kızlar merhaba.doktr randevumuzdan geldik.kızımbu ay fazla kilo almış,dişleri çıktığı için yemediği halde 1,600gr almış ve 10,500kg olmuş boyumuzda 73cm olmuş

.yanı 5cmdede boyumuz uzamış,doktorumuzu içeriye girer girmez şok oldu,hayatımda ilk ken diş çıkaran ve bu ay içerisinde bukadar fazla kilo alan bebek görüyorum ddi.beslenmesinde sorun olsa sadece kiloya gider dedi,o yüzden büyüme atağı geçiriyormuş,normalmiş,ekmek sadece kahvaltısında fındık kadar veriyordum onu vermicem,çorbasına pirinç vb.koymucam,doktorum sütümün daha fazla yağlandığı için olabilir dedi,kızım oturuyor dedi,zaten kendiside gördü,çok iyi dedi.üst iki dişin ucu görünmüş,ikisi birden çıkıyor,toplamda 4 dişimiz oldu teyzeler!ferrumu 9 damla veriyordum 10damlaya çıkardı,muz günaşırı ver dedi,işte böyle!!şişko benim kzıım ama emeklemeyebaşlayınca zayıflar,sonuçta anne sütünün yaptığı bir kilo,ek besinlerin değil,karbonhidrat ağırlıklı asla beslemem bebeğimi,önemli olan sağlıklı olması çünkü.önümüzdeki aya tam emekler dedi.bekliyelim bakalım:)