iştahsızlık ve huysuzluk dısında ıyıyız canım
hala zorla verdıgım kahvaltıyla duruyor..
cıger cok sevıyor bakalım cıgerlı corba yapıyorum sımıd.
normalde yogurt ve elmayada bayılır ama uc gundur zorla agzın bıkac kasık tıkıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde yogurt ve elmayada bayılır ama uc gundur zorla agzın bıkac kasık tıkıyorum
bende togga corbasinin tarifini alayim canimaaaa ciğer veriliyormu bende vereyim hemen ,az önce toğga çorbasını içirdim yarım kase içti çok şükür ,dündende ıspanak vardı yarım kasesi onuda yedirdim .ciğerli çorba tarifini alayım cnm
sağol canım iyiyiz çok şükür,ada iyi teyzesi peşinden koşturuyor beni valla.emeklemeye başladı,hiç oturmuyoruz.senin kuzucuknasıl annesi?kocişin iş meslesini naptı?nasılsın zasacım?ada kuzu nasıl?
dişlerdendir canım,bundan sonrahep böylediş meslesi 2 yaşına kadr mahvediyor bebekleri.selam kızlar
benım oglumun atesı dutu ama cok huysuz sanıyorum kı derdımız ust dıs
cok fena ıstahsız uc gundur resmen agzına bısye surmek ıstemıyro
sabah kahvaltısı ıcın zorladım artık
burnunu tutarak falan yedırdım
yoksa ıyıce gucsuz kalacak napıyım
zasacım cok tesekkur eerım canım
canım görümcemin oğlu adadan 3 ay büyük,onundişi çıkmamıştı 10 aylık olunca çıktı,peşpeşe.selam kızlarrr ya birsey sormak istiyorumm haziran bebeklerinde dişi çıkmayan bebek varmı??? benim oğlumun hala dişi çıkmadıııı
ciğer veriyosun demek ata'ya.biz vermiyoruz,kıyma ve balık sadece.belki siz kan damlası kullanmıyorsunuz diye doktorunuz önermiştir.afiyet olsun miniğe.bu arada neden kan dmlası vermiyorsunuz?
sağol canım iyiyiz çok şükür,ada iyi teyzesi peşinden koşturuyor beni valla.emeklemeye başladı,hiç oturmuyoruz.senin kuzucuknasıl annesi?kocişin iş meslesini naptı?
dişlerdendir canım,bundan sonrahep böylediş meslesi 2 yaşına kadr mahvediyor bebekleri.
canım görümcemin oğlu adadan 3 ay büyük,onundişi çıkmamıştı 10 aylık olunca çıktı,peşpeşe.
ciğer veriyosun demek ata'ya.biz vermiyoruz,kıyma ve balık sadece.belki siz kan damlası kullanmıyorsunuz diye doktorunuz önermiştir.afiyet olsun miniğe.bu arada neden kan dmlası vermiyorsunuz?
CANIM BEN YATIRMADAN ÖNCE SAAT 20:00 CİVARINDA 1 SU BARDAĞII KADAR YOĞURT YEDİRİYORUM.DELİKSİZ UYUYORDU...YOĞURDU KENDİNE GÖRE ÇEŞİTLENDİRİRSİN BAZEN SADE YOĞURT ,BAZEN YARIM MUZ,BAZEN PEKMEZ vs...
canım benimde sancım çok oluyo önceden hiç olmazdı.vede kanamam çok fazla iki saate bir değişmek zorunda kalıyom.özelliklede 2.gün çok oluyor,hep ddışına çıkıyo iyiki çalışmıyorum yoksa resil olurdum
bnmdee ckooluyorr hıc bukdr olmzdı yetstrmyrm bendee
akşamları yatarken muhellebi yap pirinç unuyla,yada nişaştayla paluza yap tereyağlı tok tutar pekmezde koy içine .benimki yemiyo sadece emiyo akşamlar meyve suyu çok nadir içiyo ,suyu bile sevmiyor oğlumama çay versem iççecek
bende togga corbasinin tarifini alayim canim![]()
yaaa emıyor benmkıde ama sut yetmyr artk hanı aksm 6-7 8 civarlrnda yemek vern varmı dıye mrk ettm yada ek gıda olrk sadece corbamı veryrsnz hala ben bazn yemeklerden tattrıyorum o bakımdn ama bende emzırebldgm kdr emzrpp bırdee devam sutu verıyormmm
aynen cnm:)hemen iş bulmasına sevindim,inşallah eski işinden daha hayırlı olsun..offf bu kızlar çok fena ya benim kızda evin içini dolanıp duruyo sürekli yanımda dur benimle ilgilen istiyo...eşim hemen başladı zaten canım şimdilik memnun ama hayırlısı..
yaaa emıyor benmkıde ama sut yetmyr artk hanı aksm 6-7 8 civarlrnda yemek vern varmı dıye mrk ettm yada ek gıda olrk sadece corbamı veryrsnz hala ben bazn yemeklerden tattrıyorum o bakımdn ama bende emzırebldgm kdr emzrpp bırdee devam sutu verıyormmm
tsk edr canim.güzele benziyor deniyecegimcanım bir kilo yoğurdu ayran yap koyu olacak ama,içerisine önceden 1 bardak döğme haşlaönceden,birazda nohut koy göz kararı, bir yemek kaşığı un 8-10 yaprak nane yada ıspanak yada 1 tane kabak koyabilirsin,ben hep ıspanakla yapıyorum kaynayacak sürekli karıştır ama kaynayıncaya kadar,kaynayınca 10 dakikada kısık ateşte kaynasın sonra afiyetle yiyin.bizim yöresel yemek canım bu hep yeriz birde eğer yoğurt ekşi ise daha güzel oluyor.tuz mikatrını kendin ayarla ben biraz koyuyorum.kıvamın koyuluğuna göre sonraki yapımlarında ayran miktarını arttırır yada azaltırsın
bende akşam yemek yerkende veriyorum bazen yiyor bazen yemiyor.devam sütü vermedim hiç.sütüm iyi çok şükür dere otu sayesinde![]()
aynen cnm:)hemen iş bulmasına sevindim,inşallah eski işinden daha hayırlı olsun..
ben akşam yemeklerimiz ada için uygunsa onada tattırıyorum,örneğin et-sebze(mevsimine uygun-dondurulmuş olmaya)-patates püresi falan varsa veriyorum az az.emziriyorumda,bu aralar eskiye nazaran azladı sütüm ama çok normal artık,sadece sütle doymuyor nasılsa,ama alıyor anne sütü.
slm kızlar bugün doğum günüm evde bebekle oturuyorum eşim işte kutlayamıycam bu sene gecen sene hamileydim şimdi bebişim yanımda tüm sıkıntım gitti evde yalnızlık çok sıkıcı ama şimdi oğlumla oyun oynuyoruz çok mutluyum![]()
slm kızlar bugün doğum günüm evde bebekle oturuyorum eşim işte kutlayamıycam bu sene gecen sene hamileydim şimdi bebişim yanımda tüm sıkıntım gitti evde yalnızlık çok sıkıcı ama şimdi oğlumla oyun oynuyoruz çok mutluyum
nice yıllara canım doğum günü kutlu olsun..evlat insana verilen en büyük nimet bence Allah her isteyene tattırsın yokluğunu,acısını göstermesin..
slm kızlar bugün doğum günüm evde bebekle oturuyorum eşim işte kutlayamıycam bu sene gecen sene hamileydim şimdi bebişim yanımda tüm sıkıntım gitti evde yalnızlık çok sıkıcı ama şimdi oğlumla oyun oynuyoruz çok mutluyum![]()