2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaar oglumun kabız sorunu gıttı cok şukurrrr cok guzel bı karışım yaptım onu verdım cok şüküüürrr cocuk rahatladı zaytin yagı bıle fayda etmıyordu ama bu karışımı gun aşırı verıcem bu arada bızde chıcconun poly mama sandalyesini aldık inş oturur bızım şımarık dışarı cıkabılırsem bıde aktıve oyuncagı alıcam hatta oglumu goturup orada oyuncaga ılgısını olcegım belkıde baska bı oyuncak ıster onun ıstegıne gore alıcam

Eki Görüntüle 125026 Eki Görüntüle 125027 Eki Görüntüle 125028

herkese günaydın teyzoşlar hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))

Maşşallah ALLAH bağışalsın çok tatlı..

kızlaaaar oglumun kabız sorunu gıttı cok şukurrrr cok guzel bı karışım yaptım onu verdım cok şüküüürrr cocuk rahatladı zaytin yagı bıle fayda etmıyordu ama bu karışımı gun aşırı verıcem bu arada bızde chıcconun poly mama sandalyesini aldık inş oturur bızım şımarık dışarı cıkabılırsem bıde aktıve oyuncagı alıcam hatta oglumu goturup orada oyuncaga ılgısını olcegım belkıde baska bı oyuncak ıster onun ıstegıne gore alıcam

canım kızımda kabız oldu ya çok fena zorlanıyo hemde çok az yapıyo..karışımın tarifini versen canım..

kızlar ben bugün hafif akıntım oldu dedim yaa,sonra karnım biraz ağrıdı,wcde 1lira kadar büyüklükde parça gibi bişey düştü,doktorumu aradım hemen,yarın gel dedi,düşük olabilir dedi,bende daha regl olmamıştım ama dedim,olabilirgel dedi.karnım ağrıyor,hiçbir regl arım bukadar olmamıştı,offf bu ne şimdi yaa,inşallah böyle bişey değildir,yarın sabahdan gidicem.dua edin bana nolur.

geçmiş olsun canım inşallah dediğin gibi bişey diildir ama düşükse adet sancısından baya bi şiddetli oluyo..

130 tlll demeeeee yuregime inecek simdi )))))
biliyorum goz gore gore kaziklaniyoruz ama tr-ye gelsem ordan alicam da getirmek zor oluyorr ama martta gelmek istiyorum kesinlesirse 100% ordan alicam.

bende de ayni ikinci cocuga yetemem ben yooook....Allah yardımcımız olsun,en esası sabır versin bizlere...
canim her bebek farkli oluyor gorumcemin kizi 11 aylikken cikardi.15 aya kadar yolu varmış yalnış hatirlamiyorsam ama sizinki o kadar uzun surmez çikar yakında.
mesela bazı bebekler 2 disi aynı zamanda cikariyorlar
ama benim kizim tam bir ay arayla cikardı.
bazıları da direkt ustten cikartiyorlar...
kafana takma fazlaa
evet benim kızım alt iki dişini beraber çıkarıyo önce 1 dişi patladı daha ö büyümeden diğeri ucunu gösterdi mızmızlığıda cabası hiç bişey yemiyo ya offf

bugun ıyıydı canım yemeye basladı mama yıyor yemeklerdende 3-4 kasık alıyor okadar ugrastım mercımek corbası yaptım ıcıne kıyma falan cok guzel oldu bı tane almadı uykusu gelmiş yemedı bakalım kalkınca yıyecekmı
maşallah canım yesin de yeterki az da olsa
kızlar ben bugün hafif akıntım oldu dedim yaa,sonra karnım biraz ağrıdı,wcde 1lira kadar büyüklükde parça gibi bişey düştü,doktorumu aradım hemen,yarın gel dedi,düşük olabilir dedi,bende daha regl olmamıştım ama dedim,olabilirgel dedi.karnım ağrıyor,hiçbir regl arım bukadar olmamıştı,offf bu ne şimdi yaa,inşallah böyle bişey değildir,yarın sabahdan gidicem.dua edin bana nolur.
inşallah bi sorunun yoktur da güzel haberler verirsin canım

insallah dusuk filan degildir,normal regldir....duacınım canım...haber bekliyorum.

pirinci onceleri yutmakta zorlaniyordu ama artık alıştı.blendirdan tam putursuz gecirme yavaş yavaş alıştır.
bide kizlar bebeginize ekmek,biskuvi filan veriyormusunuz eline?ben veriyorum puturlu yemeyi en çok oyle ogrendi.

ben biriyle basedemezken sende 2 tane var)) Allah bağışlasın canımmm ne çok yoruluyorsundur tahmin edebiliyorum )))
biz de bir arkadaşın bebeginin yurutecinde denemistik bayılmıştı o yuzden aldık.şimdi de yurutec manyagi oldu )))

bir tek turkiyeden ithal gelen markalar ucuz oluyor.
chicco-nun yurutecini kullaniyoruz canim 350tlye almıştı dedesi.neredeyse boyle birsey
http://www.chicco.com.ua/cod-67648-Hodunki-Chicco-DJ-Baby-Walker.html#show-color-67648k80
yemek masaları 600u geciyor.
maclaren de daha pahali.
ama kizima feda olsun para biriktirip alıcam insallah
evet canım biraz yorucu ama Allah sabrını veriyor tek başıma bakıyorum genelde
ayyy bı bızım dişimiz cıkamadı leylacım bızımkıde cok huzursuzzzz bazen illahlah dedirtiyooorrr belim kopuyor uğraşmaktannn:53:
benim de kızlardan birinin iki dişi birden çıktı diğerinin daha hiç çıkmadı

ay maşallah ne tatlı

Maşşallah ALLAH bağışalsın çok tatlı..

canım kızımda kabız oldu ya çok fena zorlanıyo hemde çok az yapıyo..karışımın tarifini versen canım..

geçmiş olsun canım inşallah dediğin gibi bişey diildir ama düşükse adet sancısından baya bi şiddetli oluyo..

evet benim kızım alt iki dişini beraber çıkarıyo önce 1 dişi patladı daha ö büyümeden diğeri ucunu gösterdi mızmızlığıda cabası hiç bişey yemiyo ya offf

cnm benım oglum bu aralar dogru duzgun bişeyde yemedıgı ıcın dün akşam kuru incir,üzüm,kayısı uclusunu bı guzel hasladım rondodan gecırıp pure halıne getırdım sabah kahvaltısının ıcıne koydum bıraz yedi veeee 5 dakıka sonra yaptı cnm gerı kalan karışımıda dolaba cam kavanoza koyup kaldırdım

cnm benım oglum bu aralar dogru duzgun bişeyde yemedıgı ıcın dün akşam kuru incir,üzüm,kayısı uclusunu bı guzel hasladım rondodan gecırıp pure halıne getırdım sabah kahvaltısının ıcıne koydum bıraz yedi veeee 5 dakıka sonra yaptı cnm gerı kalan karışımıda dolaba cam kavanoza koyup kaldırdım

ayy saol canım ya hemen yapmam lazım zeytinyağı içti banamısın demedi

ayy saol canım ya hemen yapmam lazım zeytinyağı içti banamısın demedi

bızede zeytın yag banamısın demedi suda cok ıcıyor benım oglum cok susadıgı zaman 60 cc iciyor yanı su ıcmeyen cocukta kabız oluyor ya benımkı nasıl kabız oluyor anlamadım

teşekkür ederim canım.demek azerbaycan çok pahalı :((( bizde bebek arabasını almanya'dan aldırdık da o yüzden sordum canım.almanya dan yarı fiyatına geldi bize bebek arabası.bende sasırdım o kadar pahalı olunca

bişi değil canım. evet almanyada daha ucuz türkiyeye göre :S keşke benimde öle bi şansım olsa öyle yaaprdım

zasa nasılsın canım yaa..çok merak ettim.anlattıklarına göre düşüğe değil doğum sonrası rahmin kendisini toparlamaya çalışmasına benziyor.özellikle normal doğumlardan sonra parça gelebilir .umarım tehlikesiz bir şeydir. geçmiş olsun canım.

shekerkız derdini hatırlatmak gibi olmasın ama nasılsın canım.yeni gelişmeler var mı işle ilgili

güzel sandalye cnm,biz 2 aydır kullanıyoruz çok memnunuz.hayırlı olsun.

çok şeker maşşalah.nasıl ekliyosunuz bu fot.ları böyle bizde yapalım:)

kızlar anadolu yakasında kim hangi dr a götürüyor bebeğini
ben kozyatağı acıbademde banu küçükkırıma götürüyorum,menunum.
zasa nasılsın canım yaa..çok merak ettim.anlattıklarına göre düşüğe değil doğum sonrası rahmin kendisini toparlamaya çalışmasına benziyor.özellikle normal doğumlardan sonra parça gelebilir .umarım tehlikesiz bir şeydir. geçmiş olsun canım.
canım bende normal doğum yaptık sanırım ondan demiştim ama dğilmiş.

kızlar,korktuğum durummuş,erken düşükdedi,dr.4 haftalıkmış,sinirlerim bozuldu,bana kızdı.spiral takalımdemiştimdedi,bemnde daha regl olmamıştım dedim,olsun olman şart değil di dedi.sonra ultrasonda iyice baktı çook erkenmiş dedi.2gün önce ada'yı kucaklamıştım,karnımın üzerinde oturup kalkıyordu,sanırım ozaman oldu,gerçi geçende düşmüştüm banyoda ama ozaman bişey olmadı.neyse bu ayı böyle geçiricez artık,önümüzdeki ay spiral takılıcak,doktorum önerdi,emzirdiğin için ilaç kullanamzsın dedi.bende bidahaki gelmin 2.günü gidicem.ama karnımda ağrı tamaman azaldı,üstelik ben aşılama ile hamile kalmıştım,nasıl olur anlamadım.

güzel sandalye cnm,biz 2 aydır kullanıyoruz çok memnunuz.hayırlı olsun.

çok şeker maşşalah.nasıl ekliyosunuz bu fot.ları böyle bizde yapalım:)

ben kozyatağı acıbademde banu küçükkırıma götürüyorum,menunum.

canım bende normal doğum yaptık sanırım ondan demiştim ama dğilmiş.

kızlar,korktuğum durummuş,erken düşükdedi,dr.4 haftalıkmış,sinirlerim bozuldu,bana kızdı.spiral takalımdemiştimdedi,bemnde daha regl olmamıştım dedim,olsun olman şart değil di dedi.sonra ultrasonda iyice baktı çook erkenmiş dedi.2gün önce ada'yı kucaklamıştım,karnımın üzerinde oturup kalkıyordu,sanırım ozaman oldu,gerçi geçende düşmüştüm banyoda ama ozaman bişey olmadı.neyse bu ayı böyle geçiricez artık,önümüzdeki ay spiral takılıcak,doktorum önerdi,emzirdiğin için ilaç kullanamzsın dedi.bende bidahaki gelmin 2.günü gidicem.ama karnımda ağrı tamaman azaldı,üstelik ben aşılama ile hamile kalmıştım,nasıl olur anlamadım.
canim gecmis olsun,herseyin hayirlisi olsun.

Back
X