kızlar kaşık mamalarını devam sütünle yapsam olurmu?????
üstünde yazıyo devam mamsı yada su ile hazırlanır diye sen kilo alsın diyemi kayıtım diyosun zaten oluyo içinde sütle hazırlananların sen bi sor doktoruna bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kaşık mamalarını devam sütünle yapsam olurmu?????
canım ben mama vermedim hiç.anne sütü hep ek gıda yavaş yavaş başladık.biberon sıkıntısı bizdede var suyu bile kaşıkla içiriyorum çok zor oluyodr brown mu ne varmış biberonu onu alacam ben dene istersen sende
kızlar bu keçi yoğurtu şartmı ya ? bugün kontrolümüz vardı doktoruma sordum bende hayır dedi iyi yoğurt olsun marka dedi danone vb yedir dedi.ev yoğurdunu benim oğlan hiç ama hiç sevmedi.pekmez soranlar vardı verebilirsin dedi,çorbalara tuzu sordum az miktarda koyabilirsin dedi.sebze ve yayla çorbası içir dedi.6 .ayımız dolunca herşeyi ver dedi sadece süt ve bal verilmeyecek 1 yaşına kadar.meyvelerin hepsini yedirebilirsin dedi.ben muzu sordum özellikle .3 gündür yediriyorum oğlum çok sevdi rahatlıkla yedir dedi.
oğluşu olan anne adayları bizim oğalanın pipisi enfeksiyon kapmış ucu dardı pipisinin ondan olurmuş .ilaç verdi 10 gün kullanacam sonra sünnet ettirecez( canı yanacak kuzucumun .yaptıranlar neler yaşadı yazarmısınız.sünnetimizi görümcemin kocası yapacak neyseki ürolog kendisi o yönden rahatım biraz.
birde kızlar adet olanra sorum olacak doğum sonrası için tabi .benim kanamam çok fazla oluyo ama ilk 3 gün .2 saate bir ped değiştirmek zorunda kalıyorum sizlerinde öylemi ?
merhaba benim kızımda 17 haziran doğumlu.aranıza katılıp sizlerle bebek gelişimi hakkında yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.
üstünde yazıyo devam mamsı yada su ile hazırlanır diye sen kilo alsın diyemi kayıtım diyosun zaten oluyo içinde sütle hazırlananların sen bi sor doktoruna bence
kızlar bu keçi yoğurtu şartmı ya ? bugün kontrolümüz vardı doktoruma sordum bende hayır dedi iyi yoğurt olsun marka dedi danone vb yedir dedi.ev yoğurdunu benim oğlan hiç ama hiç sevmedi.pekmez soranlar vardı verebilirsin dedi,çorbalara tuzu sordum az miktarda koyabilirsin dedi.sebze ve yayla çorbası içir dedi.6 .ayımız dolunca herşeyi ver dedi sadece süt ve bal verilmeyecek 1 yaşına kadar.meyvelerin hepsini yedirebilirsin dedi.ben muzu sordum özellikle .3 gündür yediriyorum oğlum çok sevdi rahatlıkla yedir dedi.
oğluşu olan anne adayları bizim oğalanın pipisi enfeksiyon kapmış ucu dardı pipisinin ondan olurmuş .ilaç verdi 10 gün kullanacam sonra sünnet ettirecez( canı yanacak kuzucumun .yaptıranlar neler yaşadı yazarmısınız.sünnetimizi görümcemin kocası yapacak neyseki ürolog kendisi o yönden rahatım biraz.
birde kızlar adet olanra sorum olacak doğum sonrası için tabi .benim kanamam çok fazla oluyo ama ilk 3 gün .2 saate bir ped değiştirmek zorunda kalıyorum sizlerinde öylemi ?
günaydın kızlar.benim kızıma yoğurt ve meyve püresi yedirmeye başladım.meyveyi sevdideeee,yoğurdu pek değil,ama mecburen alışıcak.bu hafta sonu çorbayada başlamak istiyorum.ama ben kızımı hem saatli besleridm şimdi nasıl olcak anlamadım,sabah 9da kalkıyor,öğlen 12de en geç 1de öğlen uykusuna yatıyor,3-4 gibi kalkıyor,nasıl yapsam,meyveyinasıl kaçta,çorbayı kaçta,yoğurdu kaçta versem kiii.öğlen uykusuna yatarken tok yatsın istiyorum,çorba verip yatırsam olurmu,nasıl yapsam bilemedim.bide su içirmeye başladınızmı??
bebeklerinizi kaç saatte bir besliyorsunuz kızlar. ben internette bir beslenme listesi buldum 4 saatte bir besliyor.liste şöyleydi:,
07.00 kahvaltı
11.00 meyve püresi
15.00 sebze çorbası
19.00 yoğurt ve meyve püresi
23.00 muhallebi veya anne sütü
acaba biz karınları acıkmadan emzirmedeki gibi sık sık yedirmeye çalışıyoruzda karınlarımı acıkmıyor dersiniz