Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesica hoşgeldin ne haber canım
esra sende hoşgeldin canım
sanırım minik kurabiye annesini esir aldı![]()
![]()
yesica hoşgeldin ne haber canım
esra sende hoşgeldin canım
hoşbulduk canım. iyilik yorgunluksiz nasılsınız. öykü hanım iyi mi
![]()
valla aynen:)) anca uyudu kurabiye hanım:)
bu arada hazırlandım,babası yemeğe götürecekmiş bizi,çok ısrar ettiDD
ayakkabı denemek için fırsat bu fırsat:)))
iyi canım,yesicanın dediği gibi yorgunluk var bol bol:)) bütün gün nasıl geçiyor anlamıyorum,allah çalışan annelere yardım etsin:)
sen nasılsın,öykü nasıl?
yazışınca bir garip oldum be:)))
evet ya black ve kafsinkaf da gelsin,dur akşama söyleyelim de gelsinler:)
zaten bu saatte kimse yokmuş baksana...
ben hala uyutamadımhımm demek sinderella sonunda ayakkabıyı deneyecek. zeynom bence hiç deneme yoksa foyan çıkacak meydana
![]()
kimse derken:82:
da taaaaaaaaaaaaammmm işte biz gelldikkkk
yesicamla konuşurken topiğimizi ihmal ettiğimizi farkettik,yeter bu kadar ayrılık:)
bizim ekipten pek kimse kalmamış anlaşılan![]()
eee herkes nasıl? kuzucuklar büyümüş epey:)
da taaaaaaaaaaaaammmm işte biz gelldikkkk
yesicamla konuşurken topiğimizi ihmal ettiğimizi farkettik,yeter bu kadar ayrılık:)
bizim ekipten pek kimse kalmamış anlaşılan![]()
eee herkes nasıl? kuzucuklar büyümüş epey:)
hoşgeldinizyumurcaklar peşimizi bıraksalar yazacaz amaa. şimdi bile sallıyorum. banamısın demiyor![]()
slm kızlaaar nıhayet 6.ay aşımızı oldukkk 6.5 aylık olduk bızde nıhayet boyumuz 70 cm kılomuz 9600 olmuş![]()
slm kızlaaar nıhayet 6.ay aşımızı oldukkk 6.5 aylık olduk bızde nıhayet boyumuz 70 cm kılomuz 9600 olmuş![]()
maaşallah oğluşuna.hadi gelmiş geçmiş olsun.
saol cnm yaaaaaaaaaa
iyi aksamlar senaycım ...gecmiş olsun gercekten zor oluyor içimiz acıyor onların canı yanınca.
bu arada niye 6.5 ayda vurdurdun asıları.6. ayda olması gerekmiyor mu ??
cnaım ben de her gün böyle yapıyorum 2 çeşit tahıl ve patates havucun yanına ıspanak ya da kereviz ( brokoli sevmedi benimki) falan mevsşm sebzelerinden uygun olanları koyuyorum .. zaten sadece sebze çorbasını içiyor. ama bugün ilk defa kıymalı denedim... kıymayı nasıl ekleyeceğimi bilmiyordum da :))) ama bakalım inşallah yer yaa...![]()