ohhhh canım maşallahhhhaferın prensesımıze
maşallah ada ya ... aferin ona.. ;=)
![]()
maaşallah annesi.bizim kızlar eş güdümlü gidiyor seninle.benimki de 6 ay 1 haftalıkken 9.500 72 cm idi.7 aylıkken 10.500 olur herhalde.şişko patateslerimiz ne olacak.tabii ki bu kadar kilo almalarını istemiyoruz ama benim ilk kızımda böyleydi.obez olacak bu kız diye ne dertleniyordum.şimdi 7 yaşında 140 cm,30 kilo.manken gibi kızım var.yürüyünce attı kilolarını.bu da öyle olacak inşallah.yapı meselesi yani.millet kilo aldırmaya çalışıyorken şikayet etmek biraz ters oluyor ama kilo sağlıkla bağdaşmıyor her zaman.4 aylıkken ters yüz dönüp emeklemeye başlamıştı.şimdi kilodan rahat hareket edemiyor.tombul köşe yastığım diye seviyorum ben de.
sağolun kızlar.amin..Allah hepimizin kuzularını korusun,sağlık versin.banucum benimde kzıım çok haraketli 3,5 aylıkken dönebiliyodu,şimdi sürünerek komando gibiheryere gidiyor,eminimki emekleyince vericek bütün hwpsini,bende öyleymişim bebekken.sağlıklı olsunlardaa....seninde kızlarını allah bağışlasın sana,ne güzell 2 tane kızın varmış,2. çocuğum olursa yine kız olsun istiyorum.