biz gün aşırı yıkıyoruz.
slm hergün yıkamak hasta etmezmi bebeişi ben haftada bir gün yıkıyorum havalar soğuk yazın hergün yıkıyodum ama havalar soğutuktan sonra yıkamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz gün aşırı yıkıyoruz.
geçmiş olsunn miniğime yaaa.kızlar bebeğimin boynundaki kat araları pişmiş kıpkırmızı dokundukça ağlıyo şimdi banyo yaptırdım tyrosoid diye bir krem var onu sürdüm geçermi dersiniz...
gün aşırı yıkıyorum,istersem dışarıda çıkıyorum yıkadıkdan sonra,incede giydiriyorum,hasta olmuyor çok şükür,denize bile soktum 1 aylıkken:))kızlar bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!bol bol yemek yediğim halde zayıf olmak ve önümdeki göbeği börek çörek yiyerek eritmek istiyoruuuuuuuuum![]()
canım benim geçicek bu günler olsun dağınık olsun takma kafanı.bebekler önemli,nasılsa ev toplanır,sakin olmalıyızz:))bende sana diyorum ama bende takıyorum bazen,yinede boşweerr gitsin!çok canım sıkılıyo
evımın butun odaları darma duman
benım hıc halım yok artık uyumak bı dahda kalkmamak ıstıyorumm
uyandıgımda evım pırıl pırıl olsun ıstıyorum
cocukum bırazcık kendı basına vakıt gecırsın ıstıyorum
azcık kılo almak ıstıyorum
oooff offf:95:
![]()
sağol cnm,masal'ı teyzemiz çok istedi,ben pek istemedimdoğrusu,ama kociş baldızını kıramamış,yazdırırken oada sürpriz yapmış,alıştık artık,biz ada diyoruz,o masal:)benim kızım 4 haziran doğumlu,6. ayımızı doldurmamıza 10 gün var:))aa evt güzel isim masal da sağlıkla büyüt canım hangi ay doğumlu
iyi akşamlar kızlarrr
bebeklerimizin banyosundan bahsetmişsiniz kaloriferler yanmazken valla haftada bir yıkıyordum ne yalan söylim hasta olur die korkuyodum ama şimdi 2 3 güne bir yıkıyorum rahat etti yavrummm
ya bişiy sorucam size kızım 6 aylık oldu nerdeyse ama hala ağzı akıyo elleri hep ağzında diş çıkaracak sanırım ama artık ağız akıntısından çenesi tahriş oldu dr krem verdi birkaç gecedir kullanıyorum ama pek bi gelişme göremedim aranızda aynı sorunu yaşayan varmıı???
bizde bu ay sünnet olayını halletmek istiyoruz canım. aynen bizde iilk doğduğunda yaptırırız demiştik ama başımızaa kolik gelince sünnet olayı çoooook arka sıralara düştü. bakalım ihşallah bizde yaptıra biliriz. umarım sorunsuz bi şekilde atlatırsınız.
benim oğlanda 2 haziran doğumlu. 5. ay kontrolünde 7810 du. ama boyumuz kısa bizimde. 66 cm. 1.90lık bir oğlum olamayacak artık napalım:):)))
öylemi seninki de mi 2 haziran doğumlu şu an kaç kilo seninki 5. ay kontrolü tabi daha gitmemişsindir bizimki zayıf 5. ay 6300 gr dı????
kızlar benim oğlanda diş çıkarıcak galiba yaa tam bilmiyorumki parmağımı koyuyorum ağzına kemiriyo vallah yiyo sanki kasınıyomu ne ne doğru düzgün emiyo ne mama yiyo bir tek pirinç unu yiyodu artık onuda yemiyo çok üzülüyorum vallah birazda zayıfladı gibi
kızlar kuzum çok fena hasta bronşiyel dedi dr allerjikde olabilirmiş 4 saat buhar verdiler tıkanıklığı biraz geçti ilaç kullanıyoruz şimdi( tam toparlandı derken yine başladı o kadarda dikkat ederken
(
kızlar kuzum çok fena hasta bronşiyel dedi dr allerjikde olabilirmiş 4 saat buhar verdiler tıkanıklığı biraz geçti ilaç kullanıyoruz şimdi( tam toparlandı derken yine başladı o kadarda dikkat ederken
(