evet benim 24 saat yanıyo. bide benim ev müstakil sağı solu açık . geçen sene dış cephesini yaptırmıştık etkili oldu yinede iyi geldi bizeburaya doğal gaz yeni geldi ,tokilerdeyim ben daha döşenmedi gelirse abone olalımmı diye düşünüyoz bizde ev kaloriferli ama kömürlü yıllık 1 ton kömür alıyoz daire başı yani 500 lira veriyoz yıllık şu anki fiyatla,siz 24 saat yakıyormusunuz ,burası zaten ılık geçiyor kışlar gündüz mesela yakılmıyo kalorifer evin yalıtımı çok güzel birde,aylık 100 e razıyız bizde eğer doğalgaz gelirse 4 ay yanıyor burda en fazla ,gündüz çok soğuk olursa yakıyolar.ona göre hesap edelim dedimde nasıl yakıyorsunuz 24 saatmi e
saol canım sorma bekledim bende gece uyudum simdi bisi yok allaha şükür .canım umarım bugün başın geçmiş olur. bende son ana kadar beklerim hep bakarım dayanılmaz duruma geliyor 1 tane minoset içiyorum ne yapayım.
bu arada kızının resimleri çok güzel e kızında tatlı maşallah tabi güzel olur resimlerde içinde o olduğu için. saçlarını sevsinler emi onun. allahım esirgesin. ay bizim saçımız yoktu doğduğumuzda. şimdi şimdi uzamaya başladı ama 2 yaşında falan ancak toka takılır heralde
İpekte teşekkür etti teyzesi. bizim aileden herhalde saç yeğenimde saçlı doğmuştu şansımıza benimkide öyle oldu ve midem hiç yanmadı sanırım batıl bişe bu.
herkese günaydın. vatozcum umarım kardeşinin ameliyatı iyi geçmiştir. hadi bize biran önce iyi haberlerini ver.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrr