2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayağına minder koyamda beni salla eeeeeeeeee eeeeeeeeee eeeeeeeeeee eeeeeee nenni yavrumdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

oyyy. ayaklarım şiş yarın sallasamm

de gidin yatın:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

nasıl peki,buldun mu birşeyler?

aldığımız beşik pahalıydı. dedik ki ona uygun bi dolap bulalım ama uygun fiyatlı olsun. çünkü dolap da çok pahalıydı. bulduk aslında ama içimize sinmedi. sonra gittik beşiğin dolabını sipaiş ettik.. kabloları yemeye başlıycaz yarın kahvaltıda. gelecek ayın sonuna kadar idare edecez benim nette sorun çıkabilir yani :roflol: bi de market alışverişi. başka bişey almadık canım

ben yatıyorum size iyigecelermirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

ay saol canım ya cok tesekkur ederim..

yattım uzandım azcık şimdi geldim pc basına

blac ben kaçırmışım canım,neyin var?

aldığımız beşik pahalıydı. dedik ki ona uygun bi dolap bulalım ama uygun fiyatlı olsun. çünkü dolap da çok pahalıydı. bulduk aslında ama içimize sinmedi. sonra gittik beşiğin dolabını sipaiş ettik.. kabloları yemeye başlıycaz yarın kahvaltıda. gelecek ayın sonuna kadar idare edecez benim nette sorun çıkabilir yani :roflol: bi de market alışverişi. başka bişey almadık canım

güle güle kullansın inşallah..
insan çocuğu söz konusu olunca en güzeli olsun istiyormuş..halbuki hepsi aynı işi görecek ama yok içine sinmiyor..ya da para dürtüyor:)))
biz de dün farkettik bu ay epey açılmışızsempatiksalakcinni
sağlıkla gelsinler de kablo kemiririz artık cokacimcoook

ah be esracım para yok ki dürtsün. biz bize dürtünüyoruz

blac nasıl oldun geçti mi sancın peki

ah be esracım para yok ki dürtsün. biz bize dürtünüyoruz

blac nasıl oldun geçti mi sancın peki

olmayanı dürtünce hepsini veriyor işte,olsa hepsini vermeyiz :roflol::roflol:

ben yatıyorum artık,süt-büsküvi ikilisi sarhoş etti gene:)))))
sen de yorulmuşsun,yat uzan,ayaklarını falan kaldır yukarıya..
opuyorumnanaktan

saol canım ya bizde sana alıstık ama :)

esracım yarım saat önce felaket bir acı girdi de ilk defa ) şimdi iyiyim ama.. "1 dk falan sürdü.

geçtiyse sorun yok demektir :)
vücudun hazırlık yapıyordur canım benim,ani hareket falan yapınca da olabilirmiş..
dikkat et,dinlen sen de..
ben de herkesi yatırmaya çalışıyorum yalnız:)))

iyi geceler ben kaçtımmopuyorumnanaktan

olmayanı dürtünce hepsini veriyor işte,olsa hepsini vermeyiz :roflol::roflol:

ben yatıyorum artık,süt-büsküvi ikilisi sarhoş etti gene:)))))
sen de yorulmuşsun,yat uzan,ayaklarını falan kaldır yukarıya..
opuyorumnanaktan

neyse bende kaçıyom:a015::a015::a015:

ohh kaçın bakalım iyi geceler bebekler opuyorumnanaktan

Back
X