2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar nasilsiniz?
feridecim gecmis olsun canim,odem varmis sende?bugun dr.a gitmistim o da bakti cok sukur bende yokmus sismeler ama yuzum filan baya bir siskolasti.her goren de aaa sismissin demiyor mu sinir oluyorum.
dopplerin cevabini goturmusdum bakti dolanma varmis 2 defa.kesin sezeran dedi doktor.bu gidisle insallah mayisin sonuna 5 haftaya filan kavusacagim melegime Allahn izniyle.

Canim belkide bebegin kendi kendine cözer dolanmayi.Bazen olabiliyo öyle.Benimkisi anacim ne dolanmaya bisey diyo nede baska biseye deli etcek bu doktor beni.
Carsambaya kontrolum var iyice konuscam kafama takilan herseyi.Yoksa elimde kalcak bu doktor benim yaa illa sormaylanmi söylencek sormadan bisi solemiyoo kötükedihüso

Carsambaya bende dogum seklimi kesinlestircem insallahh kesinlessede su kafamdaki soru isaretleri kalksa artik dusun dusunn boguluyorum artikk ohaoldumsmile

canım bende tuzdan cok korkuyorum tüm hamileliğim boyunca canım sadece tuz ve limon çekti avcuma dokup yiyordum.. Simdi azaldı ama hala vazgecemiyorum gerçi bende daha şişmeler olmadı şükür normalde ne zaman cıkıyor bunun acısı :)))

pamik'in babası mı hastaymıs ?? gecmıs olsun canım acil şifalar..

bebişin içinde senin içinde hayırlısı olsun canım saglıkla kucagınıza alında gerisi boş

iyi gecelerrrrrrr

sanada canımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ayy dalmisim direkt leylanin mesajina cevap yazdimsempatiksalakcinni

Ben geldim kislarrrrrrrrrr herkese slmmmmopuyorumnanaktan

benim de önce bir tur dolamıştı,çözmüş olsa bari derken 2.yi doladı:oklava:
geçen sefer yüreğimiz ağzımızda gittik 3.yü dolamamış olsa diye,bi baktık birini çözmüş:)
çok fena bu yumurcaklar..
seninki de çözebilir yani..
sezeryandan kaçışımız yok bu gidişle,38.haftaya da birşey kalmadı zaten..
bir ay var şunun şurasında,doğru dursunlar da zamanında doğsunlar inşallah :Saruboceq:

Esra gunduzde yazdim kiss su mesajlari yazarken hepsini ayri ayri renk yapma.
Butun yazilarini isaretle rengini sec kalina bas yeter canim.Busuru is cikariyon kendine :hulya:
Hem kizina ne kiziyonn senin gibi yaramaz olucak oda kesin annesi gibi bicir bicir bisiii cikicak ortayaa bayanssulusmile

hoşgeldin kız bi selam verdin kaçtın:oklava::oklava::oklava:

Tam bi mesaj yazdim slm verdim esimle oglum disardaydi onlar geldiler mecburen hemen kapatmak zorunda kaldim.Oglum bilgisayari gordumu hemen basina geciyo cunki anliyomus gibi heryerini mincikliyoo bilgisayarinn sempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyyyyyyy kızlar biraz önce bir acı girdi tam göbeğimin 1 karıs altına resmen kıvrandım 1 dk falan sürdü ilk defa böyle bir şşey oldu ama cok acıdı ayyy bir şey olmasın kızıma

offffffffffffff hadi artık doğuralımmmm :))) vaktiyle tabi :)
Kizlar belkide ayni gun dogum yapanlarimiz olucak.Baska sehirlerde olucaz birbirimizden habersiz beraber alicaz belkide bebislerimizi kucagimiza...
Sezeryan olucaklarla belki cakisabilir gunler ama normal dogum önceden bilemeyiz tabi bilmiyorumkismile
Bu arada dogum dedinde ben wc de bile ikinmaya korkar oldum cocuk cikivercek gibi geliyoobilmiyorumkismileSanki dogum bi ikinmayla olucak seymis gibi eyvahedigeldismile

Esra gunduzde yazdim kiss su mesajlari yazarken hepsini ayri ayri renk yapma.
Butun yazilarini isaretle rengini sec kalina bas yeter canim.Busuru is cikariyon kendine :hulya:
Hem kizina ne kiziyonn senin gibi yaramaz olucak oda kesin annesi gibi bicir bicir bisiii cikicak ortayaa bayanssulusmile

öyle yapıyorum zaten ama araya şu gülümsemelerden koyunca sanki ayrı renklendirmişim gibi oluyor:)))

mert yattı mı? :roflol::roflol:
bak uğraşma benle telepati yapıp salarım merti başına görürsün gününü:roflol::roflol:

ayyyyyyyyyyyyyyy kızlar biraz önce bir acı girdi tam göbeğimin 1 karıs altına resmen kıvrandım 1 dk falan sürdü ilk defa böyle bir şşey oldu ama cok acıdı ayyy bir şey olmasın kızıma

Yok canim ara ara kasilmalar olucak artik cok normal.Vucut arada sanci yapicak tabi.
Icini ferah tut kotu seyler getirme sakin aklinaa :olmaz:

öyle yapıyorum zaten ama araya şu gülümsemelerden koyunca sanki ayrı renklendirmişim gibi oluyor:)))

mert yattı mı? :roflol::roflol:
bak uğraşma benle telepati yapıp salarım merti başına görürsün gününü:roflol::roflol:

Iste bu sefr olmus.Öncekilerde her kelimeyi ayri yapiyodun kis hic usenmedenkaydirigubbakcemile3

Gecmis olsun oglusum uyudu bile suan poposunda pireler ucusuyoo :roflol:

Kizlar nerdesiniz yahu pc basinda uyudunuz mu yoksaa :oklava:

Kizlar nerdesiniz yahu pc basinda uyudunuz mu yoksaa :oklava:

heeeeeeeee oklava yiyince ayıldımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Canim belkide bebegin kendi kendine cözer dolanmayi.Bazen olabiliyo öyle.Benimkisi anacim ne dolanmaya bisey diyo nede baska biseye deli etcek bu doktor beni.
Carsambaya kontrolum var iyice konuscam kafama takilan herseyi.Yoksa elimde kalcak bu doktor benim yaa illa sormaylanmi söylencek sormadan bisi solemiyoo kötükedihüso

Carsambaya bende dogum seklimi kesinlestircem insallahh kesinlessede su kafamdaki soru isaretleri kalksa artik dusun dusunn boguluyorum artikk ohaoldumsmile

insallah ama pek cozecege benzemiyor.2 hafta sonra yine var kontrol sanirim 3.cuyu de dolayacak.:))
Ayy dalmisim direkt leylanin mesajina cevap yazdimsempatiksalakcinni

Ben geldim kislarrrrrrrrrr herkese slmmmmopuyorumnanaktan
hosgeldin kaydirigubbakcemile3
bence de kasilmadir,birsey olmaz dinlenince hemen geciyor agrilar.bende oyle :)
benim de önce bir tur dolamıştı,çözmüş olsa bari derken 2.yi doladı:oklava:
geçen sefer yüreğimiz ağzımızda gittik 3.yü dolamamış olsa diye,bi baktık birini çözmüş:)
çok fena bu yumurcaklar..
seninki de çözebilir yani..
sezeryandan kaçışımız yok bu gidişle,38.haftaya da birşey kalmadı zaten..
bir ay var şunun şurasında,doğru dursunlar da zamanında doğsunlar inşallah :Saruboceq:

insallah seninki de cozer 1 kere dolanmayi da.normal dogum en iyisi.keske sansim olsaydi bende normal olurdum hem de heyecanli ne zaman gelcegi belli de degil.:)

benim kiz hem kasigima acayip baski yapiyor sanki parmaklariyla kurcaliyor orayi,ve bir de kaburgalarima,mideme.bazen agrili oluyor tekmeler.sizde de oyle mi?

heeeeeeeee oklava yiyince ayıldımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Sen oklavayi yedin kendine geldin ama simdide ben gidiyorum.:umursamaz:
Erken uyandim bugun sabah uykum geldi simdide.Biraz uzanim tv ye bakarken uyuyup kalirim zatii mirmirmirmir
Iyi geceler kizlar öpüyorum hepinizi yarin görusuruz insallahhhh opuyorumnanaktan

kociş izinliydi sabahtan düştük yollara beşiğe uygun dolap aramaya. çok yordum hem onu hem kendim. yarın uyandığımda nasıl ağrıycak heryerim. zavallı kociş de hiç dinlenemedi. sabah 8 de de işe gidecek. :gitme:

Sen oklavayi yedin kendine geldin ama simdide ben gidiyorum.:umursamaz:
Erken uyandim bugun sabah uykum geldi simdide.Biraz uzanim tv ye bakarken uyuyup kalirim zatii mirmirmirmir
Iyi geceler kizlar öpüyorum hepinizi yarin görusuruz insallahhhh opuyorumnanaktan

gitme yaaaaaaaaaaaaaaa hemen :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X