2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kislarr benden bu kadar artik göz kapaklarim isyan bayragini cekmis durumdamirmirmirmir
Dun geceki tost olma durumundan sonra bugun guzel bi uyku cekmek istiyorumm tabi oglus yine uyanip gelmesse sempatiksalakcinni
Iyi geceler herkese opuyorumnanaktan
hadi mazaretin var madem,uyu sen:)
allah rahatlık versin..
tost olmadan bi uyku çekersin inşallah :))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kislarr benden bu kadar artik göz kapaklarim isyan bayragini cekmis durumdamirmirmirmir
Dun geceki tost olma durumundan sonra bugun guzel bi uyku cekmek istiyorumm tabi oglus yine uyanip gelmesse sempatiksalakcinni
Iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

umarım senin oğlanda benim kızda uyanıp gelmez şimdilik çıt çıkmıyo bakalım. iyi geceleryerimseniben

şimdi arabada chico mu en iyisi oluyor bir de anladıgım kadarıyla çift yönlü almak lazım.. ya kızlar bilen duyan yokmu su 3 tekerliklileri farkı ne

sılam anlattıya düşme tehlikesi varmış diye:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

iyi geceler canım

bende yatıyom kızlar iyigeceler sılam iyigecelerzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

hadi mazaretin var madem,uyu sen:)
allah rahatlık versin..
tost olmadan bi uyku çekersin inşallah :))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

umarım senin oğlanda benim kızda uyanıp gelmez şimdilik çıt çıkmıyo bakalım. iyi geceleryerimseniben

Iyi geceler canlarimmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şimdi arabada chico mu en iyisi oluyor bir de anladıgım kadarıyla çift yönlü almak lazım.. ya kızlar bilen duyan yokmu su 3 tekerliklileri farkı ne

canım ben deliler gibi araştırdım almadan önce..
3 tekerlekte denge sorunu oluyormuş çocuk büyüdükçe..
bir de dağda bayırda kullanmayacaksan gerek yok öyle kocaman tekerleklere:))
jeep gibi bişi zaten onlar..
chicco desen gereksiz pahalı,benim aldığım setin aynısı 1500 liraydı chiccoda..
çift taraflı ilk zamanlar gerekli çünkü bebeğin yüzü sana dönük olsun,daha kolay kontrol edesin diye ama az büyüyünce ters şekilde gitmek istemiyorlar,etrafı seyretmek istiyorlar..
travel set alacaksan da mutlaka ana kucağı dorudan iskelete monte edilenden olsun çünkü ötekiler arabanın üstüne takılıyor o da çok hantal göründüğü gibi ağır da oluyor..katlamak zulum olur..
port bebe hayalimdi,ilk zamanlar kendi yatağında gibi uyyuyacak..
ben yazın dikilide olcam,balkonda falan portbebede yatırırım hem kendi ortamı hem daha hijyenik olur diye düşünüyorum..
bir de gezmeye gittim çocuk nerde uyuyacak derdi olmaz..
ay çok yazdım ama fikir olsun diye:))

kızlar bende atıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrr öpüldünüz bebişlerinizle tatlı uykular :)

kızlar özelikle arabanın agır olmamasına ve bana göre dışa katlanmasına dikat edin

çift taraflı ilk zamanlar gerekli çünkü bebeğin yüzü sana dönük olsun,daha kolay kontrol edesin diye ama az büyüyünce ters şekilde gitmek istemiyorlar,etrafı seyretmek istiyorlar..
travel set alacaksan da mutlaka ana kucağı dorudan iskelete monte edilenden olsun çünkü ötekiler arabanın üstüne takılıyor o da çok hantal göründüğü gibi ağır da oluyor..katlamak zulum olur..
ben yazın dikilide olcam,balkonda falan portbebede yatırırım hem kendi ortamı hem daha hijyenik olur diye düşünüyorum..

canım not aldım bile dediklerini word dosyasına :)))

walla bende söyle olsun dicem de artık ne alırlarsa...

çift taraflıları kimi de önermemiş gerci ben ne zaman aldırtırım bilmiyorum cunku genelde arabayla geziyoruz

canım not aldım bile dediklerini word dosyasına :)))

walla bende söyle olsun dicem de artık ne alırlarsa...

çift taraflıları kimi de önermemiş gerci ben ne zaman aldırtırım bilmiyorum cunku genelde arabayla geziyoruz

:))))))
sen model ver direk,bak bu da taktik:)))

esracım sen ne marka aldın

pilim bitti benim deee,
herkeslere iyi uykularropuyorumnanaktan
yarın kaybolmayın nolur:)

Back
X