• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün dr randevumuz vardı gittik balgamı vardı oğlumun geçmiş dr kilosu iyi dedi 700gr almış bebişim ben az falan değilmi dedim normal dedi çok iştahsız dedim hep zorla yediriyorum sakın zorlama dedi acıktığı zaman ver dedi sizce iyimi kızlar 700gr koskoca bir ayda en azından 850gr alması gerekmiyomu ki............

kızlar bugün dr randevumuz vardı gittik balgamı vardı oğlumun geçmiş dr kilosu iyi dedi 700gr almış bebişim ben az falan değilmi dedim normal dedi çok iştahsız dedim hep zorla yediriyorum sakın zorlama dedi acıktığı zaman ver dedi sizce iyimi kızlar 700gr koskoca bir ayda en azından 850gr alması gerekmiyomu ki............

benım oglum 650 gr almış:)))

tartıda durmuyo benim oğlan kıpır kıpır ağlıyo hemen tam kilosunuda bilemiyoruz belki az belki çok grm aldı yani tam net değil

tartıda durmuyo benim oğlan kıpır kıpır ağlıyo hemen tam kilosunuda bilemiyoruz belki az belki çok grm aldı yani tam net değil

aaa bızımkı oyle tartıdır boy olcemedır bayılır oyle şeylere kuzu gıbı olur herkesay nasıl uslu der bende bıde bana sorun derım hareketlı maşallah benımkıde ama aglama yok allaha sükür

cnm ama doktor bızımkının kılosunu begenıyor problem yok hareketlı bıde benım ogluş daha tam anlamıla gecmedım ek gıdaya

bizim dr iyi almış dedi ama ne bileyim bana az geldi çünkü benim bebiş hep ekgıdayla besleniyo senin iyi ozaman cnm emziriyosan madem çok iyi almış.beim oğlanda çok hareketli eli kolu bacakları hiç durmuyo kıpır kıpır

aaa bızımkı oyle tartıdır boy olcemedır bayılır oyle şeylere kuzu gıbı olur herkesay nasıl uslu der bende bıde bana sorun derım hareketlı maşallah benımkıde ama aglama yok allaha sükür

benim oğlanda tam tersi evde ağlamıyo doktorda deli gibi ağlıyo bi çığlıkları var duymanız lazım susturamıyoruz sıpayı:emir_bebek:

maşallah hepsine :) peki ek gıda neler veriyosunuz.Bizim DR bi liste verdi aman aman.Uymakta epey zor.Siz neler yapıyosunuz

Back
X