2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ama önden düğmeli değil be güzelim. kullanışlı oluyor mu böyle kullanan varmı acaba aramızda

Bilmiyorum işte benim aldığımında gizli emzirme yerleri var.walla ben ilk bebişimde hep düğmeli kullandım.ama bu gizli bölmeli olanlarada pratik diyolar.ayyy şu pijama ve gecelik kaygısından bi kurtulsaydık akannehir

Bilmiyorum işte benim aldığımında gizli emzirme yerleri var.walla ben ilk bebişimde hep düğmeli kullandım.ama bu gizli bölmeli olanlarada pratik diyolar.ayyy şu pijama ve gecelik kaygısından bi kurtulsaydık akannehir

e canım denedin de mi. rahat çıkıyomu göğüs. bi de çok şeker bişeymiş. güle güle kullan

gökolukkk yakaladım seni. ya hani yazacaktın bebişin durumunu c.tesi.

canım şimdi gördüm yazını ,cumartesi gittim doktora çok şükür bi sorun yoktu bebişim iyiydi kiloda almış herşey normaldi ,ama cumartesi ben giremedim nete eşimin dedesi vefaat etti kayınvalideye geçtik 2 gün orda kaldık dünde ben seni göremedim burda

e canım denedin de mi. rahat çıkıyomu göğüs. bi de çok şeker bişeymiş. güle güle kullan

canım bu verdiğim linktekini M beden aldım.baktım L sanki çok geniş.dediğim gibi L alsaymışım geniş olurmuş.tam geldi.Ama annem bayıldı yumuşacık penyesi varmış diyor.evet göğüs rahat çıkıyor ama yinede kullananların fikrini almak lazım

Son düzenleme:
düğmeli olsa sorun olmaz ama bu büyük gelise çirkin durur. kollarına dikkat et. dar gelirse de çirkin durur offfff

L benden doğumdan sonra iyi gelir nasıl olsa şuan da L beden aldım e kiloda hemen veremeyeceğimize göre iyi gelir diye düşünüyorum ama tabi dediğin doğruda

canım şimdi gördüm yazını ,cumartesi gittim doktora çok şükür bi sorun yoktu bebişim iyiydi kiloda almış herşey normaldi ,ama cumartesi ben giremedim nete eşimin dedesi vefaat etti kayınvalideye geçtik 2 gün orda kaldık dünde ben seni göremedim burda

maşallah bebişimize.:nazar: başınız sağolsun. allah bebişinizle uzun sağlıklı bir ömür versin size.

canım bu verdiğim linktekini M beden aldım.baktım L sanki çok geniş.dediğim gibi L alsaymışım geniş olurmuş.tam geldi.Ama annem bayıldı yumuşacık penyesi varmış diyor.evet göğüs rahat çıkıyor ama yinede kullananların fikrini almak lazım kaydirigubbakcemile3

ama canım senin aldığın pijamanın kolları riskli değil. benim linktekinin kolları düşük kol yarım değil maalesef

Back
X