• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hic de zor degil 7 aydir mama hazirliyorum ))
termosa koyuyorsun hazir suyu. (benim kzim 150 yiyor) 150 su ve 5 kasik mamaaaaa.kapagi kapatip yolda odaya gide gide calkaliyorsun :1: ve hazir. :9::9::9::9:

bende kalorifer peteğinin üzerine ölçülü biberonla su koymayıdüşünüyorum termosta var ama ordan alıverim:21:

bende kalorifer peteğinin üzerine ölçülü biberonla su koymayıdüşünüyorum termosta var ama ordan alıverim:21:
hiii guzel fikir bak bu da tebrik ediyorum seni )))))
Canım bizimkiside genelde yürüteçte ve kucaktada çok kalıyor ama özellikle şu son zamnlar böyle çok arttı.Annem şimdi gel babası gel yaptırıyor bide ellerini vuryor bizde çippen derler:))) Bu yumurcak yeni şeyler öğrenip yapınca çoooooooooookkkkkkkk mutlu oluyorum:64::64:

bende cok mutlu oluyorum.ben de yurutecde gel gel gel gel diyorum penguen gibi kanat cirpa cirpa kosuyor )))

hangi meyveleri veriyorsun,bize drumuz meyve suyu verme dedi bende meyve vericem,benim cam rendem yok nasil yapiyorsunuz monthcum

cnm muzu çatalla eziyorum elmayıda cam rendede rendeliyorum bazen armutta rendeliyorum karıstırıyorum sonra renden yoksa hepsini küp küp doğra rondodan geçir

Meraba kıslaarrrrrrrrrr oğlum 1-2 haftadır emekleme çalışmaları yapıyodu tırtıl gibi gidiyodu şşimdi artık emekliyoooooooooo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Cumartesi 6 ayını dolduracak bakalım kaç kilo almış:emir_bebek:

masallah cnm benimki daha emeklemiyo yaa 7. ayımıza gireli 2 gün oldu bazen ben alıyorum emekletmeye çalısıyorum ama hiç bi hareket yok oysa çok hareketli oğlum sadece yürütmeye çalışıyorum oda yürümeye çalışıyo..

off kızlar yaa tv miz bozuldu yaprak dökümünüde bakamıyorum 2 senelik lcd tv nasıl bu kadar çabuk bozulur ya sinir oldum :47:arçelik markası bide of yaaa ev sepsessiz oğlum uyuyo eşimde uyuyo ben kaldım yalnız sıkıntıdan patlıycam burasıda olmasa vallah:16:

Son düzenleme:
off kızlar yaa tv miz bozuldu yaprak dökümünüde bakamıyorum 2 senelik lcd tv nasıl bu kadar çabuk bozulur ya sinir oldum :47:arçelik markası bide of yaaa sıkıldım ev sepsessiz oğlum uyuyo eşimde uyuyo ben kaldım yalnız sıkıntıdan patlıycam burasıda olmasa vallah:16:

netten izle canım dızıyı

hayır canım 6 aylık ölçümümüz 7 aylık ölçülmedi henüz inş uzamıştır yaa çok takıldım bu boy meselesine ben
ben de takintiliyim boyuna.1 yasinda insallah akranlari kadar olurlar.
off kızlar yaa tv miz bozuldu yaprak dökümünüde bakamıyorum 2 senelik lcd tv nasıl bu kadar çabuk bozulur ya sinir oldum :47:arçelik markası bide of yaaa ev sepsessiz oğlum uyuyo eşimde uyuyo ben kaldım yalnız sıkıntıdan patlıycam burasıda olmasa vallah:16:

yaprak dokumunu nette online izlesene.kanald-nin sitesinden de bakabilirsin.

ben de takintiliyim boyuna.1 yasinda insallah akranlari kadar olurlar.

yaprak dokumunu nette online izlesene.kanald-nin sitesinden de bakabilirsin.

leylacım boyunu tam net olctulermıııı yani belkıde daha fazladır gercı kızının boyu normal kısa degıl ben saglık ocagındaki boyunu dogru bılıyordum ama kendi doktorumuz 2 cm daha fazla olctu hangisinin dogru oldugunu bılmıyorum

kızlaaar benım oglumun dişi daha cıkmadı ama emzırırken karnı doyuyor dişleri yok ama varmış gibi koparcak gııbı acıtıyor damagıyla bukadar kuvvetli sıkabilir mi

leylacım boyunu tam net olctulermıııı yani belkıde daha fazladır gercı kızının boyu normal kısa degıl ben saglık ocagındaki boyunu dogru bılıyordum ama kendi doktorumuz 2 cm daha fazla olctu hangisinin dogru oldugunu bılmıyorum
hatta dr 64 olcup 62-63 gibi yazdi deftere corabi var,hata payi da ola bilir dedi.bilmiyorum 1 ay gecti insallah uzamistir biraz.
sağol cnm buldum izliyorum reklam çıktı

artik tv gerek degil internette hersey var.bilgisayarlar bizim hem tv-miz hem telefonumuz,hayatimizin bir parcasi oldu )))

evet cnm ya pirinçli tahıllı olan kasık mamasının içine koymayı deniycem bakalım insallah yer ben sebze çorbasına şekerde koydum yedi bu seferde kustu çokta fazla yedirmedim tam dedim oh şükür yiyo yerken bu defada kustu

Ben dün kızıma balkabağından çorba yaptım ve 2-3 ölçek devam sütü ekledim bi güzel yedi bugünde patates, havuç, pirinç ve balkabağından yaptım yine devam sütü ekledim onuda içti.Sen ne yaptın denedinmi mamasına karıştırmayı

masallah cnm benimki daha emeklemiyo yaa 7. ayımıza gireli 2 gün oldu bazen ben alıyorum emekletmeye çalısıyorum ama hiç bi hareket yok oysa çok hareketli oğlum sadece yürütmeye çalışıyorum oda yürümeye çalışıyo..

canım daha zamanı var belki ayaklarını falan tut kendini öne doğru atsın.

zasacim bana ozelden face-deki adini soyadini yazar misin?
eklemişsin bileee:)
evet tatlımm..bana da zasa çıkmışşşş.... :34:
banda leyloşşş:)

CCanım sen anne sütü vermiyor muydun sadece.. mama niye veriyorsun? sundan dolayı sordum .. ben de sadece anne sutu ve ek besın verıyorum ..ama acaba dedim gece yatmadan 1 öğün mama mı versem gece daha az kalkar mı dıye? cok kalkmaya basladı cunku? sen de o amaçla mı verıyorsun dıye sordum...

tatlım benim kızım mamadan nefret ediyor,sadece emziriyordum,biberonu unutmasın diye sağıpveriyordum ama artık sağdığımda öyle çok çıkmıyor,bende akşamları 7 tahıllı muhallebi veriyorum oda mamayla hazırlanıyor,aldım milupa aptamil,öğlenleride uykusundan önce azıcık veriyorum,biberonu unutmasın diye.zaten çok isteksiz biberona karşı..

Back
X