• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde de ayni durum gerci onceleri de boyleydi sakinlestiricilerle uyutuyordum,bizde daha fena ama bagisiklik kazandi sanirim onlara da.artik etkisini gormuyorum,onun icin biraktim ilaci filan.canima okuyor resmennnn canimaaa

ne kadar dikkat etsek de olmuyor bebek bu herseyden hastalik kapabiliyor.
Allah bebeklerimizi korusun onlar hiiic hastalanmasinlar,onlara bisey olmasin...
Aminamin canım amin allahım korusun onları

selamm kızlar bayram sonu bızde hasta olduk :(
kuzumun atesı 39 a cıktı
bogaz enfeksıyonuymus
antıbıyotık kullanıyoruz
burnu tıkalı salyalar akıyo ates 37lerde 3 gun
ıyılessımn mınıgım ya :(

geçmiş olsun canım bizimde 39 lara çıkmıştı 4 saatte bir calpol veriyodum dünden beride yatarken gece veriyorum

Selam kızlar,
Miniklerini uyutmada zorluk çeken annelere önerim olacak. Bayram dönüşü eve hamak kurdum. Artık gündüz uyutmada hiç zorluk çekmiyorum acayip hoşuna gidiyo. tabi bebişini sallamaya alıştıran anneler için geçerli bu önerim. normalde sadece uyuyunca 30 dakika sonra uyanırdı şimdi 2 saat uyuyo. Bu arada benim sıpam hala dönemiyo dönmesi için ne yapabilirim bi fikri olan varmı ?

bende zorluk çekiyorum battaniyede sallayarak uyutuyoruz valla

bende yenı aldım cnm işe yarıyooorrr aglaması kesılıyor en azından

hoşgeldin canım,benim kzıımla adaş kızın,benim kızımın ismide ada masal.:)

geçmiş olsun canım yaaa,üzülme,toplanıcaklar inşallah en yakın sürede.

geçmiş olsun tatlım,inşallah hemencecik iğleşir yavrun.dualarımız seninle.

hımmmm.ben hiç sallamadım bebeğimi,artık kendi kendine uyuabiliyor.hamağı ben önermiyorum ama,görümcem oğlunu hep öyle uyutuyorbaşka byere gidince rahat edemiyor.bence sallıyorsanızda en doğrusu ayakda sallamak,hamakda sallamak hem zor,hemde bebeği çok sarsar,yinede sizin tercihiniz tabiki..

inşallah canım inşallah

pinky canım fotoğraflarına baktım bisürü bebek var canım,hepside birbirinden tatlı.maşşallah.nerden buldun bukadar bebeği ayol:))istanbul'damı yaşıyorsun?

zasa ben eskı hazıran annelerındenım ..

duymussundur bı ara burası fena dagıldı o donem gıdenlerdenım..
fotolardakılerde eskı hazıran anaları ve bebelerı :D

hmmm işte o dağılanlardan biri daha geldi
merhaba herkese
bi kzıım var kızım 5.5 aylık
26 yasındayım ızmırlıyım...
umarım HUZURLU bi ortam olarak süreeer gider bu sefer ama ben şu pinkymidir nedir onu istemem sölüyim o çıksın...

arkadaşlar merhaba bi sorum olcak bebeğim 5 ayını bitirdi elma armut gibi meyvelere başladık sizce yarım orta boy elma onu ne kadar tok tutabilir siz kendi bebeklerinizde bunu nasıl anlarsınız.

cnm ogun olrk deılde ara ogun olrk vermn gerklı bence tok tutması ıcın dıılde yanlsmı bılıyorm ben ole yapıyorm

hmmm işte o dağılanlardan biri daha geldi
merhaba herkese
bi kzıım var kızım 5.5 aylık
26 yasındayım ızmırlıyım...
umarım HUZURLU bi ortam olarak süreeer gider bu sefer ama ben şu pinkymidir nedir onu istemem sölüyim o çıksın...

ahahahhaha yarısmacı arkadaslarada basarılar dılıyo musun :35:

hosgeldın yıurumm
sen ıste yee-terkı pılımı pırtımı toplıyıp gıderım ben :7:

Kızlar merhabalar epeydir giremedim bayram telaşı falan bu arada geçmiş bayramınızı kutluyorum bayram da bebeğim çok hastaydı laranjit olmuş ilk defa duydum sesi çok kötüydü normalde hırıltısı vardı birde hasta olunca bebeğimin sesi çok kötüydü çok üzüldüm byramın 2.günü hasta oldu ama arefe günüde sünnet oldu oğluşum ama sünnet olayı çok kolay oldu hemen atlattı çok şükür

Back
X