2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet anladım canım benim... bizde öyle her ay rutin dr. kontrolümüz var,sonra nefrolog ve birde ortopediste gidiyoruz.gelişimsel pediatriye gitmeyi hiç düşünmemiştik hatta sağlık sorunlarımızdan düşünmeye bile sıra gelmedi.

canım ya valla okuyunca içim kötü oldu,minik kuzu iyi olsun da,gelişimsel pediatri eksik kalsın:29:

erkenden dönmeye başladı ve haraketlide,aslında boyumuza göre bence kiloludeğil,takmıcam artık kimseyi.maşşallah ira'nın boyuda çok güzel annesi.manken gibi kız olucak inşallah.beslenmediği halde 300gr alması çok iyi bence.sağol cnm desteğin için.bu aralar pek göremiyorum seni burda ira'nın diş sorunu varmı,nasıl?

canım bizim hiç dişimiz yok, hiçbir belirti de yok.. genetikmiş dişler doktorumuz öyle dedi.. benim erken çıkmış dişlerim, sanırım eşimin geç çıkmış ya da bizim böceğin bütün aldığı kalsiyum boya gidiyor :1: 9-12 aylık kıyafetler giyiyoruz şuan, e tabi hepsi bol geliyor o ayrı.....

kızlar oğlumun burnu tıkalı genzi akıyo öksürüyor bide diş çıkarıyor.çok fena ya napıcam bilmiyorum içim parçalanıyor ya offff

kızlar cuma günü iş başı yapıyorum yaaaaaaa:((((((((((((((( offffffffffff offffffffffffff.annemler geldi. 2 gündür benim yanımda staj yapıyor. 15 tatile kadar onlar bakacak. sonra 15 gün yine tatil ve arkasından yaz tatiline kadar kocaaaaaaaaaa bir ayrılık dönemi daha. o zamanda kayınvalidem bakacak. yabancı birine teslim etmeyeceğim için mutluyum ama bebeişim annesinden bende ondan ayrı kalıcam. offffffffffff ki ne offfffffffffffffff.

kızlar cuma günü iş başı yapıyorum yaaaaaaa:((((((((((((((( offffffffffff offffffffffffff.annemler geldi. 2 gündür benim yanımda staj yapıyor. 15 tatile kadar onlar bakacak. sonra 15 gün yine tatil ve arkasından yaz tatiline kadar kocaaaaaaaaaa bir ayrılık dönemi daha. o zamanda kayınvalidem bakacak. yabancı birine teslim etmeyeceğim için mutluyum ama bebeişim annesinden bende ondan ayrı kalıcam. offffffffffff ki ne offfffffffffffffff.

canım kıyamam yaaa... geldi çattı mı o gün ..:( Allah kolaylık ve dayanma gücü versin canım sana ve tümm çalışan annelere.... dediğin gibi en azından yabancı ellerde değil...

ikiz bebek hem çok güzel hemde zordur herhalde biraz ama bi taşla iki kuş o yönü güzel ALLAH yardımcın olsun hepimizin tabiki :9:
sağol canım Allah sana da sabır versin
ismiyle yaşasın.çok güzel isimleri.gerçi ben ikinci ismi koyduğuma pişmen oldum sanki biraz.evlenince kendi soyadıyla çok uzun olcak.belki kocamı mahkemeye verir denizi sildiririm
sağol canım ama benim iki isim değil tek isim ikizlerim var
kızımın burnu tıkalıydı sabah,öksürüyordu,hapşuruyordu :59: bitse şu kış. :37:
geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız
bu arada hala çıkmadı kızımın dişi.haziran bebişlerinin içinde sadece asila kaldı sanırım dişsiz :27:
bizimkiler de 22 mayıs doğumlu birinin iki dişi çıktı diğeriinin hiç çıkmadı
aynen canım bizde öleyiz bu gece hiç uyumadı 4 gündür grip burnu tıkalı okyanus suyu ile acıoruz ama ne fayda sinir oluo yawrum burnunu koparıcak nerdeyse offf offf yaz bebekleri için kıs cok zor oldu ya
geçmiş olsun canım tüm bebekler hemen hemen hasta sanırım
cnm dun bir mama aldm buyuk kavanoz mama larndn gece tahılı meyve karısmlı dıyor organıkkk miş yatrkn ogluma yarısına yakn yedrdm anam nasıl yedı nasılll sonra emzrdm azckda sut yoktu ama sonra gece
uyudu ama tesadufmudr bılmem ayrıca sut ıcmyrdu ama onu yedıı gercı sut ıcmesndn yanayım ama napalm en azndn ac uyumadı
pirinc unyyla yapmştm tutturamdm cnm ama tekrr snn soledgn tarfle deneyecgm sulu olmştu bnm yaptgm:(

valla ates ıshal vs eolmadı ama iştahszlk basladı oglumda sonra 2 dısı arka arkaya cıktı 1 hafta ıcındeee
hangi mamadan o benim kızım da ne verdiysem yemedi gece biri yiyor diğeri yemiyor ben de deniyim
kızlar oğlumun burnu tıkalı genzi akıyo öksürüyor bide diş çıkarıyor.çok fena ya napıcam bilmiyorum içim parçalanıyor ya offff
canım herkese tavsiye ediyorum sana da söyliyim soğan suyu yap bize iyi geldi gerçi çok az bal oluyo içinde ama ilaç için verdim

selam kızlar nasılsınız bakimm kuzucuklar nasıl benmki hala mızmız vve aslında benm kızım arsızın önde gideni zillim :52: gece 4te yandı 8 ekadar ayaktaydı düşünn :53: uzanmazda çok şükür artık dayanamadım oturttum yastıklarla yatagınortasına yanına uzandım saçlarımla oynuyodu biraz geçti kafamda bi ağırlık kuzum kafasını kafama dayamış gözler kapalı uyuyo :9:
bi sorum var kızlar ben uzun zamandır giremiyorum nete kızım 7. ayına girdi ek gıda olarak sadece çok az yoğurt bide meyve suyu sıkıp veriyorum kilosu güzel maşallah 10 kg şuan ek gıda önerileriniz nedir neler yapabilirim nette çok tarif var ama denediklerinizden yazarsanız sevinirim hepinizi öptüm

canım kıyamam yaaa... geldi çattı mı o gün ..:( Allah kolaylık ve dayanma gücü versin canım sana ve tümm çalışan annelere.... dediğin gibi en azından yabancı ellerde değil...

en tatlı en şeker olduğu oyunlar oynamaya başladığımız zamanda bırak git ve büyüdüğünü yorgun argın , gözünden birçok şey kaçarak izle. ayyyyyyy çokkkk ağır geliyo valla. neyse kendine iyi bak canım. benim afacan uyandı.son günlerimiz biraz oyun oynayalım bakalım beraber berkinle. ayberki öp benim için.

iyiyi cnm oglumda ıyı süperiz senın kızın nasıl sen nasılsııınn cnmmm:16::16::16:
hep iyi olun...tesekkur ederim canim iyiyiz bizde...:71:

en azindan yabanci biri bakmiyor.
cok zor olacak senin icin ama issiz de olmuyor....

iyi akşamlar kızlar bişe soracam facede nereye üye oldunuz?nasıl olunuyo herkes kendi adıylamı oldu yoksa burdaki nicklerlemi ?
bebişi hasta olanlara geçmiş olsun.bizimde daha dişimiz çıkmadı 28 haziran doğumlu oğlum ,acelemizde yok hala emiyo beni ısırıyo arada :52: ne kadar geç çıkarsa iyidir sanırım.

kızlaarrr benım oglum cıplak durmaya bayılıyor:9::9::9:bi yaz gelsede cıplak cıplak dursa yazın ne guzel bi cıtcıtlı badiyle duruyorduuuu:16:

selam kızlarrrrr :( boğazım çok fena şişti.. napcam bilmiyorum
evde parol vardı ondan içtim yarmna kadr devam ederse doktora gidicem
her akşam böyle sabaha kadar. gündüz hiçbişiim yok..
şu havadaki mikrop bi kırılsada kurtulsak :(

selam kızlarrrrr :( boğazım çok fena şişti.. napcam bilmiyorum
evde parol vardı ondan içtim yarmna kadr devam ederse doktora gidicem
her akşam böyle sabaha kadar. gündüz hiçbişiim yok..
şu havadaki mikrop bi kırılsada kurtulsak :(

cnm cok gecmış olsuuunnn

Back
X