• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben mama vermedim hiç.anne sütü hep ek gıda yavaş yavaş başladık.biberon sıkıntısı bizdede var suyu bile kaşıkla içiriyorum çok zor oluyo :( dr brown mu ne varmış biberonu onu alacam ben dene istersen sende

suyu bende kaşıkla veriyorum ama biberon almıyo ya çok aç kalmaı lazım yarında bırakıp dışarı çıkam lazım bakalım napıcak :50:

kızlar bu keçi yoğurtu şartmı ya ? bugün kontrolümüz vardı doktoruma sordum bende hayır dedi iyi yoğurt olsun marka dedi danone vb yedir dedi.ev yoğurdunu benim oğlan hiç ama hiç sevmedi.pekmez soranlar vardı verebilirsin dedi,çorbalara tuzu sordum az miktarda koyabilirsin dedi.sebze ve yayla çorbası içir dedi.6 .ayımız dolunca herşeyi ver dedi sadece süt ve bal verilmeyecek 1 yaşına kadar.meyvelerin hepsini yedirebilirsin dedi.ben muzu sordum özellikle .3 gündür yediriyorum oğlum çok sevdi rahatlıkla yedir dedi.
oğluşu olan anne adayları bizim oğalanın pipisi enfeksiyon kapmış ucu dardı pipisinin ondan olurmuş .ilaç verdi 10 gün kullanacam sonra sünnet ettirecez :(( canı yanacak kuzucumun .yaptıranlar neler yaşadı yazarmısınız.sünnetimizi görümcemin kocası yapacak neyseki ürolog kendisi o yönden rahatım biraz.
birde kızlar adet olanra sorum olacak doğum sonrası için tabi .benim kanamam çok fazla oluyo ama ilk 3 gün .2 saate bir ped değiştirmek zorunda kalıyorum sizlerinde öylemi ?

yo şart degil ben babymix veriyorum hergün bi tane bazen muzla ezip veriyorum taze zaten bi paketi bi gün iyior

üstünde yazıyo devam mamsı yada su ile hazırlanır diye sen kilo alsın diyemi kayıtım diyosun zaten oluyo içinde sütle hazırlananların sen bi sor doktoruna bence

öylemi ben su ile hazırlanı yazıyo ondan almışım ama oda olur o zaman.evet cnm kilo alsın diye aptamille yapıcam kilo yapıyo ya o yüzden

kızlar bu keçi yoğurtu şartmı ya ? bugün kontrolümüz vardı doktoruma sordum bende hayır dedi iyi yoğurt olsun marka dedi danone vb yedir dedi.ev yoğurdunu benim oğlan hiç ama hiç sevmedi.pekmez soranlar vardı verebilirsin dedi,çorbalara tuzu sordum az miktarda koyabilirsin dedi.sebze ve yayla çorbası içir dedi.6 .ayımız dolunca herşeyi ver dedi sadece süt ve bal verilmeyecek 1 yaşına kadar.meyvelerin hepsini yedirebilirsin dedi.ben muzu sordum özellikle .3 gündür yediriyorum oğlum çok sevdi rahatlıkla yedir dedi.
oğluşu olan anne adayları bizim oğalanın pipisi enfeksiyon kapmış ucu dardı pipisinin ondan olurmuş .ilaç verdi 10 gün kullanacam sonra sünnet ettirecez :(( canı yanacak kuzucumun .yaptıranlar neler yaşadı yazarmısınız.sünnetimizi görümcemin kocası yapacak neyseki ürolog kendisi o yönden rahatım biraz.
birde kızlar adet olanra sorum olacak doğum sonrası için tabi .benim kanamam çok fazla oluyo ama ilk 3 gün .2 saate bir ped değiştirmek zorunda kalıyorum sizlerinde öylemi ?

merhaba zehrayade.benım 5 aylık oglum var benımınınde pıpısı enfeksıyon oluyordu bizde 3 aylık sunnet ettırdık bız cocuk cerrahısıne yapırdık lokal anestesı ıle 15 dakıka surdu ılk gun oglum cok agladı ozellıklede ılk cıcşınde sureklı fıtıl ve agrı kesıcı verdım bezını bolca bepanthen surup baglıyordum allah tan cabuk uyudu ılk gun 2.gun sabah ayaklarını gayte guzel hareket ettırmeye ve cışını sorunsuz yapmaya başladı canı yanmıyordu gulup oynuyordu yattıgı yerden 4 gun sonra kontrole gıttık o gune kadar yatar vazıyette tuttum ve krem surdum.dr tamam kremı kes ıslak kalmasın dıkışler kendı atacak normal hayat donun dedı ve normal hayat donduk maşallah..
adet e gelınce bende 2 kez adet oldum hem cok uzun suruyor hemde mıktar artısı oldu bendede bıkac ay olabılırmış hatta duzensızlık de olabılırmış rahım kendını toplayan kadar.

bu sabah yine biberonla devam maması verdim yine tutmadı üstelikte karnı açtı bütün gece emmedi uyandı ama emmedi ve uyurkende denedim yine emmedi bende sabah kaşık maması verdim yaptığım devam sütüyle kasık mamasını yaptım verdim yaa kızlar nasıl alıştırıcam ben offffffffffffffffffffffffff:96:

neyse kızlar daha sonra görüşürüz kimse yok bebişi uyuttum şimdi bende uyuyım o uyurken gece 3te yattım ölüyorum uykusuzluktan

günaydın anneler...
ya ben gece 1 kere uyandıgımız zamnlarıma donmek ıstıyorum aksam 7 de yatar sabah karsı 4 ekadar uyurduk ama sımdı 7 de yatmk ta ne demek en erken 11 de yatıyoruz sabaha kadar 5-6 kere uyanıyoruz
gozlerımden ates fıskırıyor sankıı

kızlar ya gecmısı okudumda
bazılarımız normal yogurt yedırıyomus
tama arada yogurdumuz tutmadıgında olabılırde
yogurt mayalamaak cok mesakatlı bı ıs degılkı netıcede
yazık bebelere taze taze mayalayıverın yahu

bız mamaya yaptık 2 ay
bu ay sute gectık
ben kalorıfer petegının altına koyuyorum
bır tahtanın uzerıen mayalıyorum
uzerınıde polar gıbı bıseyle ıkı kat ortuyorum tas gıbı oluyormamayla aypanlar muhtemelen tutmadıgını sanıyodur ama mamayla cok cıvık oluyor
dokup zıyan etmeyın yedırın o yogurduu

günaydın kızlar.benim kızıma yoğurt ve meyve püresi yedirmeye başladım.meyveyi sevdideeee,yoğurdu pek değil,ama mecburen alışıcak.bu hafta sonu çorbayada başlamak istiyorum.ama ben kızımı hem saatli besleridm şimdi nasıl olcak anlamadım,sabah 9da kalkıyor,öğlen 12de en geç 1de öğlen uykusuna yatıyor,3-4 gibi kalkıyor,nasıl yapsam,meyveyinasıl kaçta,çorbayı kaçta,yoğurdu kaçta versem kiii.öğlen uykusuna yatarken tok yatsın istiyorum,çorba verip yatırsam olurmu,nasıl yapsam bilemedim.bide su içirmeye başladınızmı??

günaydınlaaaaaaar. herkese yemek savaşında başarılar dilerim. umarım bugün aramızdan birkaçı bebelere karşı galip gelir:))))

günaydın kızlar.benim kızıma yoğurt ve meyve püresi yedirmeye başladım.meyveyi sevdideeee,yoğurdu pek değil,ama mecburen alışıcak.bu hafta sonu çorbayada başlamak istiyorum.ama ben kızımı hem saatli besleridm şimdi nasıl olcak anlamadım,sabah 9da kalkıyor,öğlen 12de en geç 1de öğlen uykusuna yatıyor,3-4 gibi kalkıyor,nasıl yapsam,meyveyinasıl kaçta,çorbayı kaçta,yoğurdu kaçta versem kiii.öğlen uykusuna yatarken tok yatsın istiyorum,çorba verip yatırsam olurmu,nasıl yapsam bilemedim.bide su içirmeye başladınızmı??

canım oglen uykusundan once corbasını ıcsın uyanıncada yogurdunu yer

bebeklerinizi kaç saatte bir besliyorsunuz kızlar. ben internette bir beslenme listesi buldum 4 saatte bir besliyor.liste şöyleydi:,
07.00 kahvaltı
11.00 meyve püresi
15.00 sebze çorbası
19.00 yoğurt ve meyve püresi
23.00 muhallebi veya anne sütü
acaba biz karınları acıkmadan emzirmedeki gibi sık sık yedirmeye çalışıyoruzda karınlarımı acıkmıyor dersiniz

bebeklerinizi kaç saatte bir besliyorsunuz kızlar. ben internette bir beslenme listesi buldum 4 saatte bir besliyor.liste şöyleydi:,
07.00 kahvaltı
11.00 meyve püresi
15.00 sebze çorbası
19.00 yoğurt ve meyve püresi
23.00 muhallebi veya anne sütü
acaba biz karınları acıkmadan emzirmedeki gibi sık sık yedirmeye çalışıyoruzda karınlarımı acıkmıyor dersiniz

ay yok cnm ya
bunlar kafayı yımıs
benım cocugum 3 aaaı gecırmez
sevmedıgı bıseyde olsa mıdesıne ıkı kasık gıtsın dıye agzını acıyo kuzum ac olunca

Back
X