2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım birtek ben varım şimdilik kızlar karaborsa kayıppp
nereleri gezdin bugun neler yaptın
beni sorarsan bebek kurabiyesi yapmak için malzemeleri aldm şeker hamuru vs.. kızıma mevlütte kurabiyer yapıcammm :)

Oyy öyle cok sey yaptimki bugun ben bile hayret ettim kendime.Sabahtan oturum islemlerin icin ugrastik esimle oraya gittik.Sonra cici bakmaya gittik hem ogluslarima hem kendimize.Ordan arkadasim aradi ona gittim.Aksam uzerine dogru arkadasimla cocuklari parka goturduk.Ordan ev ve bu saat oldu istebilmiyorumkismile
Yorucu ama guzel bi gundu aksam nasi oldu anlamadim bilee :CüvCüv:

Allahtan burda bebek kurabiyesi mevlutu falan diye bisey yok ya.Sizin bide o dert var gelenlere veriliyomus sanirim.Daha önceden kizlar bahsediyolardi hep nasi yapcaz diye.
Sen kendin mi yapican canim hazir satilmiyomu CADIARZU

ya kusura bakmayın dün aksam acıktı fakat ben basında değildim.o yüzden size cevap yazamadım kızlar
Olsun canim bende altta adini gorunce niye yazmiyo bu kiz diyodumm sempatiksalakcinni
herkese merhaba kimsecikler yok galiba :ecrin_bebek:
Kiss variz bikac kisi aman yok olmayin azcik sohbet edelim bugun gelemedim hic ösledimmm hepiniziiii olumunekankayizsmile
bi yere gideni dövecem:oklava::oklava::oklava::oklava:

Gitmiyom ben biyere yatana kadar burdayim ösledimmmmmm kaydirigubbakcemile5
kovsanizda gitmemmmmm :umursamaz:

Oyy öyle cok sey yaptimki bugun ben bile hayret ettim kendime.Sabahtan oturum islemlerin icin ugrastik esimle oraya gittik.Sonra cici bakmaya gittik hem ogluslarima hem kendimize.Ordan arkadasim aradi ona gittim.Aksam uzerine dogru arkadasimla cocuklari parka goturduk.Ordan ev ve bu saat oldu istebilmiyorumkismile
Yorucu ama guzel bi gundu aksam nasi oldu anlamadim bilee :CüvCüv:

Allahtan burda bebek kurabiyesi mevlutu falan diye bisey yok ya.Sizin bide o dert var gelenlere veriliyomus sanirim.Daha önceden kizlar bahsediyolardi hep nasi yapcaz diye.
Sen kendin mi yapican canim hazir satilmiyomu CADIARZU

ohhh canım ne güzel Allah içine sindirsin iyi yappmıssın walla..

canım burda da herkes yapmıyor aslında da ben istiyorum heves ettim e zaten elim yatkın bu işlere daha önce 1-2 pasta yapıp satmıslıgım var.. sevgililer günü içinde eşime yapıyordum şeker hamurlu kurabiye.. Gerci sezeryan falan olursa yapamam gibi geliyorda hayırlısı..

hazır almaya kalksam en ucuzunun tanesi 2 tl canım cok pahalıya geliyor

sen nasılsın blacksiya? neler yaptın?

iyiyim canım değişiklik yok :) sen nasılsın bugun bende hem spora gittim hem gıda carsısını gezdım cok sancılandım nedense ama şimdi iyiyimm :))

eee nasılsınız bakalım nasıl gidiiyor

haberler sende biz hep anlattık :)))

Kiss variz bikac kisi aman yok olmayin azcik sohbet edelim bugun gelemedim hic ösledimmm hepiniziiii olumunekankayizsmile

Gitmiyom ben biyere yatana kadar burdayim ösledimmmmmm kaydirigubbakcemile5
kovsanizda gitmemmmmm :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 burdayım bende gitmiom biyere

eee nasılsınız bakalım nasıl gidiiyor

Son zamanlarin verdigi heycan ve koca göbekle benim biraz zor geciyo.
Artik geceleri cok zor uyuyorum ve hic rahat edemiyorum.
Hele dun gece oglum uyandi geldi yanimiza anne ileri kay diyo oglum ortaya gec babanla aramiza diyom yok ben senin yerinde yatcam diye tutturdu kaldim koca top gibi adamla oglumun ortasinda.Bi yanima donuyom oglum var oteki yanima donuyom herif yatiyo.Oratda ben eren beyim tekmelerine maruz kaliyommm her yanim isgal edildi anlicanizz nasi uyudumu bile anlamadim hiccc kafamçokkarıştı

Sen nasilsin canimm :ecrin_bebek:

iyi dayanmıssın walla sılam ben şimdiden adamı sepetledim :))) gerci birazda kendi gittiiii hehehehe

iyi ya nolsun senin nası gidiyo? hazırlıklar ne alemde?

valla acıkcası ben bir igne bile almadım bebişime herseyini annem sağolsun aldı.bebek odasını da tayin olacagımız yer belli olsun öle alıcaz.
bir bebek arabamız kaldı birde bebek sekerlermiz.:)) yalnız bebek arabasında bir türlü karar veremedik. quinny baktık. birde kraftın quinnye benzer bir modeli var ona baktık ama karar veremiyorum.siz ne aldınız arkadaslar

canım burda da herkes yapmıyor aslında da ben istiyorum heves ettim e zaten elim yatkın bu işlere daha önce 1-2 pasta yapıp satmıslıgım var.. sevgililer günü içinde eşime yapıyordum şeker hamurlu kurabiye.. Gerci sezeryan falan olursa yapamam gibi geliyorda hayırlısı..

Vayy nankör herif vayy sevgililer gunu esine pasta bile yapiyon hala deger bilmiyo haa bak bi kere daha kizdim simdi esinee :oklava:

Elin yatkinsa tabiki kendin yap canim hazir almana ne gerek var.Hem herkesciklere ben yaptim diye gerine gerine söylersinn keske benimde öyle becerilerim olsada bende yapabilsem ama nerdee yokkkkk :sinifsinif:

valla acıkcası ben bir igne bile almadım bebişime herseyini annem sağolsun aldı.bebek odasını da tayin olacagımız yer belli olsun öle alıcaz.
bir bebek arabamız kaldı birde bebek sekerlermiz.:)) yalnız bebek arabasında bir türlü karar veremedik. quinny baktık. birde kraftın quinnye benzer bir modeli var ona baktık ama karar veremiyorum.siz ne aldınız arkadaslar

canım bizim bütün paralar bitti :))) bebek arabasını kayınvaldemler alıcak ne alırlar bilmiyorum artık..

BİM'de satılıyor 40 tl mi ne onu alır gelirler

Vayy nankör herif vayy sevgililer gunu esine pasta bile yapiyon hala deger bilmiyo haa bak bi kere daha kizdim simdi esinee :oklava:

Elin yatkinsa tabiki kendin yap canim hazir almana ne gerek var.Hem herkesciklere ben yaptim diye gerine gerine söylersinn keske benimde öyle becerilerim olsada bende yapabilsem ama nerdee yokkkkk :sinifsinif:

canım aslında marifet değil kurabiye yapmayı biliyorsan gerisi kolay bir de bu malzemeler yurtdısında cok daha ucuz Türkiye'ye göre hepsi kalıp malzemelerrr ben sana anlatırım yapması sen iste..

zaten karar aldım isteyen kim olursa yapıcam kurabiyelerden bedavaya cok kızdım cunku satanlara maliyeti 1 tl ye bile gelmiyor 3-4 tl ye satılıyor yazık

iyiyim canım değişiklik yok :) sen nasılsın bugun bende hem spora gittim hem gıda carsısını gezdım cok sancılandım nedense ama şimdi iyiyimm :))

haberler sende biz hep anlattık :)))

valla ne olsun bende arkadasımda kalıyorum bugun.kocam sağolsun devre arkadasına gidip playstaon oynamaya gitti uyuzzzz..bende arkadasmdayım o da uyudu kaldı.bende takılıyorum işteee

iyi dayanmıssın walla sılam ben şimdiden adamı sepetledim :))) gerci birazda kendi gittiiii hehehehe
Ayyy sorma canim ya dun sabahi zor ettim.Esim ayri yatmayi sevmez(tabi kavgali oldukmu ben oglusumun odasina kactigim icin mecbur ayri yatiyoo kaydirigubbakcemile3)Oglusumda son zamanlarda gece uyanip uyanip sokuluyo dibime ben aralarinda tost oluyorum resmen.Zaten koca göbekle hic rahatim yokkk sempatiksalakcinni
Neyse son 1 ay kaldi az daha sabir dicez artikk napalimm :ecrin_bebek:

Canim benim aldigim araba cok kullanisli ama biraz pahali.Resmini daha önce eklemistim bulabilirsem tekrar ekliyimm boshayallersmile
sılam bu arada tam 34 haftalıksın maşallah :nazar:

Ayy evet canim ya 34 haftalik olmusum masallah bana ve erenimee :nazar:Siz daha gun sayarken ben erenimle size yaziyo olucam insallahhh :emir_bebek:

Back
X