2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..
face grubunun katılım isteklerini ben onaylıyorum ama buradaki kişi sayısından çok talep geliyor:27:
buraya tek kelime yazmamış ama uzaktan takip edenler bile çıkıyor söyleyeyim:52:
talep yollarken nickinizi yazarsanız, gerçekten bizden olanları ayırt etmiş oluruz;)
gruba üye olanlar fotoğraf yüklerken nick yazınca süper oluyor..
hatta tartışma panosuna başlık açıyorum,herkes nickini yazarsa sevinirim..

sonuçta özelimizi paylaştığımız bir alan,biz bize olmayı tercih ederiz değil mi?

evet haklısın bencede yabancı olmasın

hepiniz sağolun kızlar.... önce ön dişler çıkıyomuş demek arkalar sonra heralde...

Son düzenleme:
sağol canım benim kızımız erken doğduğu için biraz sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz.rabbim kimseye yaşatmasın...

canım kaçıncı haftada doğmuştu ve ne gibi sorunlar var?
önce yazmışsındır ama epey ara verdim topiğe,kaçırmışım:((

evet haklısın bencede yabancı olmasın

:7:

slm kızlar ben yeni katıldım aranıza facedede hemen üye oluyorum.2 gündür yoğun takipteyim....

gel canım,kuzucukları bir gör teyzesi,hepsi dünya tatlısı:16:

selaaaaaaaaaaammm kızlar yürüteç kullanan varmı nette hem iyi hem kötü olduğunu dair yazılar var şaşırdım bizi büyütürken kullanılan herşey şimdi kötü olmuş anlamadım bende yürüteçle büyümüşüm sütun gibi bacaklarım var :52::52::52::52: şaka bi yana da kullanan varssa markası ne memnunmusunuz bide kaç aylıkken bşladınız kızım hiç durmuyo ancak yürütünce çok mutlu :62: 7. aydayız bence erken bu ayda bitsin diyorum ayaklarınnn üstüne güzel basıyo tutunca hop hop hopluyo zillim :27: açıkcası alamayı düşünüyorum fikri olan varmı :28:

selaaaaaaaaaaammm kızlar yürüteç kullanan varmı nette hem iyi hem kötü olduğunu dair yazılar var şaşırdım bizi büyütürken kullanılan herşey şimdi kötü olmuş anlamadım bende yürüteçle büyümüşüm sütun gibi bacaklarım var :52::52::52::52: şaka bi yana da kullanan varssa markası ne memnunmusunuz bide kaç aylıkken bşladınız kızım hiç durmuyo ancak yürütünce çok mutlu :62: 7. aydayız bence erken bu ayda bitsin diyorum ayaklarınnn üstüne güzel basıyo tutunca hop hop hopluyo zillim :27: açıkcası alamayı düşünüyorum fikri olan varmı :28:

canım merhaba,biz kullanıyoruz yürüteç,6.aydan itibaren başladık..
önceleri 10ar dakika koyuyordum şimdi daha uzun kalıyor..doktorumuza sorduk tabii..
yürüteçte 24 saat unutsanız bile birşey olmaz,korkmayın dedi..
yalnız ayakları yere tam basacak boyda olsun dedi..
biz chicconun dj modelini kullanıyoruz..boyu 2 kademe ayarlanabiliyor..
bizim doktorun zeynodan 3 ay büyük oğlu var,anne olduğu için içim rahat,bir doktor kendi çocuğuna güvenle ne yapıyorsa biz de yapabiliriz diye düşünüyorum..
şu kısırlığa neden olma olayı hikayeymiş,tek sorun ayakların ucuna basması ve ev kazalarıymış..
ama chicco güvenli bir yürüteç yapmış..
tek hamlede dönülmüyor bile yürüteçle..

günaydın kızlar..
face grubunun katılım isteklerini ben onaylıyorum ama buradaki kişi sayısından çok talep geliyor:27:
buraya tek kelime yazmamış ama uzaktan takip edenler bile çıkıyor söyleyeyim:52:
talep yollarken nickinizi yazarsanız, gerçekten bizden olanları ayırt etmiş oluruz;)
gruba üye olanlar fotoğraf yüklerken nick yazınca süper oluyor..
hatta tartışma panosuna başlık açıyorum,herkes nickini yazarsa sevinirim..

sonuçta özelimizi paylaştığımız bir alan,biz bize olmayı tercih ederiz değil mi?

güzelim ben dün akşam yolladım talep banu sultan ya da ilknur erdem diye gelmiş olması lazım.

canim benim kzim 4.5 aylikken basladi binmeye hic yerinde durmuyodu yatmayi zaten hic sevmio 2 ayliken uyanikken hic yatarak durmak istemiodu bizde yarim oturur vaziyette tutuyoduk ayaklanincada hemen bindirdik ve cok mutlu ben hic bi sorun olacagini dusunmuorum haaa tabi saatlerce binmio gunde toplasan 1.5 saat biniodur:1:

ben türkiye de üretildiği için pilsan marka aldım.ilk tercihim kendi markamız ve ülkemizde üretilenler oluyor.

önceleri 10ar dakika koyuyordum şimdi daha uzun kalıyor..doktorumuza sorduk tabii..
bizim doktorun zeynodan 3 ay büyük oğlu var,anne olduğu için içim rahat,bir doktor kendi çocuğuna güvenle ne yapıyorsa biz de yapabiliriz diye düşünüyorum..
şu kısırlığa neden olma olayı hikayeymiş,tek sorun ayakların ucuna basması ve ev kazalarıymış..

saol canım yani ayakları bastıktan sonra bencede bişey olmz ya eskiden hep kullanılıyodur yani bende en kısa zamanda alayım yoksa boyun fıtığı olmak üzereyim:52::52:

canim benim kzim 4.5 aylikken basladi binmeye hic yerinde durmuyodu yatmayi zaten hic sevmio 2 ayliken uyanikken hic yatarak durmak istemiodu bizde yarim oturur vaziyette tutuyoduk ayaklanincada hemen bindirdik ve cok mutlu ben hic bi sorun olacagini dusunmuorum haaa tabi saatlerce binmio gunde toplasan 1.5 saat biniodur:1:

ay benm kızımda aöyle işte sadece uyuyunca sırtı yere geliyo ah birde gezecek hanımefendi

biz de istiyoruz çok ama çekiniyoruz işlte söylenenlerden dolayı . alsak zaten ayberk in çok hoşuna gider... çok hareketli bir bebek çünküü.. peki canım kız erkek bebeklerde fark ediyor mu? doktorun ne dedi tam olarakk?
bizim doktor onermedi.. tavsiye etmiyorum dedi ..:(

canım kaçıncı haftada doğmuştu ve ne gibi sorunlar var?
önce yazmışsındır ama epey ara verdim topiğe,kaçırmışım:((

:7:

gel canım,kuzucukları bir gör teyzesi,hepsi dünya tatlısı:16:

yok cnm ben yeni katıldım aranıza hepinizi dikkatle tanımaya çalışıyorum yeni başlayınca tanışmakta biraz zor oluyo değilmi?keşke baştan beri katılsaymışım diyorum. 34+4 doğdu kızım.solunum probleminden dolayı 1 hafta küvezde oksijen verildi.küvezden çıktığı gün chek-up yapıldı ve böbrekte up darlıkla ile kalça çıkıklığıyla karşılaştık.böbrek çok şükür tedavisiz sadece kontrol aaltında tutarak kendini toparladı.şuanda halen kalça çıkıklığıyla uğraşıyoruz.palvik bandaj kullanıyoruz.inş kızım bununda altından kalkacak.allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin...

yok cnm ben yeni katıldım aranıza hepinizi dikkatle tanımaya çalışıyorum yeni başlayınca tanışmakta biraz zor oluyo değilmi?keşke baştan beri katılsaymışım diyorum. 34+4 doğdu kızım.solunum probleminden dolayı 1 hafta küvezde oksijen verildi.küvezden çıktığı gün chek-up yapıldı ve böbrekte up darlıkla ile kalça çıkıklığıyla karşılaştık.böbrek çok şükür tedavisiz sadece kontrol aaltında tutarak kendini toparladı.şuanda halen kalça çıkıklığıyla uğraşıyoruz.palvik bandaj kullanıyoruz.inş kızım bununda altından kalkacak.allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin...

gecmiş olsun Allah acil sifalar versin bebişe

canım Allahın izniyle onu da atlatırsınız o geçer merak etme...
maşallah bebeğine...

kızlar ben facede 2010 haziran annelerini bulamıorum arama yaptıgımda hiç birşey eslesmiyor nasıl katıldınız oglusumun fotosunu eklijektim :58:

Back
X