2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benden başka da ikiz annesi varmış face gördüm burda görmemiştim hamileyken sadece boncuğu hatırlıyodum ben

sizede maşallah şekerimmmmm, sizde mi 16 şubattakine gireceksiniz... :nazar: :nazar: :nazar: :36:

güzel bi hatıra olur dereceye girerse :D :84:
evet cnm bizde 16 şubatta giricez,evet güzel hatıra olur,ama anneler hırs yapıyolarmışş,çokyalnış bence,sonuçta herbebek çok sevimli,bua arada bana özelden ismini at yada ben atıyim ekliyim seni.
ver annesi eliyle yemeği seviyor bebekler kahvaltı yaparken de az olsun bişeyler ver yarasın inşallah ekmeğin bile faydası vardır

evet canım hayırlısı inşallah kolay çıkarsınlar da çok acı çekmesinler bizi de üzmesinler

maşallah yerim onu ben nazar değmesin çok seviyorum tombik bebekleri

geçmiş olsun canım darısı bize inşallah

b bilgiler iyi oldu canım ben de deniyim bilmediklerimi malum iki bebeğe süt imkansız yetmesi

dışarda restorantda mı demek istedin canım yoksa hazırları mı var

geçmiş olsun biz napıcaz bu yaramazlarla Almina da hemen tv ye gidiyor yada nerde gidilmiycek yer var oraya şükür ki melis daha uslu

maşallah ne kadar tatlı oy vermek için birazdan bakarım ben de

canım restorantta diyorum,çorbaları güzel yapıyorlar.

herese iyigeceler..

evet cnm bizde 16 şubatta giricez,evet güzel hatıra olur,ama anneler hırs yapıyolarmışş,çokyalnış bence,sonuçta herbebek çok sevimli,bua arada bana özelden ismini at yada ben atıyim ekliyim seni.

canım restorantta diyorum,çorbaları güzel yapıyorlar.

herese iyigeceler..

zasaaaaaa ekledim ben seni :D

oyy oyy oyyy topiğin en tombişi sanırım :maaşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::

ya senaycım aslında çok tombik görünmüyor yanaklar var ama geri kısmı tombik değil :))) boylu olcak herhalde boyu uzun sıpanın :))) düne kadar sürünerek emekleyip her yeri kurcalıyordu bugun bir baktım normal bir sekilde emeklemeye baslamıs sanırım iyi günlerimiz bitiyor :))

selam kızlar geçmişe göz atamadım pek yorgunluktan ölüyorum
elifcanın (allatariell) oğluşunun diş buğdyını yaptık bugn çok güzeldi herşey
hayırlısıyla ipeğede bi yapsam artık :))

selam kızlar geçmişe göz atamadım pek yorgunluktan ölüyorum
elifcanın (allatariell) oğluşunun diş buğdyını yaptık bugn çok güzeldi herşey
hayırlısıyla ipeğede bi yapsam artık :))

valla canımız çıktı yorgunluktan ama güzeldi :D iyi kudurdu bebiklerimiz:D oğlum kalem seçti yazar olcak ya da güzel projeler çizicek mühendis olcak hepimize bakıcaaaaaak :D $Adsız.webp

Son düzenleme:
valla canımız çıktı yorgunluktan ama güzeldi :D iyi kudurdu bebiklerimiz:D oğlum kalem seçti yazar olcak ya da güzel projeler çizicek mühendis olcak hepimize bakıcaaaaaak :DEki Görüntüle 138089

inşallah canımmmm ipek ne seçicek mrak ediyrum :D elime ne geçerse koycam önüne
ayrıca teşekkür ederim tatlım :):70:

hy masallah fıstıga bak yaaaaa :nazar: :nazar::nazar:

cnm benımkıde 10 kg olmuştur ama oyle tombık degıl eti sıkı derler boyle cocuklara annesıne cekmış sanırım:52:bazılarınada kof şişmanlık derler bizim bıdıkların eti sıkı demekkı benım oglanında boyu 74-75 olmuştur

inşallah canımmmm ipek ne seçicek mrak ediyrum :D elime ne geçerse koycam önüne
ayrıca teşekkür ederim tatlım :):70:

benim kzımın önünede bir çok eşya koydum ben onun mouse yi seçerdüye düşündüm ama gitti içlerinden en küçük boyunda olanı kuran'ı kerimi seçti canım benimmm

benim kzımın önünede bir çok eşya koydum ben onun mouse yi seçerdüye düşündüm ama gitti içlerinden en küçük boyunda olanı kuran'ı kerimi seçti canım benimmm

oyy maşşallahh kızımabenim,inçlı benimkzıım,ALLAHım onun bahtını açık etsin,KURAN-I seçtiyse ne olacak pekii???dinkültürü öğretmenimi?

oyy maşşallahh kızımabenim,inçlı benimkzıım,ALLAHım onun bahtını açık etsin,KURAN-I seçtiyse ne olacak pekii???dinkültürü öğretmenimi?

inş. canım meslek sahibi olsunda aman dini bütün olsun kuranı su gibi içsin namzlarını kılsın benim kızım

selam kızlarrrr az önce oglum tv sehpası merakndnn agznn ıcını dolaba vurdu kanattı ofyaaa durdurmyrm bu cocugu napcm bn yaaaaa

bak sen yaramaza geçmiş olsun canım .düşe kalka büyücekler inşallah az bir kazayla atlatırlar bende çok korkuyorum düşer bir yerleri kanar diye ,kızkardeşim oğlundan hatırlıyorum dilini bile kanatmıştı kesilmişti düşünce aayyy ne yapacaz biz bu yaramazlarla benim oğlanda çok yaramaz herşeyi dökmeye yakalamaya çalışıyo :50:
canım geçmişe pek bakamadım kaçırdıysam diye sorayım dedim kardeşin nasıl oldu iyileşmiştir inşallah

selam arkadaşlar sabah 7:30 gibi kalktık çocuklara kahvaltı hazırladım onları doyurdum sonra uyuttum saat 10:30 gibi babamız da işten gelmişti o da uyudu ben de bu fırsatta biraz daha uyuyım dedim kızlar yine gece uyutmadılar. uyandıktan sonra mamalarını yedirdim kayınvalidem geldi çocukları yıkadık meyve yedirdim uyuttum ben de bu fırsatta anca mutfağımı topladım çay yaptım saat 4 falan olmuştu anca kahvaltı yapabildim bu arada kk dan duymuştum bira mayası süt artırıyor diye sanırım artırıyor bugün de yatmadan önce içicem hiç yemek yiyemediğim halde sütüm vardı bira mayası şu bildiğimiz toz maya di mi valla ben o niyetle içtim:9: anneme sordum o dedi size de tavsiye ediyorum boncuk özellikle sana canım sen sormuştun di mi bira mayasına bal katıp içiyorsun. kızlar hemen uyandılar tabi kayınvalidemler kalktılar duramadılar biraz daha anca sevip gidiyolar bari yemeklerini yedirmeye kalsalardı diye geçirdim aklımdan ama söylemedim nasıl olsa bir bahaneleri hep var. kızları zar zor yedirdim uykusuzluktan öldüler yavrucaklar uyuttum eşim de az önce işe gitti tekrar ben de size bakıyım dedim ama tabi pazar olduğu için kimsecikler yok tüm bebilere ve anneler iyi uykular dilerim

selam arkadaşlar sabah 7:30 gibi kalktık çocuklara kahvaltı hazırladım onları doyurdum sonra uyuttum saat 10:30 gibi babamız da işten gelmişti o da uyudu ben de bu fırsatta biraz daha uyuyım dedim kızlar yine gece uyutmadılar. uyandıktan sonra mamalarını yedirdim kayınvalidem geldi çocukları yıkadık meyve yedirdim uyuttum ben de bu fırsatta anca mutfağımı topladım çay yaptım saat 4 falan olmuştu anca kahvaltı yapabildim bu arada kk dan duymuştum bira mayası süt artırıyor diye sanırım artırıyor bugün de yatmadan önce içicem hiç yemek yiyemediğim halde sütüm vardı bira mayası şu bildiğimiz toz maya di mi valla ben o niyetle içtim:9: anneme sordum o dedi size de tavsiye ediyorum boncuk özellikle sana canım sen sormuştun di mi bira mayasına bal katıp içiyorsun. kızlar hemen uyandılar tabi kayınvalidemler kalktılar duramadılar biraz daha anca sevip gidiyolar bari yemeklerini yedirmeye kalsalardı diye geçirdim aklımdan ama söylemedim nasıl olsa bir bahaneleri hep var. kızları zar zor yedirdim uykusuzluktan öldüler yavrucaklar uyuttum eşim de az önce işe gitti tekrar ben de size bakıyım dedim ama tabi pazar olduğu için kimsecikler yok tüm bebilere ve anneler iyi uykular dilerim

ben burdaydım ama bende baktım çıktım, baktım çıktım kimseler yok canım sıkıldıııııııııııııııııııııııı :27:

ben de aynı durumdayım sanırım herkez eşiyle pazar keyfi yapıyor ben yalnızlar oynuyorum :9:

Back
X