2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorucam istanbul'da e-bebek ve joker'den başka böyle büyük bebek mağazası varmı bildiğiniz.otokoltuğu hala alamadık biz,istediğim renk hiçbiryerde stoklarda kalmamış,siz ne marka ve ne model aldınız veya düşünüyorsunuz.ben maxicosi priori düşünüyorum siyah rengi hiçbiyerde yok,bulamazsak britax römer alıcam onun modeline bakmadım.

off ya bugün hiç iştahı yok ayberk in ..:(((
normalde hergün kahvaltısını severek yerdi... bugün çok ama çok zor yedi..
ben demir ilacını 1 mandalinayı sıkıp içinde veriyorum onu da yalana yalana içerdi onu bile içmedi ya...
şimdi çorbasını yaptım ama nasıl yedireceğim bilmiyorum... off yaaa ne olcak bu iştahlar anlamadım yaaa...

canım benim hergünki sebze çorbam böyle içine brokoli ıspanak falanda koyuyorum,yeşil mercimek koyuyorum,pirinç koymuyordum doktorumda önermedi zaten kilo yapıyor diye.biz yarın balık yicez,inş beğenir:)afiyet olsun.

cnaım ben de her gün böyle yapıyorum 2 çeşit tahıl ve patates havucun yanına ıspanak ya da kereviz ( brokoli sevmedi benimki) falan mevsşm sebzelerinden uygun olanları koyuyorum .. zaten sadece sebze çorbasını içiyor. ama bugün ilk defa kıymalı denedim... kıymayı nasıl ekleyeceğimi bilmiyordum da :))) ama bakalım inşallah yer yaa... :25::25:

kızlar bişey sorucam istanbul'da e-bebek ve joker'den başka böyle büyük bebek mağazası varmı bildiğiniz.otokoltuğu hala alamadık biz,istediğim renk hiçbiryerde stoklarda kalmamış,siz ne marka ve ne model aldınız veya düşünüyorsunuz.ben maxicosi priori düşünüyorum siyah rengi hiçbiyerde yok,bulamazsak britax römer alıcam onun modeline bakmadım.

cnm benim aldığım ilk oto koltuğu 0-18 kg e benim kız hala 7,5 kilo onun için acelem yok hiç araştırmadım marka falan

ben demir ilacını 1 mandalinayı sıkıp içinde veriyorum onu da yalana yalana içerdi onu bile içmedi ya...
şimdi çorbasını yaptım ama nasıl yedireceğim bilmiyorum... off yaaa ne olcak bu iştahlar anlamadım yaaa...

cnm asila her zaman öyle hiç bişeyi severek yemiyor.daha doğrusu sevsede sevmesede genel anlamda yemiyor.mesela dün eve gittim önce biberon maması denedim almadı.ardından sebze çorbası denedim içmedi.pirinçli yoğurtlu çorba yaptım belki sever diye bir kaşık aldı tabi bu çay kaşığı büyüklüğündeydi birdahada ağzını açmadı.biraz zaman geçtikten sonra ananas kayısı yoğurt karışımı denedim iki çay kaşığı zorla yedi.portakallı sütlü pirinçli bebek maması hazırladım yemicem die ağladı.biraz daha bekledim domatesli bebek maması hazırladım yine yemedi.tahıllı bebek maması hazırladım yine yemedi veeeeee daha geceye kadar birsürü şey denedim.en sonunda geçe uyuduğunda zorla 120 cc mama içti.sonrası yine hengame.annemi aradım şimdi hiçbişi yedirip içirememiş bu saate kadar

cnm asila her zaman öyle hiç bişeyi severek yemiyor.daha doğrusu sevsede sevmesede genel anlamda yemiyor.mesela dün eve gittim önce biberon maması denedim almadı.ardından sebze çorbası denedim içmedi.pirinçli yoğurtlu çorba yaptım belki sever diye bir kaşık aldı tabi bu çay kaşığı büyüklüğündeydi birdahada ağzını açmadı.biraz zaman geçtikten sonra ananas kayısı yoğurt karışımı denedim iki çay kaşığı zorla yedi.portakallı sütlü pirinçli bebek maması hazırladım yemicem die ağladı.biraz daha bekledim domatesli bebek maması hazırladım yine yemedi.tahıllı bebek maması hazırladım yine yemedi veeeeee daha geceye kadar birsürü şey denedim.en sonunda geçe uyuduğunda zorla 120 cc mama içti.sonrası yine hengame.annemi aradım şimdi hiçbişi yedirip içirememiş bu saate kadar

off canım ya seninki daha fenaymış... ben hiç kaşık maması vermiyorum ... yemediği zamanlarda benimkileri onlarımı denesem ki senin gibi.. off ne bilim ya emziriyorum ama sanki süt de azalıyor ee biberon almıyor devam sütünü nasıl içirebilirim kaşık kaşık kaç cc e kadar? off ya ..

merhaba kızlar çokkkk uzun bi zamndır yazamadım ama sürekli yazılanları okuyorum kızım çok hasta oldu yeni geldik dr dan ciğerleri iyice dolmuş ve sabah akşam iğneye başladık 7 gün vurulacal öksürükden nefes alamıyor anlamadım evin ısısı iyi o kadar yemesine içmesine dikkat ediyorum nasıl bu kadar hasta oldu anlamıyorum .perşembe günü kontrole götürmüşdüm bütün çocuklar öksürüyorlardı acaba ordanmı kaptı şifayı offfffffffffffff her öksürmesinde içim parçalanıyor nefesi kesiliyor yavrumun :43:

off canım ya seninki daha fenaymış... ben hiç kaşık maması vermiyorum ... yemediği zamanlarda benimkileri onlarımı denesem ki senin gibi.. off ne bilim ya emziriyorum ama sanki süt de azalıyor ee biberon almıyor devam sütünü nasıl içirebilirim kaşık kaşık kaç cc e kadar? off ya ..

bardakla içir.ben alıştırma bardağı kullanıyorum ve normal çay bardağıylada içiyor suyunu sende sütünü içirirsin bardakla

:26:
merhaba kızlar çokkkk uzun bi zamndır yazamadım ama sürekli yazılanları okuyorum kızım çok hasta oldu yeni geldik dr dan ciğerleri iyice dolmuş ve sabah akşam iğneye başladık 7 gün vurulacal öksürükden nefes alamıyor anlamadım evin ısısı iyi o kadar yemesine içmesine dikkat ediyorum nasıl bu kadar hasta oldu anlamıyorum .perşembe günü kontrole götürmüşdüm bütün çocuklar öksürüyorlardı acaba ordanmı kaptı şifayı offfffffffffffff her öksürmesinde içim parçalanıyor nefesi kesiliyor yavrumun :43:

çok geçmiş olsun düzelir inş kısa zamanda

cnm öyle oluyor bazen,sabırla yedirmeye çalışaz yedirama ondan sonra hiç yemez.

cnaım ben de her gün böyle yapıyorum 2 çeşit tahıl ve patates havucun yanına ıspanak ya da kereviz ( brokoli sevmedi benimki) falan mevsşm sebzelerinden uygun olanları koyuyorum .. zaten sadece sebze çorbasını içiyor. ama bugün ilk defa kıymalı denedim... kıymayı nasıl ekleyeceğimi bilmiyordum da :))) ama bakalım inşallah yer yaa... :25::25:
inşallah yer.ben kuzu kıyma kullanıyorum,doktorumuz onu önerdi,ben bile yiyemiyorum kokuyooo.:(
cnm benim aldığım ilk oto koltuğu 0-18 kg e benim kız hala 7,5 kilo onun için acelem yok hiç araştırmadım marka falan
anladım cnm,bizimki 0-13kg chicco bilirsin içleri diğer markalara göre daha geniştir ama benim kzıım içinden çıkıyo,aşağı iniyo:)o yüzden almam şart.

geçmiş olsun cnm,acil şifalar!

aslında dışarıdaki soğuk havayı da bilmeleri lazım değil mi kızlar? iyice giydirip çıkartmak lazım ama böyle üşütmeleri falan duyunca insan korkuyor...
sıkı sıkı gıydrdktn sonra bişi olmz aslndaaa
benm cocugumu grıplı hastalıklı ınsnlr laf dınlemyp agzndn yuzndn optklerı ıcın hasta oldulrrr:(

siz çıkarıyor musunuz kızlar bu soguklarda? yoksa evde takılma moduna mı giriyorsunuz? :) ben şimdilik öyleyim de ....:1:

ben cıkarıyordum valla hıcbişi olmyrduuu:(
geçmiş olsun canım. ahhhhhhhh ahhhhhh bu çalışan annelerin çocuklarının işi ne zor ya. tabi annelerin bebelerini özlemeside cabası:(((
aynen öle cnm:(
:nazar::nazar::nazar:kızlar merhaba.doktr randevumuzdan geldik.kızımbu ay fazla kilo almış,dişleri çıktığı için yemediği halde 1,600gr almış ve 10,500kg olmuş boyumuzda 73cm olmuş:nazar::nazar::nazar:.yanı 5cmdede boyumuz uzamış,doktorumuzu içeriye girer girmez şok oldu,hayatımda ilk ken diş çıkaran ve bu ay içerisinde bukadar fazla kilo alan bebek görüyorum ddi.beslenmesinde sorun olsa sadece kiloya gider dedi,o yüzden büyüme atağı geçiriyormuş,normalmiş,ekmek sadece kahvaltısında fındık kadar veriyordum onu vermicem,çorbasına pirinç vb.koymucam,doktorum sütümün daha fazla yağlandığı için olabilir dedi,kızım oturuyor dedi,zaten kendiside gördü,çok iyi dedi.üst iki dişin ucu görünmüş,ikisi birden çıkıyor,toplamda 4 dişimiz oldu teyzeler!ferrumu 9 damla veriyordum 10damlaya çıkardı,muz günaşırı ver dedi,işte böyle!!şişko benim kzıım ama emeklemeyebaşlayınca zayıflar,sonuçta anne sütünün yaptığı bir kilo,ek besinlerin değil,karbonhidrat ağırlıklı asla beslemem bebeğimi,önemli olan sağlıklı olması çünkü.önümüzdeki aya tam emekler dedi.bekliyelim bakalım:):nazar::nazar::nazar:

maşallah bebişinee cnmmm=)

sağol vatozumm:)

month cnm 1 tatlı kaşığı halis z.yağı ver,iyi olur.poposunada kulakcuğuğunu zeytinyağını batırıp sür,geçmiş olsun.

kızlar oğlum kabız olmuş ne yapabilirim offf ne zorlanıyo yavrum:93:

geçmiş olsun canım. benim oğlum da kabız. zeytinyağı kakasını yumşatıyordur elbet. hergün düzenli olarak ver. ancak bizde işe yaramadı. buna rağmen aylardır günde bir kaşık veriyorum. kuru kayısı ve balkabağı kaışımı işe yarıyor. hatta bazen de incir. denemediğim yöntem kalmadı(makata müdahaleyi bir kaç kere fitille yaptım. başka şey kullanmadım) ama bu gerçekten işe yarıyor.

da taaaaaaaaaaaaammmm işte biz gelldikkkk:kkk:

yesicamla konuşurken topiğimizi ihmal ettiğimizi farkettik,yeter bu kadar ayrılık:) :16:

bizim ekipten pek kimse kalmamış anlaşılan:(

eee herkes nasıl? kuzucuklar büyümüş epey:)

yesicamla konuşurken topiğimizi ihmal ettiğimizi farkettik,yeter bu kadar ayrılık:) :16:

yumurcaklar peşimizi bıraksalar yazacaz amaa. şimdi bile sallıyorum. banamısın demiyor:7:

Back
X