• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yuh artk kımmş okdn manyakmı ne yaaaa valla huyszlk dız boyu kocmda gergınlştı suan cok aglyr diye ama emmıyrdu sımdı emmeye basldı saknlck zannmca:D

kız vatozum bızım foto makınelerı ne zman gelcek
bebelerin bayramı beklediği gibi bekliyom ya
yatcaz kalkcaz gelcek mi:26:

ahahaha kuzm valla ben bayadr beklyrm malsf bayrmda gelsydı ıyı olrdu dedım artk bır baska bahara eheheh ama emnm snnkı bnmkndn once elıne gecr ahahah:D

ahahaha kuzm valla ben bayadr beklyrm malsf bayrmda gelsydı ıyı olrdu dedım artk bır baska bahara eheheh ama emnm snnkı bnmkndn once elıne gecr ahahah:D

adama cok pis soylendım inş etkisi olmuşlur he:23:
yawrum ben kacıyom cadı mızıklanıyo:İ(
yarın zabah görüşürük muuahhh:5:

doktor ne demişti peki

benim bilgim yok canım ama geçmiş olsun.bu arada bebeğinin sünnetide hayırlı olsun.ben oğlum olsaydı doğumda yaptırıdım mutlaka.

evet canım gerçek çok iyi oldu iyki yaptırmışım sonradan zor oluyor

sayın elıfzel gordum senıı:@
zasa gelmedı bişi ama bakym tekrr
attım cnm.
doktor ne demişti peki

benim bilgim yok canım ama geçmiş olsun.bu arada bebeğinin sünnetide hayırlı olsun.ben oğlum olsaydı doğumda yaptırıdım mutlaka.

evet canım gerçek çok iyi oldu iyki yaptırmışım sonradan zor oluyor
neyse sağlık olsun yapılır kurtulursunuz inşallah.

günayydddddddddddddddıınnn!!!!!!!!!!!!

gunaydın kızlarr nasılsınz bakalm benm yaramz bıkacgundr gecelerı aglyrk uyanyor mız mız ya acıkyor anlayamdm baya zamndr gecelerı emmdn kesntısz uyuyrdu aslnda.
dunde 3:30 emzrdm 2 cektı daldı uykuya sonra 6 da tekrar emdı aslnda saat 6da emmesını ıstemyrm bazn bole oluyor az emıp uykuya dalıyor işE giderken 7:30 gıbı emmıyor budefaaa . ama baktm cok aglıyor demekkı cok actı.

cnm artık işe giderken kahvaltısını yaptırısın.başladınızmı kahvaltıya?biriken sütünüde sağıp verirsin,içirir bakan kişi.bence aç kaldığı için ağlıyarak uyanıyordur,yada biyeri ağrıyor,ama bu dönelerde hepsi aynı,diş semptomları baş gösterdi.

cnm valla cesaret edıpte kahvaltıya baslamadım ama baslıcm karar verdım bugnlerde amaben sole dusunmustum bılmem nekdar dogru. sabah işe giderken emzırırrm uyuyp uyannca 10-11 gıbı kahvaltısını yaptrr kaynvalıdem demstm ama bılmyrm. bakalm nasıl olck evet bu diş mahvettı bızı de:(

ya benimkiside bu aralar birden bire avaz avaz bağırıyor durduk yerde bazende uykusunda ağlıyor sanki kabus görüyo bazen korkuyorum sanki arı sokuyo :))

:((
benimde bikaç gündür dişim ağrıyodu dün dr a gittim dişimden film çekti ve eski çekilen dişimin kökü kalmış etin içinde
ameliyatla alıcaz dedi ilaç verdi pazartesi gününe kadar kullanıcakmışım
yani pazartesi ameliyat olucam çok korkuyorum bu diş meselelerinden bende fobi oldu dişçi koltuğu bile aklıma gelince çıldırıyorum
:43:

Selam kızlar! çok zamandır girmiyordum foruma, burada herşey değişmiş..:44:

ve hala bebeğini emziren annelerden yardım istiyorum ! benim kızım hiç içmek istemiyor.. ben en baştan beri sütümü hep sağarak veriyorum ve şimdiye kadar hiç sorun olmamıştı ama şimdi kesinlikle ve kesinlikle içmek istemiyor.. akşam saat 9 gibi uyuyor sabah 6 ya kadar ve sabah içmek istemiyor.. sonra tekrar uyumasını bekliyorum ve uykuda veriyorum sütü.. ve bütün gün boyunca hiç uyumazsa zorla yanlız bırakıp uyutmaya çalışıyorum ki içsin diye... doktora da sordum olur öyle dedi ve elle tutulur bir çözüm söylemedi... neden acaba böyle oldu? yardım lütfen...

Zasa bu arada kızının sorununun düzelmesine sevindim, arkadaşlık teklifini de kabul ettim ama hiçbir fikrim yok ne işe yaradığına dair :1:

Geçmiş olsun cnm diş çok zorrr buarada benm oglanda bole kabus gorms gıbı uyanyr buaralr bence canları yanyr dıs yuzunden olabılırmıbuarada kızlar fecebukda ekledım sızlerııı:):)

Selam kızlar..
Biz de çok mızmızız bugünlerde dişlerden heralde diyorum.. geceleri de daha sık kalkar olduk...Ne zaman patlayacak bakalım dişler çıksın da rahatlayalımm..

vatozz ve saza face. eklendiniz...;)

Kızlar merhabalar epeydir giremedim bayram telaşı falan bu arada geçmiş bayramınızı kutluyorum bayram da bebeğim çok hastaydı laranjit olmuş ilk defa duydum sesi çok kötüydü normalde hırıltısı vardı birde hasta olunca bebeğimin sesi çok kötüydü çok üzüldüm byramın 2.günü hasta oldu ama arefe günüde sünnet oldu oğluşum ama sünnet olayı çok kolay oldu hemen atlattı çok şükür

geçmiş olsun canım ya hayırlı olsun :nazar: bez değiştirmede falan zorlanmadınız mı

cnm valla cesaret edıpte kahvaltıya baslamadım ama baslıcm karar verdım bugnlerde amaben sole dusunmustum bılmem nekdar dogru. sabah işe giderken emzırırrm uyuyp uyannca 10-11 gıbı kahvaltısını yaptrr kaynvalıdem demstm ama bılmyrm. bakalm nasıl olck evet bu diş mahvettı bızı de:(
anladım cnm,doktorunla görüş öyle düzenle istersen.ayy valla şu dişlerden kurtulsakda adağım var doğrusu:))
ya benimkiside bu aralar birden bire avaz avaz bağırıyor durduk yerde bazende uykusunda ağlıyor sanki kabus görüyo bazen korkuyorum sanki arı sokuyo :))
rüya görüyordur belki.öyle olduğunda hemen yanında ol ve sakinleştir,korkmasın yavrucak.
:((
benimde bikaç gündür dişim ağrıyodu dün dr a gittim dişimden film çekti ve eski çekilen dişimin kökü kalmış etin içinde
ameliyatla alıcaz dedi ilaç verdi pazartesi gününe kadar kullanıcakmışım
yani pazartesi ameliyat olucam çok korkuyorum bu diş meselelerinden bende fobi oldu dişçi koltuğu bile aklıma gelince çıldırıyorum
:43:
ayy cnm üzüldüm yaaa,nebiçim doktormuş o öyleiçinde parça bırakmış.yuhh yani.neyse korksanda korkunun ecele faydası yok.

Selam kızlar! çok zamandır girmiyordum foruma, burada herşey değişmiş..:44:

ve hala bebeğini emziren annelerden yardım istiyorum ! benim kızım hiç içmek istemiyor.. ben en baştan beri sütümü hep sağarak veriyorum ve şimdiye kadar hiç sorun olmamıştı ama şimdi kesinlikle ve kesinlikle içmek istemiyor.. akşam saat 9 gibi uyuyor sabah 6 ya kadar ve sabah içmek istemiyor.. sonra tekrar uyumasını bekliyorum ve uykuda veriyorum sütü.. ve bütün gün boyunca hiç uyumazsa zorla yanlız bırakıp uyutmaya çalışıyorum ki içsin diye... doktora da sordum olur öyle dedi ve elle tutulur bir çözüm söylemedi... neden acaba böyle oldu? yardım lütfen...

Zasa bu arada kızının sorununun düzelmesine sevindim, arkadaşlık teklifini de kabul ettim ama hiçbir fikrim yok ne işe yaradığına dair :1:
cnm eğer almak istemiyorsa zorla bişey yapamazsın,ben hala sadece emziriyorum,benimki bile arada almak istemiyor,zorlamıyorum.sende sağdığın sütle muhallebi falan yapsan acaba,yermi?değerlendirmiş olursun böylece sütünü.

evet cnm şükür sorunumuzu atlattık gibi,ama en yakın sürede götürmem lazım doktora yinede,altını her açtığımda inceliyorum:))cnm ekliyoruz birbirimizi çünkü bebeiğşlerimizin fot.larını görelim,tanıştıralım bebişleri diyee:))biz burda 2-3 arkadaşla fac.de de ekledik birbirimizi:))

Geçmiş olsun cnm diş çok zorrr buarada benm oglanda bole kabus gorms gıbı uyanyr buaralr bence canları yanyr dıs yuzunden olabılırmıbuarada kızlar fecebukda ekledım sızlerııı:):)
tmm cnm,dişten olduğunu düşünüyorum bende.
Selam kızlar..
Biz de çok mızmızız bugünlerde dişlerden heralde diyorum.. geceleri de daha sık kalkar olduk...Ne zaman patlayacak bakalım dişler çıksın da rahatlayalımm..

vatozz ve saza face. eklendiniz...;)
tmm cnmmm.

Back
X