Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 9. haftadayım pek bir şikayetim yok çok şükür ama şimdi küçük bir kahverengi lekelenme oldu külodumda ilk defa. Kasık ağrısı falan hiç bişey yok endişelenmeli miyim? Düşük olsa farkederim sanırım
kızlar 2 li tarama testini ne zaman yaptırdınız? ben bu pazartesiye randevu almıştım ama pazartesi 9+6 oluyoruz sabredip 1-1,5 hafta sonra gitsem de aynı zamanda 2 li tarama testi de mi yaptırsam 11.hafta uygun oluyor mu 2li test için? bir de belki fetal dna ya da uygun olur zaman olarak gitmişken hepsini halledebilir miyim acaba sizin nasıl olmuştu?
Kızlar 9. haftadayım pek bir şikayetim yok çok şükür ama şimdi küçük bir kahverengi lekelenme oldu külodumda ilk defa. Kasık ağrısı falan hiç bişey yok endişelenmeli miyim? Düşük olsa farkederim sanırım
Endişe etme. Bende 5. Haftada başladı 1 aydır hala devam ediyor dr um istediğimiz bişey değil ama kırmızı renkte olmayınca ve çok şiddetli ağrı olmayınca sorun yok dedi progestan verdi hala kullanıyorum ama beim içeride bi kanama alanı da yok. Bence şöyle yap endişe etmeden dr.una randevu al yarın bi git baktır onlar kanama alanı var mı yok mu görsünler ona göre ilaç veriyorlar yada vermiyorlar hem senin de için rahat eder.
Endişe etme. Bende 5. Haftada başladı 1 aydır hala devam ediyor dr um istediğimiz
bişey değil ama kırmızı renkte olmayınca ve çok şiddetli ağrı olmayınca sorun yok dedi progestan verdi hala kullanıyorum ama beim içeride bi kanama alanı da yok. Bence şöyle yap endişe etmeden dr.una randevu al yarın bi git baktır onlar kanama alanı var mı yok mu görsünler ona göre ilaç veriyorlar yada vermiyorlar hem senin de için rahat eder.
Mide bulantısı olmaması için bide vitamin seviyelerimin 1 ay olağan akışta kalıp sonraki tahlildeki değerlerine göre önerecekmiş. Anneyi vitaminlerle yormak istemiyorum şu sırada dinlensin dedi. Multivitamin ne önerdi size doktorunuz? Bende doktorumu dinlemeyip Elenatal alasım var ama eşim tutuyor
Mide bulantısı olmaması için bide vitamin seviyelerimin 1 ay olağan akışta kalıp sonraki tahlildeki değerlerine göre önerecekmiş. Anneyi vitaminlerle yormak istemiyorum şu sırada dinlensin dedi. Multivitamin ne önerdi size doktorunuz? Bende doktorumu dinlemeyip Elenatal alasım var ama eşim tutuyor