bagırsakları için faydası oldugunu biliyorum ben o kadar yani benimde çok bi bilgim yok![]()
saclarııııı besler cnmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bagırsakları için faydası oldugunu biliyorum ben o kadar yani benimde çok bi bilgim yok![]()
bide benim kizimin alttan sol disi pirinc tanesi gibi gorunmeye basladi bugun.ama patlamadi.simdi disi cikmis sayiliyor mu sayilmiyor mu :))))))))))
bide benim kizimin alttan sol disi pirinc tanesi gibi gorunmeye basladi bugun.ama patlamadi.simdi disi cikmis sayiliyor mu sayilmiyor mu :))))))))))
canım demek pirinçler belirmeye başladı darısı başımıza
hadi maşallah. darısı diğer dişlerin başına
maşşallahh canımmmdarısı başımızaaa:)) çıkmış sayılıo artık
![]()
kızlaaar nbr benım oglan 2 haftadan beri gecelerı 2 yada 3 kere uyanıyor bıde aglıyor normalde aglamazdı tabı benı gorunce susuyor ben bıyerde okumuştum bu aylarda anne babayı tanıdık bırını yanında gormezse uyanınca aglarmış hem ona baglıyorum hemde karnı acıkıyor artık sutum tok tutmuyor bence muhallebıde verıyorum ama yarın oglen 3 te randevumuz var sorcam doktora gece muhallebısımı alsam dıye baya bı soru hazırladım zaten bırıktı sorular
canım benımkı huzursuz degıl maşallah ogluma herşeye aglamaz oyle onu ikna etmek cok kolay ama cok hareketlı ınsanı yoruyor ama sadece geceleri aglıyorrr mızmızlanarak uyanıyor emzırıyorum tekrar uyuyor
aminnn...disi 1 gunde gorundu,dun yoktu,acaba patlamasi ne kadar surer?????
ben bu aylarda bebek huzursuzlaninca disine bagliyorum :)))
canım benımkı huzursuz degıl maşallah ogluma herşeye aglamaz oyle onu ikna etmek cok kolay ama cok hareketlı ınsanı yoruyor ama sadece geceleri aglıyorrr mızmızlanarak uyanıyor emzırıyorum tekrar uyuyor
masallah ogluna canim,o huyundan birazcik benim kizima da yollasin :)))yerim onu bennnnnnnnnnn
![]()
masallah ogluna canim,o huyundan birazcik benim kizima da yollasin :)))yerim onu bennnnnnnnnnn
![]()
canım benimki de öyle 2 haftadır böyleyiz.galiba dişlerinden alışmaya çalışıorum ama gerçekten çok zor oluyo seni anlıorumm
canım senin kız hala öyle huysuz mu napıo bakiim şahbaz seni çok yoruyo mu yine? ya kızlar benimki zayıf die takmıyorum ama bu aydan sonra kilo alımları da yavaşlıycak ben nasıl bu çocuğa kilo aldırabilirim:44::44:
canım benimki de öyle 2 haftadır böyleyiz.galiba dişlerinden alışmaya çalışıorum ama gerçekten çok zor oluyo seni anlıorumm
canım senin kız hala öyle huysuz mu napıo bakiim şahbaz seni çok yoruyo mu yine? ya kızlar benimki zayıf die takmıyorum ama bu aydan sonra kilo alımları da yavaşlıycak ben nasıl bu çocuğa kilo aldırabilirim:44::44:
ayy saol canim yollamis gibi oldun :)))))))))))) coook tesekkur ederizahhh canım yollama ımkanı olsa ılk sana gonderırım emın ol :)
kızlar babymix yugurtları nasıl iyimi