• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla kızlar benm oglumn doktoru cok ıyı bır doktor aslnda yanı yıllrn doktoru kuznleri buyttu 20 yyaslrna geldı kızlar dusnun ama eskı usul bırz ne vercm dıyorm her seyı ver dıyor neydn baslm dıyorm bunun hesabını yapma dıyor obur cocuk senınkı herseyı ver dıyor ole tarf marıf vermyr sırayla sunuver bunu verde demyr ben sızlrdn duydugumu uyguluyorm doktorumz ıyı degstrmkde ıstemyrmoyuzdn yemek olayını burlrdn halltmeye basldm
mesela mamayada karsı dııldı cocuk dogdu ver dedı ceknme ıclernde bişi yok bunlrn emcek cocuk mamayı gordu dıyede memeyı bırkmz dedııı :):)bnde ztn sutum yetmyr mamada vermeye basladm.

cnm eğer almak istemiyorsa zorla bişey yapamazsın,ben hala sadece emziriyorum,benimki bile arada almak istemiyor,zorlamıyorum.sende sağdığın sütle muhallebi falan yapsan acaba,yermi?değerlendirmiş olursun böylece sütünü.

denedim onu da ama hiçbirşey yemiyor.. ne yapıcam bilmiyorum.. önceden uyumasa da oynasak diye beklerdim şimdi de uyusada bi karnını doyursam diye bekliyorum :27:

Ben kayınvalıdeme bırakıyorum baya zor oluyor ama sanrm kaynvalıde oldgundn dolayı zorluk cekıyorum:):) sen umarm problem yasamazsn cnm guvendıgın bıryse sorn olmz

slm arkadaşlar bende katılmak istiyorum aslında hamileyken sürekli burdaydım ama çocuk doğduktan sonra giremez oldum kızım 5 ayını doldurdu bende bir haftadır mama veriyorum arada bi yumurta sarısı ve iki gündürde çorba veriyorum aslında doktorumuz dmişti aya kladar bişey verme ama doymuyo diye veröeye başladım

tunaydın herkese gece cok az uyudum kocanın ated 39 u gectı
atada cok fena oksuruyodu odalar arası mekık ceke ceke sabah ettmım
kocanın atesı dustu hemen ayakladı
dınlen dıyorum laf dınlemıyo
ısede gıtmedı bugun
bızde haberler perk ıc acıcı degılo yanı
:78:

Hoşgeldın
yumurta sarısınadabasladn ay benmde baslamam lazm herks baslms ben hala yermde sayyrm cocukda hep aglyr ztn aclktnmı acaaba buarlr

slm arkadaşlar bende katılmak istiyorum aslında hamileyken sürekli burdaydım ama çocuk doğduktan sonra giremez oldum kızım 5 ayını doldurdu bende bir haftadır mama veriyorum arada bi yumurta sarısı ve iki gündürde çorba veriyorum aslında doktorumuz dmişti aya kladar bişey verme ama doymuyo diye veröeye başladım

hosgeldın canımm..

bu arada yakamozcum hayırlı olsun sunnetınız bızde odgumda yaptırcaktık
hastanedsekı cerrah tavsıye etmedı yapmadı sınır sey
bende ay basında kontrolde dr umuza sorcam
enfeksıyon rıskı ortadan kalkıyormus sunnetle
sen nerde yaptırdın

bız kahvaltıda 150 cc manın ıcıne
bır kıbrıt kutusu tyuzsuz peynır
ceyrek yumurta sarısı
4 adet bebe bıskuvısı
gun asırırda 1 cay kasıgı pekmez eklıyoruz

hoşbulduk arkadaşlar, ben peynir az bişey veriyorum ve pekmez de kaşığın ucunda az bişey veriyorum daha yeni olduğu için ama tuzsuz penir değil normal tuzlu peynirden veriyourm

hoşbulduk arkadaşlar, ben peynir az bişey veriyorum ve pekmez de kaşığın ucunda az bişey veriyorum daha yeni olduğu için ama tuzsuz penir değil normal tuzlu peynirden veriyourm

sabah emdikten sonra mama da veriyorum arada meyve püresi veriyorum

canım dr bana anne sutu ve mamayı aynı ogunde verme dedı
aradan 1 saat gecsın ole ver dedı
ayrıca normal peynır vermek ıstıyosan onuda 1 gece onceden suya yatır dedı
tuz yasak yasına kadar bılıyosun

bız sabah kahvaltıdan sonra oglen mayaladıgım yogurdu verıyorum
ara ogunlerde uzüm suyu s ıkıyorum
ogleden sonra sebze corbası
aksama muhallebı verıyorum
bende hıc sut yok o yuzden tam ogunlere gectık bız tamamen

Back
X