• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benım oglumun basına gelmeyen kaladı nedeyse ama maasallah pek bı hareketlı
sımdıkı oksuurgundede
halsız faln degıl
keyfıde yerınde
ama sureklı bı oksuruk halınde ıste canımı sıkan o
oksuurk dısında bı derdımız yok
benımkıde tam oturamıyordu
daha dogru sevmıyro oturmayı
hep hoppala seklındeydık atayla
ama sımdı kendı basına ayaga kalkamaya baslayınca
oturmayada alıstı kendı basına
yatarken kalkıyo oturuyo oyuncaklarla oynuyo sonra tutunup ayaga kalkıyo

canım ayaklarının uzerıne kendı basıyo
ve ellemezsem olece dakıkalrca duracak sankı
o yuzden tedırgın oluyorum mınıcık ayakları rahatsız oluyomu bılmıyorum
dr a sorcam bende
bunu engelleyeyım mı
yoksa bırakayım kossun zıplasın mı :D

cnm benim kızda yürümek istiyo ben hem çocuk dr una sordum hem fizik tedavi uzmanına sordum.basmasında bir sakınca yok ama gerekte yok dediler

buarada herkesee gunaydınnnnn...
yıne uykusz buır gece gecırdım aynı zamandaa memelrımmmm sabaha kadr emişmektennnn cok acıyorrr sızlıyor offyaaaa:(:(

o nerden cıktı yavrummmmm /COLOR]

ankarayı cok ozluyıorm ızmırı sevmıyorum ben:)

en mantıklısı ptt kargo cnm

senay hangı aktarmıs o bend egıdeyım yaptırymmm yaaa benmde felakt sarımsak sampuanı aldım ama işe yaramadıııı:(

arıca sac bakım yagı yazıyor vatozcum ozkanlar pazarının ordakı buyuk aktarcıdan aldım banyodan bır saat once suruluyor

kızlar benım oglumun basına gelmeyen kaladı nedeyse ama maasallah pek bı hareketlı
sımdıkı oksuurgundede
halsız faln degıl
keyfıde yerınde
ama sureklı bı oksuruk halınde ıste canımı sıkan o
oksuurk dısında bı derdımız yok
benımkıde tam oturamıyordu
daha dogru sevmıyro oturmayı
hep hoppala seklındeydık atayla
ama sımdı kendı basına ayaga kalkamaya baslayınca
oturmayada alıstı kendı basına
yatarken kalkıyo oturuyo oyuncaklarla oynuyo sonra tutunup ayaga kalkıyo

canım ayaklarının uzerıne kendı basıyo
ve ellemezsem olece dakıkalrca duracak sankı
o yuzden tedırgın oluyorum mınıcık ayakları rahatsız oluyomu bılmıyorum
dr a sorcam bende
bunu engelleyeyım mı
yoksa bırakayım kossun zıplasın mı :D

canım sonuçta kendi yapıyor ki sen zorlamıyorsun... nıye engelleyesin? sonuçta gelişimi böyle ..engelleme sakın.. bırak herseyi akışına.. seninki erken yürüyecek demekkii..

benim de çok dökülüyor saçlarım normalde gürdür ama şimdi baya azaldı. hem doğum hem de mevsimsel bence kızlar... kuaför kestirmek gerektiğini söyledi ve bir tane maske önerdi.. almadım henüz.. bir de vitamin kullanmam gerektiğini söyledi ama ben kullanmıyorum doktorum söylememişti.. ben de geçen gün sordum kadın doğumcuya .. saçların elinde kalcak gibi oluyor dedi evet dedim . son dönemine girmiştir geçer dedi.. çinko tabletleri kullanabılırsın eczanelerde satılırr dedii.. ama ben de aktarlarda satılan o yaglardan denemek isterim..

leylacım fransada nerde yaşıyosun.benimde annem fransız.onlar güneyde yaşıyorlar kardeeşimde.
cnm leyla fransa'da yaşamıyor,ben fransa'ya kuzenime paket göndermiştim onu söyledim:)

gunaydın kızlar..

zasacım gecen yıl anı seylerı ben yasamıstım bana leyla cıkmıstı ..
ptt yle gonderdım bende
1 haftayı buluyor gıtmesı ama 8-10 lıra bısey alıyolar

kızlar benım oglum hala oksruyor
sakın ve sabırlı olcam ama benn
Allah benı cezalandırıyor bılıyorum ama
oglumun saglıgıyla degıl benımkıyle cezalandırsın bennııı

bırde benım mınık kkusum park yatagında sureklı ayagı kalkıyor ve sarkıyor bende park yatagı en alta ındırdım uzerınede normal besık yatagı koyup azcık yukselttım yanıa ta ayaga kalkınca tam onun boyun agelıyo benım zıbıdı bu sekıldede kalkmayı basardı
bı dahakı ay tutunu po yuruyecek heralde
ben 9 aylıkken yurumusum bana cektı sanırım
yurutectende sarkıyo yan demırlere basıp ne oturmak ne yatmak hıc bırı kar etmıyor bız sureklı ayakta duruyoruz

anladım canım kociş bugün sorucak.inşallah yeni yıla yetiştirebilirm.
,
herkese günaydın,ben kaçar kızımı yıkıcam.yarın hava bozucakmışşşşş!!!
ayakları uzerıne bu kadar basması sakıncalı degılmı sımdııden
ama engelleyemıyroum ben hyatırıyorum o kalkıyo r

bende vıtamn aldım ama cınko oranı azzz bu bıttı yenısını alcm ztn ayakta durmyrm ıs ev cocuk gecelerı uykszlkvıtamınıı mecbr kullnyrm sen neden vıtamn kullnmk ıstemıyorsunkı:(
zararı yoktur heralde dımı
benim de çok dökülüyor saçlarım normalde gürdür ama şimdi baya azaldı. hem doğum hem de mevsimsel bence kızlar... kuaför kestirmek gerektiğini söyledi ve bir tane maske önerdi.. almadım henüz.. bir de vitamin kullanmam gerektiğini söyledi ama ben kullanmıyorum doktorum söylememişti.. ben de geçen gün sordum kadın doğumcuya .. saçların elinde kalcak gibi oluyor dedi evet dedim . son dönemine girmiştir geçer dedi.. çinko tabletleri kullanabılırsın eczanelerde satılırr dedii.. ama ben de aktarlarda satılan o yaglardan denemek isterim..

bende vıtamn aldım ama cınko oranı azzz bu bıttı yenısını alcm ztn ayakta durmyrm ıs ev cocuk gecelerı uykszlkvıtamınıı mecbr kullnyrm sen neden vıtamn kullnmk ıstemıyorsunkı:(
zararı yoktur heralde dımı

yok canım zararı yok elbette .. de biliyorsun kilo aldırıyor vitaminler iştah açıyor..:) benm de vermem çok kilo var...:(((

hım kilo deme yaaaa ...
hala tam olrk zayıflayamdm bende kılo alırm dıye kullnmyrdm en son halusinasyon görene kadrr artık kullnıyormm:( vede cok yemeyede basladım off offf
yok canım zararı yok elbette .. de biliyorsun kilo aldırıyor vitaminler iştah açıyor..:) benm de vermem çok kilo var...:(((

benimiçin gün hiç aydın değil aksamdan beri çok kötüyüm saçlarım çok dökülüyo bide aksam duş aldım yine aynı dökülme belkide 1 tarayışta 500 tel saç dökülüyo 3 aydır böyle ve sonunda saçım bitti biticek çok seyrek olmuştu ve çok uzundu bende kesiyi dedim yamuk yumuk kesmişim dahada seyrek oldu saçım üstelik saçma sapan kesim olmuş önler katlı kahküllü gibi dün gece sabaha karsı uyumusum ağlaya ağlaya :43:oğlumada bağırdım stresten çok kötüyüm ne olacak benim halim böyle doğumdan sonra normal diyolardı dökülmek ama bu kadar dökülürmü yaaaaa:59: hamile kalmadan öncede saçım çok sık değildi ama şimdi beter oldu ve üstelik hamileyken saçım inanılmaz sıçlasmıştı tokalar tutmuyodu ama şimdi hepsi gitti bunlarda gidecek diye korkuyorum:50: sizinde dökülüyomu kızlar yaaa yada önereceğiniz şampuan iyi bi karısım falan varmı:50:yoksa halim çok kötü hala ağlıyorum gözlerim şişti :43::43:

kızlar aynı sorun bende de var hem de çok fazla ben de dayanamadım artık bi cildiyeciye gittim.bana çok normal bu aslında saçların kendini yenilio alttan yenileri çıktığı için hamilelik saçların dökülüo,sakın dert etme dedi tahliller yaptı B12 demir vs.... ama hepsi normal çıktı.bi çinko tableti ve bi tane de losyon verdi,şimdi onları kullanıorum ama bu dökülmeyi durdurmaz sadece azaltır dedi.kızlar üzülmeyin saçlarımız yenileniomuşşşşşşşşşş alttan sağlıklı saçlar bitiyomuşş:32::32::32:

kızlar aynı sorun bende de var hem de çok fazla ben de dayanamadım artık bi cildiyeciye gittim.bana çok normal bu aslında saçların kendini yenilio alttan yenileri çıktığı için hamilelik saçların dökülüo,sakın dert etme dedi tahliller yaptı B12 demir vs.... ama hepsi normal çıktı.bi çinko tableti ve bi tane de losyon verdi,şimdi onları kullanıorum ama bu dökülmeyi durdurmaz sadece azaltır dedi.kızlar üzülmeyin saçlarımız yenileniomuşşşşşşşşşş alttan sağlıklı saçlar bitiyomuşş:32::32::32:

cnm insallah saçlar çıkar ama o gidenler kadar çıkmıycağı malum

kızlar hamileyken kullandığım multivitamin ve kan hapımı demir hapımı bi hap daha kullanıyodum adını unuttum g ile baslıyodu sanki onlardan alıp kullansam olurmudurki folik asiti zaten 3 ay kullanmıstım onu kullanmaya gerek yok off offf hamileyken 1 tel bile akmıyodu şimdi resmen küçük çocuğun saçı kadar akıyo iyice bitti bide ben çok kötü kesmişim biçimsizlesti bu kış bakım yapıyım toparlanın saçımda yaza güzel bi kesim bide boya yaptırıyım...sabah karanfilli su hazırladım soğuduktan sonra saç diplerime sürdüm yarına kadar kavanozada dursun sonra sprey şişeye doldurucam hergün saç diplerime sıkıcam insallah işe yarar aktardanda senay söylediğini alayım onuda kullanıyım haftada 3,4 kere yapsam yeterlimi senaycım......

benim saçlarımda çok dökülüyordu bende gittim kuaföre kestirdim kısacık. oh dünya varmış. hem dökülmesi durdu hemde bakımı kolaylaştı. işe başlamadan öncede şöyleeeeee güzel bir patlıcan moruna boyadım mı olay bitmiştir. ben eski bene bir adım yaklaşmış olacam. ama eminim iş yerindekiler benim bu kilolu halimi görünce şok olacaklar. tabiiiii öğrencilerimde. zayıf öğretmen gitti göbekli öğretmen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Son düzenleme:
kızlar bu benim üçüncü doğumum ve her doğum sonrası aynı dökülme sorununu yaşadım.bu seferki ikisinin toplamını da geçti.her yerde saç görünce deli oluyor insan.ee iki de kızım var.bunlar da extrası.iki ay önce bioblas adlı şampuanı aldım.çok ta ucuz bir şey.5 yıkamada dökülmem durdu.şimdi yeni saçlarım fırça gibi fışkırıyor.siz de size uyan ürünü bulduğunuz da bu sorundan kurtulursunuz umarım.

Back
X