slm kızlar ben bi türlü ticker ekleyemedim ya.nasıl yaptınız siz.
bu adres sana yardımcı olacaktır canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben bi türlü ticker ekleyemedim ya.nasıl yaptınız siz.
bendeee... bu arada ben de bu topıge yenı başladım. 5 aylık bır oglum var aranıza alırmısınız....slm kızlar ben bi türlü ticker ekleyemedim ya.nasıl yaptınız siz.
bu adres sana yardımcı olacaktır canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
bizde de ayni durum gerci onceleri de boyleydi sakinlestiricilerle uyutuyordum,bizde daha fena ama bagisiklik kazandi sanirim onlara da.artik etkisini gormuyorum,onun icin biraktim ilaci filan.canima okuyor resmennnn canimaaa
ne kadar dikkat etsek de olmuyor bebek bu herseyden hastalik kapabiliyor.
Allah bebeklerimizi korusun onlar hiiic hastalanmasinlar,onlara bisey olmasin...
Aminamin canım amin allahım korusun onları
selamm kızlar bayram sonu bızde hasta olduk
kuzumun atesı 39 a cıktı
bogaz enfeksıyonuymus
antıbıyotık kullanıyoruz
burnu tıkalı salyalar akıyo ates 37lerde 3 gun
ıyılessımn mınıgım ya![]()
Selam kızlar,
Miniklerini uyutmada zorluk çeken annelere önerim olacak. Bayram dönüşü eve hamak kurdum. Artık gündüz uyutmada hiç zorluk çekmiyorum acayip hoşuna gidiyo. tabi bebişini sallamaya alıştıran anneler için geçerli bu önerim. normalde sadece uyuyunca 30 dakika sonra uyanırdı şimdi 2 saat uyuyo. Bu arada benim sıpam hala dönemiyo dönmesi için ne yapabilirim bi fikri olan varmı ?
bende yenı aldım cnm işe yarıyooorrr aglaması kesılıyor en azından
hoşgeldin canım,benim kzıımla adaş kızın,benim kızımın ismide ada masal.:)
geçmiş olsun canım yaaa,üzülme,toplanıcaklar inşallah en yakın sürede.
geçmiş olsun tatlım,inşallah hemencecik iğleşir yavrun.dualarımız seninle.
hımmmm.ben hiç sallamadım bebeğimi,artık kendi kendine uyuabiliyor.hamağı ben önermiyorum ama,görümcem oğlunu hep öyle uyutuyorbaşka byere gidince rahat edemiyor.bence sallıyorsanızda en doğrusu ayakda sallamak,hamakda sallamak hem zor,hemde bebeği çok sarsar,yinede sizin tercihiniz tabiki..
arkadaşlar merhaba bi sorum olcak bebeğim 5 ayını bitirdi elma armut gibi meyvelere başladık sizce yarım orta boy elma onu ne kadar tok tutabilir siz kendi bebeklerinizde bunu nasıl anlarsınız.
hmmm işte o dağılanlardan biri daha geldi
merhaba herkese
bi kzıım var kızım 5.5 aylık
26 yasındayım ızmırlıyım...
umarım HUZURLU bi ortam olarak süreeer gider bu sefer ama ben şu pinkymidir nedir onu istemem sölüyim o çıksın...
saol teyzesi su an aglamakla mesgul kendileri herzamanki gibi :)))
ahahahhaha yarısmacı arkadaslarada basarılar dılıyo musun
hosgeldın yıurumm
sen ıste yee-terkı pılımı pırtımı toplıyıp gıderım ben![]()