2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh canım maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:aferın prensesımıze

:nazar: maşallah ada ya ... aferin ona.. ;=) :nazar:

maaşallah annesi.bizim kızlar eş güdümlü gidiyor seninle.benimki de 6 ay 1 haftalıkken 9.500 72 cm idi.7 aylıkken 10.500 olur herhalde.şişko patateslerimiz ne olacak.tabii ki bu kadar kilo almalarını istemiyoruz ama benim ilk kızımda böyleydi.obez olacak bu kız diye ne dertleniyordum.şimdi 7 yaşında 140 cm,30 kilo.manken gibi kızım var.yürüyünce attı kilolarını.bu da öyle olacak inşallah.yapı meselesi yani.millet kilo aldırmaya çalışıyorken şikayet etmek biraz ters oluyor ama kilo sağlıkla bağdaşmıyor her zaman.4 aylıkken ters yüz dönüp emeklemeye başlamıştı.şimdi kilodan rahat hareket edemiyor.tombul köşe yastığım diye seviyorum ben de.

sağolun kızlar.amin..Allah hepimizin kuzularını korusun,sağlık versin.banucum benimde kzıım çok haraketli 3,5 aylıkken dönebiliyodu,şimdi sürünerek komando gibiheryere gidiyor,eminimki emekleyince vericek bütün hwpsini,bende öyleymişim bebekken.sağlıklı olsunlardaa....seninde kızlarını allah bağışlasın sana,ne güzell 2 tane kızın varmış,2. çocuğum olursa yine kız olsun istiyorum.:7:

:nazar::nazar::nazar:kızlar merhaba.doktr randevumuzdan geldik.kızımbu ay fazla kilo almış,dişleri çıktığı için yemediği halde 1,600gr almış ve 10,500kg olmuş boyumuzda 73cm olmuş:nazar::nazar::nazar:.yanı 5cmdede boyumuz uzamış,doktorumuzu içeriye girer girmez şok oldu,hayatımda ilk ken diş çıkaran ve bu ay içerisinde bukadar fazla kilo alan bebek görüyorum ddi.beslenmesinde sorun olsa sadece kiloya gider dedi,o yüzden büyüme atağı geçiriyormuş,normalmiş,ekmek sadece kahvaltısında fındık kadar veriyordum onu vermicem,çorbasına pirinç vb.koymucam,doktorum sütümün daha fazla yağlandığı için olabilir dedi,kızım oturuyor dedi,zaten kendiside gördü,çok iyi dedi.üst iki dişin ucu görünmüş,ikisi birden çıkıyor,toplamda 4 dişimiz oldu teyzeler!ferrumu 9 damla veriyordum 10damlaya çıkardı,muz günaşırı ver dedi,işte böyle!!şişko benim kzıım ama emeklemeyebaşlayınca zayıflar,sonuçta anne sütünün yaptığı bir kilo,ek besinlerin değil,karbonhidrat ağırlıklı asla beslemem bebeğimi,önemli olan sağlıklı olması çünkü.önümüzdeki aya tam emekler dedi.bekliyelim bakalım:):nazar::nazar::nazar:

maşallah onaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım ben kuru üzümle kuru kayısıyı suda 10 dakika haşlayıp rondodan geçiriyorum. bazen tek başına, bazende sabah kahvaltı karışımına, akşam muhallebisine 1 yemek kaşığı katıyorum. kabızlık sorunumuzuda kökten kesti valla.
geçen gün internette bir tarif buldum. o da çok besleyici ve faydalıydı.

1 su bardağı balkabağı rendesi 6 tane kuru kayısı 1 yemek kaşığı kuru üzüm. kaynatılıp rondodan geçiriliyo. nefisssssssssss. enerji deposu ve bbal gibide tatlı. severek yiyo benim ki.

hmm çok güzelmiş cnm sağol yapıyım bende oğluma insallah sever...

7.ay kontrolüne gittik. bize hiç öyle birşey söylemedi. hatta bugün sabahtan yine mükrem beyin yanındaydık. berkin dün baya huysuzdu. sürekli sağ kullağını elliyordu. bir sorun mu var diye gittik. bugünde demedi. aaslında 1 yaşına kadar her ay gitmek gerekmiyor mu ya. hem ek besinler hakkındada biilgi vermesi lazım.
sebze çorbasının içine sende bizim gibi sadece tavuk koyuyorsun dimi canım... genelde 7. ayda kırmızı ete başlanıyormuş. burdaki arkadaşlarda hep kırmızı ete başladılar. bunda bir terslik yok mu sence. biz başlasak mı acaba diye düşündük. kilo alsın falan diye değilde kilo eninde sonunda olur da zeka gelişimi açısından eksik beslenecek diye çok korkuyorum.

bende daha ne tavuk ne kıyma verdim..biz yerken tattırdım tükürdü yemedi

:nazar::nazar::nazar:kızlar merhaba.doktr randevumuzdan geldik.kızımbu ay fazla kilo almış,dişleri çıktığı için yemediği halde 1,600gr almış ve 10,500kg olmuş boyumuzda 73cm olmuş:nazar::nazar::nazar:.yanı 5cmdede boyumuz uzamış,doktorumuzu içeriye girer girmez şok oldu,hayatımda ilk ken diş çıkaran ve bu ay içerisinde bukadar fazla kilo alan bebek görüyorum ddi.beslenmesinde sorun olsa sadece kiloya gider dedi,o yüzden büyüme atağı geçiriyormuş,normalmiş,ekmek sadece kahvaltısında fındık kadar veriyordum onu vermicem,çorbasına pirinç vb.koymucam,doktorum sütümün daha fazla yağlandığı için olabilir dedi,kızım oturuyor dedi,zaten kendiside gördü,çok iyi dedi.üst iki dişin ucu görünmüş,ikisi birden çıkıyor,toplamda 4 dişimiz oldu teyzeler!ferrumu 9 damla veriyordum 10damlaya çıkardı,muz günaşırı ver dedi,işte böyle!!şişko benim kzıım ama emeklemeyebaşlayınca zayıflar,sonuçta anne sütünün yaptığı bir kilo,ek besinlerin değil,karbonhidrat ağırlıklı asla beslemem bebeğimi,önemli olan sağlıklı olması çünkü.önümüzdeki aya tam emekler dedi.bekliyelim bakalım:):nazar::nazar::nazar:

maşallah canım ya :nazar::nazar::nazar: onu sevmesi ne güzel olur şimdi tombik tombik.

sağolun kızlar.amin..Allah hepimizin kuzularını korusun,sağlık versin.banucum benimde kzıım çok haraketli 3,5 aylıkken dönebiliyodu,şimdi sürünerek komando gibiheryere gidiyor,eminimki emekleyince vericek bütün hwpsini,bende öyleymişim bebekken.sağlıklı olsunlardaa....seninde kızlarını allah bağışlasın sana,ne güzell 2 tane kızın varmış,2. çocuğum olursa yine kız olsun istiyorum.:7:

eşimde kız ve erkek cocuklarını esıt sever ayırt etmez ama ılk cocugumuzun erkek olmasını ıstıyorduk bende eşimden etkılenmıştım (tabi saglıklı olması oncelıgımızdı yoksa kız erkek farketmez)bu konuda aslındaaa ve allahım dıledıgımız gıbı bı evlat verdi bize kızlar babaya erkekler anneye düşkün olur derlermış oglumunda bana duşkun olmasını ıstıyorum :52:annesinin erkegi o.annesinin minik kahramanı küçük adamı şimdi diyorumda ıkıncıde olsa bende yıne erkek olursa hayır demem iki küçük adamım olur(tabı herşeyden onemlı saglık saglık saglık)

ayyyy zasanın yazısını okuyunca bırden bende aynı duygularda oldugumu anlatayım dedım :52::52::52:

:)sağolun kızlar.

şenaycım korkma ateş falan yapmıyor.şimdiden geçmiş olsun.

cnm ben cok huzursuz olurmu agrı duyarmı dıye enışelenıyorum bıde aşı olurken aglamasına nasıl dayancam bılmıyorum offffffffffffffff aşı gunu geldımı gecelerı uykum kacıyor yaaaaaaa

:nazar:ayy canım maşallah ,aferin kızına:).çok ii gelişmiş.öptüm ikinizi dee

şenaycım canım ben de erkek çocuk çok istiyodum tabi sağlık öncelik,rabbim erkek bebek verdi.aynen annesinin erkeği oo:))ikincisi de erkek olsa yine çok sevinirim.sakın yanlış anlamayın,kız bebeklerini de çok seviorum ama ne biliim erkekler benim için bi başka yaa

şenaycım canım ben de erkek çocuk çok istiyodum tabi sağlık öncelik,rabbim erkek bebek verdi.aynen annesinin erkeği oo:))ikincisi de erkek olsa yine çok sevinirim.sakın yanlış anlamayın,kız bebeklerini de çok seviorum ama ne biliim erkekler benim için bi başka yaa

yada cok benımsıyoruz bebişlerımızı ıkıncıyıde oyle ıstıyoruz:52::52::52:

evet canım.. cok sıcaga alıştırmamak lazım.. valla avrupa da japonyada çinde falan dondurucu havalarda bile cıplak gezdırıyorlarmış bebeleri..o kadarı da fazla tabi..ama çok da sıcak ıyı degıl...
dogru canim ben yurt disindayim ve gercektende öyle.cocuklar yerlerde sürünüyor,daha dün gezerken 2 tane 2 yaslarinda bebek yere oturmus magazanin disinda tv de cizgi film izliyordu,ellerinde ekmek yere düstü ve tekrar aldi yedi,ben ayyy yemee diyorum karsidan iste bu sekilde büyüyorlar ve hic hasta olmuyorlar ama ben asla tabi böyle birseye izin veremem,biz türk milleti bu konularda cok hassasiz.dogum yaptigimda bebegimi ben örttüm hemsire gelip hayir örtülmeyecek diye acti ve benimle tartisti ama o konuda cok hak veriyorum sicaktan daha cok hasta oluyorlar. benim kizim o sekilde alisti artik.

aslında dışarıdaki soğuk havayı da bilmeleri lazım değil mi kızlar? iyice giydirip çıkartmak lazım ama böyle üşütmeleri falan duyunca insan korkuyor...

siz çıkarıyor musunuz kızlar bu soguklarda? yoksa evde takılma moduna mı giriyorsunuz? :) ben şimdilik öyleyim de ....:1:

evt canim bilmeleri lazim ki,bagisiklik sistemi kazanabilsinler.zaten alistiklarinda daha dayanikli ve saglam oluyorlar.

Son düzenleme:
eşimde kız ve erkek cocuklarını esıt sever ayırt etmez ama ılk cocugumuzun erkek olmasını ıstıyorduk bende eşimden etkılenmıştım (tabi saglıklı olması oncelıgımızdı yoksa kız erkek farketmez)bu konuda aslındaaa ve allahım dıledıgımız gıbı bı evlat verdi bize kızlar babaya erkekler anneye düşkün olur derlermış oglumunda bana duşkun olmasını ıstıyorum :52:annesinin erkegi o.annesinin minik kahramanı küçük adamı şimdi diyorumda ıkıncıde olsa bende yıne erkek olursa hayır demem iki küçük adamım olur(tabı herşeyden onemlı saglık saglık saglık)

ayyyy zasanın yazısını okuyunca bırden bende aynı duygularda oldugumu anlatayım dedım :52::52::52:
allah bağışlasın yavrunu sana,gönlüne göre versin cnm.
cnm ben cok huzursuz olurmu agrı duyarmı dıye enışelenıyorum bıde aşı olurken aglamasına nasıl dayancam bılmıyorum offffffffffffffff aşı gunu geldımı gecelerı uykum kacıyor yaaaaaaa
korkma cnm geçicek kurtulcaksnz.

sağol cnm,bnm.tatlım her anne bir kız çocuğu mutlaka ister diye biliyordum sende ve şenacımda bu tanı gerkleşmedi:)bizde erkk bebek çok olduğu iin kız bebe çok farklı geliyor:):nazar::nazar::nazar:

Back
X