• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar nasılsınız görüşmeyeli bir süredir giremedim topiğe, herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bebişlerle sağlıklı nice bayramlar görürüz inşallah, kızlar ya ben oğlumu sünnet ettircem muhtemelen yarın olcak bi aksilik olmazsa dr çok yoğun olmazsa yarın dedik bakalım artık, :18: :18: çok ama çok korkuyorum ben :18: nasıl dayanacağım çok panik yapıyorum bi aksılik falan olmaz insallah herşey yolunda gider sünnet ettiren varmı miniğini bana yardımcı olun lütfen çok zor oluyormu minikler açısından, bir de sizlere ne kadara mal oldu özelde ne kadar aldılar, biz 150 vercez dr a bir de özel hastane muayene ücreti??? umarım herşey yolunda gider ya dualarınızı ve deneyimli annelerin tecrübelerine ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum.....

cnm ben 5 haftalık sünnet ettirdim oğlumu hiç bişey hissetmedi ağlamadı bile umarım sizinde sorunsuz geçer

öylemi seninki de mi 2 haziran doğumlu şu an kaç kilo seninki 5. ay kontrolü tabi daha gitmemişsindir bizimki zayıf 5. ay 6300 gr dı????

benimki 3 haziran doğumlu ama ticker aynı tarihi gösteriyor.ben yrn doktora gidiyorum enson geçen ay 7800gr idi boyuda 70 cm.bizimki biraz fazla uzun.seninkininde kilosu iyiymiş bence.en son nezaman gittin doktora

kızlar bebeğimin boynundaki kat araları pişmiş kıpkırmızı dokundukça ağlıyo şimdi banyo yaptırdım tyrosoid diye bir krem var onu sürdüm geçermi dersiniz...

öylemi seninki de mi 2 haziran doğumlu şu an kaç kilo seninki 5. ay kontrolü tabi daha gitmemişsindir bizimki zayıf 5. ay 6300 gr dı????

benim oğlanda 2 haziran doğumlu. 5. ay kontrolünde 7810 du. ama boyumuz kısa bizimde. 66 cm. 1.90lık bir oğlum olamayacak artık napalım:):)))

selam hanımlar nasılsınız görüşmeyeli bir süredir giremedim topiğe, herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bebişlerle sağlıklı nice bayramlar görürüz inşallah, kızlar ya ben oğlumu sünnet ettircem muhtemelen yarın olcak bi aksilik olmazsa dr çok yoğun olmazsa yarın dedik bakalım artık, :18: :18: çok ama çok korkuyorum ben :18: nasıl dayanacağım çok panik yapıyorum bi aksılik falan olmaz insallah herşey yolunda gider sünnet ettiren varmı miniğini bana yardımcı olun lütfen çok zor oluyormu minikler açısından, bir de sizlere ne kadara mal oldu özelde ne kadar aldılar, biz 150 vercez dr a bir de özel hastane muayene ücreti??? umarım herşey yolunda gider ya dualarınızı ve deneyimli annelerin tecrübelerine ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum.....

bizde bu ay sünnet olayını halletmek istiyoruz canım. aynen bizde iilk doğduğunda yaptırırız demiştik ama başımızaa kolik gelince sünnet olayı çoooook arka sıralara düştü. bakalım ihşallah bizde yaptıra biliriz. umarım sorunsuz bi şekilde atlatırsınız.

bızde uc gunde bır yıkıyoruz

genelede gunduzlerı yıkıyourm ben
ama dısarı cıktıgımız gunlerde eve kacta gelırsek o zamn yıkıyorum genelde..

çok canım sıkılıyo
evımın butun odaları darma duman
benım hıc halım yok artık uyumak bı dahda kalkmamak ıstıyorumm
uyandıgımda evım pırıl pırıl olsun ıstıyorum
cocukum bırazcık kendı basına vakıt gecırsın ıstıyorum
azcık kılo almak ıstıyorum
oooff offf
:43::95::31:

ben haftada 1 yıkıyorum hastalanır diye korkuyorum ...ama gün aşırı yıkamak çok iii tabiki...heleki bu aralar diş çıkaran çocukların hergün yıkanması lazımmış ne yazıkki kış mevsimindeyiz yazın ben günde 2 defa bile yıkıyodum rahatlasın diye
yavrum benim şimdi yıkadım rahatladı mışıl mışıl uyuyo...

Back
X