2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Son zamanlarin verdigi heycan ve koca göbekle benim biraz zor geciyo.
Artik geceleri cok zor uyuyorum ve hic rahat edemiyorum.
Hele dun gece oglum uyandi geldi yanimiza anne ileri kay diyo oglum ortaya gec babanla aramiza diyom yok ben senin yerinde yatcam diye tutturdu kaldim koca top gibi adamla oglumun ortasinda.Bi yanima donuyom oglum var oteki yanima donuyom herif yatiyo.Oratda ben eren beyim tekmelerine maruz kaliyommm her yanim isgal edildi anlicanizz nasi uyudumu bile anlamadim hiccc kafamçokkarıştı

Sen nasilsin canimm :ecrin_bebek:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aayyyyyyyyy sılam yaa gülmekten kopuyodum ekrandan aynısını yaşadım yaa çok komik yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bizim bütün paralar bitti :))) bebek arabasını kayınvaldemler alıcak ne alırlar bilmiyorum artık..
BİM'de satılıyor 40 tl mi ne onu alır gelirler
40 tl mi koca babanne ala ala 40 tl lik arabami alcak torununa.Kabul etme sakin ben begeniyim siz alin de canim.Bebek arabasi cok onemlii gamyoncuiremsu
canım aslında marifet değil kurabiye yapmayı biliyorsan gerisi kolay bir de bu malzemeler yurtdısında cok daha ucuz Türkiye'ye göre hepsi kalıp malzemelerrr ben sana anlatırım yapması sen iste..
zaten karar aldım isteyen kim olursa yapıcam kurabiyelerden bedavaya cok kızdım cunku satanlara maliyeti 1 tl ye bile gelmiyor 3-4 tl ye satılıyor yazık

Aman canim zaten benim burda cevrem yok denilcek kadar az hic ugrasmamam valla sekerle falann :umursamaz:Zaten ben bu sitede duydum bebek sekerini burda bi kiside bile görmedim dahaa sempatiksalakcinni

ne güzel valla en rahatı sensin herkesten uzak ohhh karnımda bebemle kaçıp gelcem yanına sıla :)))))))

işin espirisi o canım da bilemem pek fazla para harcamayı sevmezler yani..

hangi babaanne dede seviyorki .benimkiler samsun da ama ne aradılar ne sordular.nasıl gidiyor hamilelik falan hiç yok..essek var alır ne de olsa. anneanne alır diye düşünüyorlar.
almasınlar daha iyi hayatım bosver.süşündükce sinir olmamak elde değil

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aayyyyyyyyy sılam yaa gülmekten kopuyodum ekrandan aynısını yaşadım yaa çok komik yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Dun gece ben sinirden kuduruyodum ama simdi aklima geldikce bende guluyorum halimee delikafadulden
Sendemi yasadin canim aynisini bi ben degilmisim demekki tost olup arada kalann :roflol:

oooo cadılar gelmiş :oklava:
bütün gün yapayalnız bıraktınız beni senağlama
siz gezerken ben yatmak zorundayım tabi senağlama

Dun gece ben sinirden kuduruyodum ama simdi aklima geldikce bende guluyorum halimee delikafadulden
Sendemi yasadin canim aynisini bi ben degilmisim demekki tost olup arada kalann :roflol:

oooo ben kaçkere tost oldum sempatiksalakcinni kızım gece geç vakit geliyo illa burda yatacam diye.eşimde hiç ayrılmaz benden.kızımda çok deli yatar.olduğu gibi uyumaz. ikide bi ayaklarını karnışıma değiriyo.allaaaaaaa allaaaaaaaa dedim sırt üstüde yatamıyorum.kızım annem bak bebiş ezilecek dedim.rahasız oluyorum hadi yatağına git dedim.mümkünü yok gitmedi sempatiksalakcinni

ne güzel valla en rahatı sensin herkesten uzak ohhh karnımda bebemle kaçıp gelcem yanına sıla :)))))))

Yok kiss ne rahati kazik gibi kayinvalidem var evimin 10 dk ötesindee sempatiksalakcinni
Gerci o olsada onu oglundan baska takan yok ama oglu taktimi bende ogluna takiyom isteaklinialirimsmile
Benim evliligimin en buyuk sorunuda kayinvalide canimm kötükedihüso

Gel kiss beraber buyuturuz cocuklariii :emir_bebek:

hangi babaanne dede seviyorki .benimkiler samsun da ama ne aradılar ne sordular.nasıl gidiyor hamilelik falan hiç yok..essek var alır ne de olsa. anneanne alır diye düşünüyorlar.
Canim guya bizim babannemiz ölür oglum icin ama yok sadece sevmede var elini cebine atmada yok bizimkisi.Ama bigun gitmeyelim gormesin hemen ogluna telefon acar mert nerde gelmediniz diye aglamaya zirlamaya baslar.
Benim oglum ilk torunu ve dogum hediyesi bi altin nazar boncugu takti babannesi dusun artik.
Belese sevmesini bilir anca yani anlicannn sempatiksalakcinni

Oyy kiyamam dunurumle gelinim yanlizmi kalmis bugunn biz gezmelerdeydin ya aksamlara kadar yoksa yanliz birakirmiyiz hiccc olumunekankayizsmile
oooo ben kaçkere tost oldum sempatiksalakcinni kızım gece geç vakit geliyo illa burda yatacam diye.eşimde hiç ayrılmaz benden.kızımda çok deli yatar.olduğu gibi uyumaz. ikide bi ayaklarını karnışıma değiriyo.allaaaaaaa allaaaaaaaa dedim sırt üstüde yatamıyorum.kızım annem bak bebiş ezilecek dedim.rahasız oluyorum hadi yatağına git dedim.mümkünü yok gitmedi sempatiksalakcinni
Heheh bende kendi halime uzuluyodum bi ben degilmisim demek kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

aynen canım benımde öyle anneciğim sağ olsun herşeyimizi alıyor.. Birde iyisinden al kızım der sağ olsun ah ah ahhhh anamın evinde kraliçeydim walla bazen salaklık ettim evlendim diyorum özelliikle bu sıralar :))) bir de annem yaranamaz annemlerin durumu cok iyi masallah hanı parası var alsın diyorlar acık acık
offff actırmayın benim koca cenemı kızlarrrrrrrrrrrrrr burda sizi görmüyorum diye pek bir rahat anlatıyorum

sen neredesin canım yaa

Yok kiss ne rahati kazik gibi kayinvalidem var evimin 10 dk ötesindee sempatiksalakcinni
Gerci o olsada onu oglundan baska takan yok ama oglu taktimi bende ogluna takiyom isteaklinialirimsmile
Benim evliligimin en buyuk sorunuda kayinvalide canimm kötükedihüso

Gel kiss beraber buyuturuz cocuklariii :emir_bebek:

aynen aynen aynennn
aslında ben hamile kalıncaya kadar herşey cok güzeldi allah var kadının hakkını ödeyemem ama hamile kaldım 3. aydan sonra kan kusturdu walla hamile halimle geldiğinde 10 gün kaldı 1 haftada 3 kg verdim üzüntüden hergün şişirdi oğlunu neden almadım

özledim sizi,böyle uğramamazlık yapmayınn :sinifsinif:

ay o kayınvalidelerimizi alıp iğrenç işkenceler yapmak istiyorum!!
benimki de çok farklı değil,anlatsam oooo koparsınız:)))

walla kızlar benim kayınvalde tutturmustu bir ara cocugu bana da yollarsın kalır bende hanı yazları falan dedi hayatta olmaz anne ben nereye cocugum oraya dedim nasıl dediysem..

cunku koy gibi bir yerde yasıyorlar izmirden 13 saat hem hadi yolladım biliyorum oraları aman allah korusun özlerim ya

Back
X