2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buraya doğal gaz yeni geldi ,tokilerdeyim ben daha döşenmedi gelirse abone olalımmı diye düşünüyoz bizde ev kaloriferli ama kömürlü yıllık 1 ton kömür alıyoz daire başı yani 500 lira veriyoz yıllık şu anki fiyatla,siz 24 saat yakıyormusunuz ,burası zaten ılık geçiyor kışlar gündüz mesela yakılmıyo kalorifer evin yalıtımı çok güzel birde,aylık 100 e razıyız bizde eğer doğalgaz gelirse 4 ay yanıyor burda en fazla ,gündüz çok soğuk olursa yakıyolar.ona göre hesap edelim dedimde nasıl yakıyorsunuz 24 saatmi e
evet benim 24 saat yanıyo. bide benim ev müstakil sağı solu açık . geçen sene dış cephesini yaptırmıştık etkili oldu yinede iyi geldi bize

canım umarım bugün başın geçmiş olur. bende son ana kadar beklerim hep bakarım dayanılmaz duruma geliyor 1 tane minoset içiyorum ne yapayım.

bu arada kızının resimleri çok güzel e kızında tatlı maşallah tabi güzel olur resimlerde içinde o olduğu için. saçlarını sevsinler emi onun. allahım esirgesin. ay bizim saçımız yoktu doğduğumuzda. şimdi şimdi uzamaya başladı ama 2 yaşında falan ancak toka takılır heralde
saol canım sorma bekledim bende gece uyudum simdi bisi yok allaha şükür .
İpekte teşekkür etti teyzesi. bizim aileden herhalde saç yeğenimde saçlı doğmuştu şansımıza benimkide öyle oldu ve midem hiç yanmadı sanırım batıl bişe bu.

herkese günaydın. vatozcum umarım kardeşinin ameliyatı iyi geçmiştir. hadi bize biran önce iyi haberlerini ver.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrr :71:

şimdi kızlar bişi sorucam
bu üst dişler alt dişler çıktıktan sonra ne kadar sürede çıkıyo :S
kızım delirdi 10 dk uyuyo ya :(:(

kızlarr slm ankaradaym gıremıyorm bıkacgundurrr
dualarınıza ıhtıyacım var kardesım adanada kaza gecırmıss 7 saattr amelyattaa :(
vatoz burayada bi bakıyım dedim çok geçmiş olsun canım ya umarım saglıgına kavuşur biran evvel büyük geçmiş olsunnnnnnn :5:

şimdi kızlar bişi sorucam
bu üst dişler alt dişler çıktıktan sonra ne kadar sürede çıkıyo :S
kızım delirdi 10 dk uyuyo ya :(:(
benim oğlanın alt dişler 2 gün arayla patladı ve tamamen çıkması 20 günü buldu. arkasından yine 10 gün mızmızlandı ve geçen cumartesi sağ üst bugünde sol üzt patladı. eeeee yine 20 gün tamamlanması olur sonra yenileri. kısaca bitmeeeeeeeeeeeez bu dert bitmeeeeeeeeeeeeeeeez

kızlar ilk önce alt dişler çıkacak dedik çıktı. sonra üst iki diş çıkacak dedik çıktı. eeeeeeeee şimdi sıra nerde bileniniz var mı?

Son düzenleme:
benim oğlanın alt dişler 2 gün arayla patladı ve tamamen çıkması 20 günü buldu. arkasından yine 10 gün mızmızlandı ve geçen cumartesi sağ üst bugünde sol üzt patladı. eeeee yine 20 gün tamamlanması olur sonra yenileri. kısaca bitmeeeeeeeeeeeez bu dert bitmeeeeeeeeeeeeeeeez

evet ipeğinde alt iki dişleri tamamen görünüyo çok büyümese bile
şimdi çok mızmız acaba üst dişlerdenmi :S:S
uf ya durup dururken ağlıyo içlenip:(

kızlar ilk önce alt dişler çıkacak dedik çıktı. sonra üst iki diş çıkacak dedik çıktı. eeeeeeeee şimdi sıra nerde bileniniz var mı?

:90: :90: :90: valla bilmiyorum bende:S hep böyle başka bişi çıkıcak ardından
yani huysuzlukları bitmicek :S

canım umarım bugün başın geçmiş olur. bende son ana kadar beklerim hep bakarım dayanılmaz duruma geliyor 1 tane minoset içiyorum ne yapayım.

bu arada kızının resimleri çok güzel e kızında tatlı maşallah tabi güzel olur resimlerde içinde o olduğu için. saçlarını sevsinler emi onun. allahım esirgesin. ay bizim saçımız yoktu doğduğumuzda. şimdi şimdi uzamaya başladı ama 2 yaşında falan ancak toka takılır heralde

cnm bişey olmaz işe bilirsin minoseti hamileyken dr bana bas ağrısı için vermişti hamileyken basım çok ağrıyodu bi yakınımada dr vermiş oda içmişti bası ağrıyınca

benim kizim da cok kusar..ne zaman gecicek diyorum...annem sen de kusardin diyor...bana cekmis kuzu :D
huyu da babasina cekmis uyumamasi.yaramaz olmasi...esimin babannesi anlatti dun babasini aynii kizim yaaa )))

ben de mart gibi deldirmek istiyorum.bi sonraki kontrolumuzde deldiricem...simdi nasil canim zumra?kulagini cekistiriyor mu?

deldir canım deldir çok şirin oluyoooo..
zümra kulağının farkında bile değil....:52:
dokunuyorum acaba acıyomu diye ama hiç tepki vermiyo
demekki acımıyo..

siz kusmaktan dert yanıyosunuz bende altına yapmasından ..
anacım her altına yapmasında tepeden tırnağa üst değiştirilirmi günde en fazla 3 kere yapıyo 3 kere içten dışa değiştiriyorum yıkıyorum dün akşam kendini batırmıştı sırtını bırak boynuna çıkmıştı bende çıkartıym derken saçlarına sürüldü battı resmen hemen yıkadım ama nasıl alel acele üşüdü
çamaşır zaten haftada 2 defa zümranın full dolu olarak çalışıyo makine
birde faturadan bahsetmişsiniz bize doğalgaz faturası 163 geldi kombim 45 te yanıyo evim çok sıcak güzel ısınıyoruz gayet ii geldi bu ay
selam
kusmuk derd,nden çok iyi anlıyorum benim kızımında reflüüs vardı sürekli kusardı hemde çok.
yatagım mahvoluyodu sabahları mamasını verdikten sonra. su gecirmez alez aldım rahatladım en azından. şimdi allaha şükür azaldı ama kusuyo :S saçıbaşı mahvouyo çamaşır mkinesini bırak duşa grmekten su fatrası bize çok geldi :S
hayırlı olsun dişleriniz ayrıca. doğalgaz faturamızda 180 tl gelmiş:S
zamlımı bilmiyorum ama ben çopk yaktım vaallla ne yalan söylim. evim küçükondan herhalde az geldi ben daha çok gelir sanıyodum.

Son düzenleme:
canım çokgeçmiş olsun öncelikle.dediğingibi annelik çok meşakatli bir şeymiş.ben suluğundan içiriyorum su çok değil,günde en fazla yarım çay bardağı kadar,çünkü emiyorda.

geçmiş olsun cnm.gaz sorunuda zordur.

öylemi cnm,bilmiyordum bak.ALLAH rahmet eylesin.evlatlarımızın acısını yaşatmasın.

ağlama cnm,bak kendin diyorsun RABBİM çok sevmiş yavrunu,almış yanına,kanatlarının altına.kıyamam sana ağlama.bak zümra'cığım var.dua et bolca.

kızım çok anlamlıca baba diyor,baba gel:)
Sağol canım teşekkür ederim gaz çok zorluyo yavrum nasıl ağlıyo
kızlarr slm ankaradaym gıremıyorm bıkacgundurrr
dualarınıza ıhtıyacım var kardesım adanada kaza gecırmıss 7 saattr amelyattaa :(
Allah şifa versin inşallah
kızlar selam sonunda döndüm nasılsınız bakalım 2 haftadır giremedim doğru dürüst.özlemişim burayı.tüm hasta bebeişlere geçmiş olsun.vatozzcum çok üzüldüm umarım kardeşin iyidir.kızlar göğsümün ucunda yara gibi bişey oldu.bi tarafıda taş gibi ayrıca göğsüm diğerine göre baya şiş.3-4 gündür böyle.geçmiyor birtürlü.napabilirim acaba
süt kesesi olabilir geçmiyosa bence hemen doktora git
slm kızlar bugün oğlum yine kustu offf deli olucam bıktım kusuk temizlemeye yaaa çamasır makinası bozulucak hergün çamasır deterjan dayanmıyo vallah..dünde annemle kız kardesim bendeydim 1gece kaldılar az önce gittiler biraz dinlendim.. oğlumunda 2 tane dişi oldu çok tatlı duruyolar yaa biraz büyüdüler...gözünün altındaki kırmızılıkta geçmedi daha arada öksürüyoda doktora gitmeyi düşünüyorum ama şurubu bitsin geçirmezse ozaman giderim...sizler naptınız kızlar..yaz gelsede dışarıya çıkarsak bebişleri hava almaya gezdirmeye evde tıkılı kaldık çok soğuk havalar..haaa kızlar size doğal gaz faturası ne kadar geldi bu ay????????? bana geçen ay 100tl gelmişti bu ya 195tl gelmiş hepte 40derecede yaktık sadece oğlumu banyo yaptırırken 50 ye alıyodum 1 saat yanıyodu sonra düşürüyodum yine 40 a bu kadar çok zammı yapmışlar????????
bana bu ay 130 geldi banyo yaptırırken elektrik yakıyorum o da 50 geldi ama he 40 da hiç indirmedim çıkarmadım

siz kusmaktan dert yanıyosunuz bende altına yapmasından ..
anacım her altına yapmasında tepeden tırnağa üst değiştirilirmi günde en fazla 3 kere yapıyo 3 kere içten dışa değiştiriyorum yıkıyorum dün akşam kendini batırmıştı sırtını bırak boynuna çıkmıştı bende çıkartıym derken saçlarına sürüldü battı resmen hemen yıkadım ama nasıl alel acele üşüdü
çamaşır zaten haftada 2 defa zümranın full dolu olarak çalışıyo makine
birde faturadan bahsetmişsiniz bize doğalgaz faturası 163 geldi kombim 45 te yanıyo evim çok sıcak güzel ısınıyoruz gayet ii geldi bu ay

anacım seninde mi öyle benim kızda bir yapıyo ne göbek kalıyo ne sırt kalıyo çıkarırken bende bulaştırdığım oluyo günde en az 2-3 şimdi dişten dolayı günde 4-5 kez yapar oldu sorma ne mok muş bu ya anlamadım gitti anneme bırakırken bir çanta doluyo birde yanına poşet yapıyorum millet bana gülüyo çanta yetmiyomu diye böyle yaparsa yetmiyo . yıkaması bir türlü kurutması bir türlü otorma odasının her tarafı çamaşır dolu bizde içinde oturuyoruz :-)))))))

eylül avatarındaki seninkiler mi yoksam öyle bir avatarmı merak ettim. ben kızımı bu şekilde bir fotosunu çektirmek istiyorumda fotoğrafçılar yapabiliyormu acaba

off evet cnm yaa annelik çok zormuş vallahi bide yanlız olunca dahada zor çok stresleniyo insan daralıyo bunalıyo yoruluyo ama sonrada onların mutluluğunu görünce nesesini hele gülüşlerini herşey geçiyo o anda öpüp koklayınca tüm sıkıntımızı alıyolar onunla oyunlar oynayınca insan baska seylerden bu kadar çok mutlu olamıyo allah bebeklerimizin bahtlarını açık etsin insallah...................

amin canım amin. o bir gülüşü dediğin gibi dünyalara bedel ama 20 günden beri hasta olunca o gülüşüde pek göremeyince insan karamsarlığa sürüklenmiyo valla. normalde gülücükler hiç eksik olmayan bir kızım var yüzüne baksan güler maşallah doktor bile der ne zaman görsem gülüyo diye . hepimizin evlatlarının yüzünden gülümsemeleri hiç eksik olmasın. hastalığa rağmen genede gülmeye çalışıyodu ama hali olmuyodu kuzumun

seninde allah yardımcın olsun canım. allahtan ben yalnız değilim. sıkışınca annem imdadıma yetişiyor valla.geçen 3 gece hiç uyumamıştım annem uyu dinlen ben bakarım kızına diyor gidip yatıyorum ama uyuyamıyorum bu seferde annem dir tabiki iyi bakar ama hasta olunca insan kendi gözünden bile sakınıyor

Son düzenleme:
canım çokgeçmiş olsun öncelikle.dediğingibi annelik çok meşakatli bir şeymiş.ben suluğundan içiriyorum su çok değil,günde en fazla yarım çay bardağı kadar,çünkü emiyorda.

geçmiş olsun cnm.gaz sorunuda zordur.

öylemi cnm,bilmiyordum bak.ALLAH rahmet eylesin.evlatlarımızın acısını yaşatmasın.

ağlama cnm,bak kendin diyorsun RABBİM çok sevmiş yavrunu,almış yanına,kanatlarının altına.kıyamam sana ağlama.bak zümra'cığım var.dua et bolca.

kızım çok anlamlıca baba diyor,baba gel:)

çok sağol canım. bende bir ara suluğunu denedim ama bu kadar randıman alamadım suluğuyla bitki çaylarını güzel içiyo bebekken ona alıştı ya ondan heralde ıhlamuru sulukla güzel içiyo bitiriyo ama suyu içiremedim. yarım çay bardağı iyi o zaman benim kızımda o kadar içiyo belki azcık fazlada olabilir yeterli o zaman bende emziriyorum yeterli o zaman çok sağol canım

Son düzenleme:
slm arkadaslar umarim herkes iyidir.
kulak deldirmekten söz etmissiniz arkadaslar demeden gecemiyecegim tabiki herkesin kendi karari.yazin trdeydim ve bebegim henüz iki aylikti neyse fazla uzttmayayim.dinlenmek icin bir cafeye oturduk ve yanimiza bir adam geldi elinde cantasi iste kizimi falan sevdi ve dediki kizinizin besigine o dönen oyuncaklardan koymayin ve sakin kulaklarini deldirmeyin 6 yasina kadar.bu tür seyler bebegin beyin gelisimini engelliyor ve kulak kesinlesti kücük bebeklerin kulaklarinin deldirmesi tehlikeli arkadaslar 6-7 yasina kadar bekleyin derim ve bu yanimiza kadar gelen adam daha sonra cocuk dr oldugunu söyledi.dedigim gibi icim rahat etmiyor demeden gecemedim.

Back
X