı şimdi kalkıp ev süpürcem başak uyuyunca süpürge tutamıyorum korkuyo canım ben kalkayımda ev süpürcem:a015::a015:

kıyamam sana ne güzel olurdu walla tüm koca göbüşler bir ucakta :D

ahhh ahhh tatil yapasım geldi..

eşimde felsefeci ist edebiyat fak mezun o yüzden sordum yaaa şimdi alıp da ya okuyamazsam eşim önerdi ya bide okuyan varmı diye sordum guclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile mavişim uyandı beşikte oynuyo bende biraz ev temizliycem süpürge açamıyorum o uyurkenbilmiyorumkismilezemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o zaman ilk uçakta atlayıp terk edelim burayı tatile gidelim benim saçlarım uzun sırma opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esram benim mavişim uyandı şimdi kalkıp ev süpürcem başak uyuyunca süpürge tutamıyorum korkuyo canım ben kalkayımda ev süpürcem:a015::a015:

aaa ben de hacettepeliyim :) bi felsefeciyle uğraşmak hiç kolay değildir,allah kolaylık versin :)) suç ve cezayı da okursan hakkında tartışmak ister söyleyeyiim :)))))
mavişi de öp yerime,korkutma kuzucuğu,uyanıkken yap temizliğini..

canım benim,tatili geçtim,denizi özledimmmmm..
hayır buluşma fikri süper ama kardeşim bodrum-antalya-çeşme-marmaris falan olsa neyse,hatta tropik adalara gitme fantazisi de tamam ama kuala lumpur neresi :))))

beni yine atladınız bende pilot olcam iştelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

aaa ben de hacettepeliyim :) bi felsefeciyle uğraşmak hiç kolay değildir,allah kolaylık versin :)) suç ve cezayı da okursan hakkında tartışmak ister söyleyeyiim :)))))
mavişi de öp yerime,korkutma kuzucuğu,uyanıkken yap temizliğini..

[/B][/COLOR]
canım benim,tatili geçtim,denizi özledimmmmm..
hayır buluşma fikri süper ama kardeşim bodrum-antalya-çeşme-marmaris falan olsa neyse,hatta tropik adalara gitme fantazisi de tamam ama kuala lumpur neresi :))))
çok nadir tartışıyozbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sedefcim sensiz olur mu hiççç :olmaz:
sen de bizim pilotumuzsun:)
maviş de hostes olsun:roflol:

Back
X