2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım minik kurabiye annesini esir aldı :47: :60:

valla aynen:)) anca uyudu kurabiye hanım:)
bu arada hazırlandım,babası yemeğe götürecekmiş bizi,çok ısrar etti:DDD
ayakkabı denemek için fırsat bu fırsat:)))

yesica hoşgeldin ne haber canım
esra sende hoşgeldin canım

iyi canım,yesicanın dediği gibi yorgunluk var bol bol:)) bütün gün nasıl geçiyor anlamıyorum,allah çalışan annelere yardım etsin:)
sen nasılsın,öykü nasıl?

hoşbulduk canım. iyilik yorgunluk:6: siz nasılsınız. öykü hanım iyi mi:12:

yazışınca bir garip oldum be:)))

evet ya black ve kafsinkaf da gelsin,dur akşama söyleyelim de gelsinler:)

zaten bu saatte kimse yokmuş baksana...

valla aynen:)) anca uyudu kurabiye hanım:)
bu arada hazırlandım,babası yemeğe götürecekmiş bizi,çok ısrar etti:DDD
ayakkabı denemek için fırsat bu fırsat:)))

iyi canım,yesicanın dediği gibi yorgunluk var bol bol:)) bütün gün nasıl geçiyor anlamıyorum,allah çalışan annelere yardım etsin:)
sen nasılsın,öykü nasıl?

yazışınca bir garip oldum be:)))

ben hala uyutamadım :7: hımm demek sinderella sonunda ayakkabıyı deneyecek. zeynom bence hiç deneme yoksa foyan çıkacak meydana :60:

slm kızlaaar nıhayet 6.ay aşımızı oldukkk 6.5 aylık olduk bızde nıhayet boyumuz 70 cm kılomuz 9600 olmuş :52::52::52:

da taaaaaaaaaaaaammmm işte biz gelldikkkk:kkk:

yesicamla konuşurken topiğimizi ihmal ettiğimizi farkettik,yeter bu kadar ayrılık:) :16:

bizim ekipten pek kimse kalmamış anlaşılan:(

eee herkes nasıl? kuzucuklar büyümüş epey:)

vaaaaayy esra hanımlar gelmiiiişş :)
hoşgelmişleeerr:103::103::103:

da taaaaaaaaaaaaammmm işte biz gelldikkkk:kkk:

yesicamla konuşurken topiğimizi ihmal ettiğimizi farkettik,yeter bu kadar ayrılık:) :16:

bizim ekipten pek kimse kalmamış anlaşılan:(

eee herkes nasıl? kuzucuklar büyümüş epey:)

yumurcaklar peşimizi bıraksalar yazacaz amaa. şimdi bile sallıyorum. banamısın demiyor:7:
hoşgeldiniz:34:
slm kızlaaar nıhayet 6.ay aşımızı oldukkk 6.5 aylık olduk bızde nıhayet boyumuz 70 cm kılomuz 9600 olmuş :52::52::52:

maşşallah cnm:nazar:,hadi kurtuldunuz,sizde 1 yaşına kadar rahatsınız artık.

bu arada zaasanin hediyesi bugun geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cok begendik kizimlaaaa tesekkur ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16:

cnaım ben de her gün böyle yapıyorum 2 çeşit tahıl ve patates havucun yanına ıspanak ya da kereviz ( brokoli sevmedi benimki) falan mevsşm sebzelerinden uygun olanları koyuyorum .. zaten sadece sebze çorbasını içiyor. ama bugün ilk defa kıymalı denedim... kıymayı nasıl ekleyeceğimi bilmiyordum da :))) ama bakalım inşallah yer yaa... :25::25:

nasıl oldu kıymalı çorbası ayberk'in. yedi mi evin yakışıklısı bakalım. berkin'de bugün iştahsızdı. bizim bile bir günümüz bir günümüzü tutmuyor. çok normal.yediği kadar ver.yemek zamanlarından nefret etmesin

Back
X