• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

zasa ben eskı hazıran annelerındenım ..
duymussundur bı ara burası fena dagıldı o donem gıdenlerdenım..fotolardakılerde eskı hazıran anaları ve bebelerı :D
hımmmm.bende takılıyordum ilk hamile olduğumda beri,nickimi değiştirdim,pek yazmasamda okuyordum:))

ho
saol teyzesi su an aglamakla mesgul kendileri herzamanki gibi :)))oyy oyy kıyamam,ağlasın ciğerleri açılırr.bizimkiler öylediyoo:))neyse artık:)

Kızlar merhabalar epeydir giremedim bayram telaşı falan bu arada geçmiş bayramınızı kutluyorum bayram da bebeğim çok hastaydı laranjit olmuş ilk defa duydum sesi çok kötüydü normalde hırıltısı vardı birde hasta olunca bebeğimin sesi çok kötüydü çok üzüldüm byramın 2.günü hasta oldu ama arefe günüde sünnet oldu oğluşum ama sünnet olayı çok kolay oldu hemen atlattı çok şükür

geçmiş olsun cnm,hepsi aynı yaa,havalardanmı nedense..

gecmiş olsun yakamoz..
bebeler hasta olmasın yaa
benımde koca geldı atesler içinde yanıyor
cocugumun atesı bugun normale dondu
yanaklar kıpkırmızı cok fena
bendede basagrısı ve bogaz agrıs basladı
ailecek dökülüyoruzz

gecmiş olsun yakamoz..
ailecek dökülüyoruzz

çok geçmiş olsun canımm

hmmm işte o dağılanlardan biri daha geldi
merhaba herkese
bi kzıım var kızım 5.5 aylık
26 yasındayım ızmırlıyım...
umarım HUZURLU bi ortam olarak süreeer gider bu sefer ama ben şu pinkymidir nedir onu istemem sölüyim o çıksın...

hosgeldin canim,eskileri gormek cok hos gercekten de.sizden sonra bir ben kaldim buralarda en uzun olarak :D

cnm ogun olrk deılde ara ogun olrk vermn gerklı bence tok tutması ıcın dıılde yanlsmı bılıyorm ben ole yapıyorm
ben de senin gibi ara ogun olarak veriyorum.
leylacım tesekkur edemedım sanaaa aksm ustu saol ılgılndgn ıcunnn:)

leylacım merhaba yardımın ıcın tesekkürler;)
kizlar ben bisi yapmadim sadece yetkililere bildirdim,onlar da yardimci olmuslar sagolsunlar.

vatozun pırtısı yohmuş:)

leyla nıden yardım ettınkı bu kadına hıc gerenk yoktu ehehehh
:))

Kızlar merhabalar epeydir giremedim bayram telaşı falan bu arada geçmiş bayramınızı kutluyorum bayram da bebeğim çok hastaydı laranjit olmuş ilk defa duydum sesi çok kötüydü normalde hırıltısı vardı birde hasta olunca bebeğimin sesi çok kötüydü çok üzüldüm byramın 2.günü hasta oldu ama arefe günüde sünnet oldu oğluşum ama sünnet olayı çok kolay oldu hemen atlattı çok şükür
topigin neredeyse tum bebeleri hasta gecmis olsun canim.

geçmiş olsunnn.sünnet bnde yaptrmk ıstyrmmmama esm istemyrr

Canım ben bayramda kayınvaldemlerdeydim görümcemlerde vardı çok korkuyordum yanlız başıma altından kalkamam diye özellikle bu zamanı seçtim ama gözümde büyütülcek kadar yokmuş 2günde geçti hemen çok kolay oldu sadece çiş yaparken ağladı ama sünnet yapan adam kesen parçayı gösterdi içinden baya iltihap çıktı çok şaşırdım halbuki ben öylesine yaptırmıştım sünnetçiye söledim aslında her altını değiştirdiğimde yıkıyordum dedim adam şimdiki çocuklarda hep böle sonuda hastalıkla bitiyor dedi erken yaptırmakla iyi yapmışsınız dedi şimdi gayet iyi tavsiye ederim

hadıyaaa ben kocama solım bı bklm tekrar ne dıcek
Canım ben bayramda kayınvaldemlerdeydim görümcemlerde vardı çok korkuyordum yanlız başıma altından kalkamam diye özellikle bu zamanı seçtim ama gözümde büyütülcek kadar yokmuş 2günde geçti hemen çok kolay oldu sadece çiş yaparken ağladı ama sünnet yapan adam kesen parçayı gösterdi içinden baya iltihap çıktı çok şaşırdım halbuki ben öylesine yaptırmıştım sünnetçiye söledim aslında her altını değiştirdiğimde yıkıyordum dedim adam şimdiki çocuklarda hep böle sonuda hastalıkla bitiyor dedi erken yaptırmakla iyi yapmışsınız dedi şimdi gayet iyi tavsiye ederim

Sağol canım ne zormuş yaaa bütün bayaram hastalıkla geçti vallaha laranjiti ilk defa duydum aranızda bilgisi olan varmı şimdi doktor 6tane iğne verdi 3ü antibiyotik 3ükortizon iğnesiymiş bu kortizon iğnesi nefes almasını rahatlatırmış kortizonun zararlı olduğunu duymuştum ama ne bilieyim tereddütte kaldım

gecmiş olsun yakamoz..
ailecek dökülüyoruzz
geçmiş olsun canım yaaa,kışında böyle iştee!!

ben de eklerim canım yolla bana da :)
yolladım canım özelden.
kim kimdir bende pek bilmiyorum
kızlar ama banada yollayabılrsınz ehehe
sanada yolladım tatlım:))
kızlar benim bebiş biberon emmiyo nasıl alıştırmalıyım biberonla rahat olur mama vermek su falan
valla alışmayınca sonradan almıyolar.ben ilk günden beri alıştırmama rağmen isteyerek almıyor:(

Sağol canım ne zormuş yaaa bütün bayaram hastalıkla geçti vallaha laranjiti ilk defa duydum aranızda bilgisi olan varmı şimdi doktor 6tane iğne verdi 3ü antibiyotik 3ükortizon iğnesiymiş bu kortizon iğnesi nefes almasını rahatlatırmış kortizonun zararlı olduğunu duymuştum ama ne bilieyim tereddütte kaldım

benim bilgim yok canım ama geçmiş olsun.bu arada bebeğinin sünnetide hayırlı olsun.ben oğlum olsaydı doğumda yaptırıdım mutlaka.

seneler once olmustum bende laranjit hatta dr ilk soyledıgınde o ne demıstım
ama hıc konusamıyodum berbattı:S

kızlar benim bebiş biberon emmiyo nasıl alıştırmalıyım biberonla rahat olur mama vermek su falan

month benim kızda almııyo
kaşıklada cok zorlanıyorum
bu kacıncı bıberon saymadım ama almıyo almıyo...

hhaha efetyaaa burasııı yatp kalktgmzz yerdı evmzdııı anauuum:):)
kız omur cok aglyr mama yaptım almyr emreye attm ama ınan ıkımzede sınr bastı aglmsndn sımdı sakınledııı delirivericm gariii

ya bunlar neden azdı bayramdan beri
aç diiil altı temiz diş miş görünürde yok
yırtıvercem üstümü başımı:(

kız vatozum bugün bı sıtede bısı okudum
yuh dedım
kadın dıyokı
ben annelıgı hıssetmıyorum bakmak zorunda oldugum ıcın bakıyorum bebeğıme...
amaneeeyyyn nasıl bişidir bu ya :S

Back
X