• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Oğlumun kesesi de böyleydi bence bu kese şekli çoğunluk tutuyor ya denk geliyorum ara ara keseye göre tuttu diye
ay benim 7+3 de yuvarlaktı dün ağrım varken gittim 8+1di ama usgde 7+6 ölçtü hafif altta çıkıntısı olmuş kesenin 😂 1-2 günlük fark önemsizdir diye düşünüyorum

kızlar selam çok güzel şeyler konuşuyorsunuz ama maalesef bir şeyle muhabbetin arasına gireceğim 😔 benim geçen hafta 5 günde bebeğimin gelişimi kalp atışı olmasına rağmen çok az büyümüştü ve 5 gün arayla 6+3 çıkmıştı ikisinde de. bugün göğüs ağrım tamamen geçti ve göğüslerim yumuşadı normal haline döndü. kötüye yormamaya çalışıyorum ama bu bir şeyin belirtisi olabilir mi bebeğimin kalbi durmuş olabilir mi 😔 sizde bu süreçte hiç meme hassasiyetiniz tamamen kaybolup sonra geri geldi mi
benim de belirtilwrim kayboldu göğüs hassasiyetim biraz vardı, bugün göğüs hassasiyetim de bitti diyebilirim yarın sabah kontrolüm var ben de korkmuyorum desem yalan olur
bakalım inşallah bir şey çıkmaz da kendimize kuruntu yapmayız en azından

benim de belirtilwrim kayboldu göğüs hassasiyetim biraz vardı, bugün göğüs hassasiyetim de bitti diyebilirim yarın sabah kontrolüm var ben de korkmuyorum desem yalan olur
bakalım inşallah bir şey çıkmaz da kendimize kuruntu yapmayız en azından
İnşallah güzel haberler alirsiniz dua edeceğim ❤️

Kızlar sizde de aşırı bulantı var mı sabah kahvaltı yapabiliyorum ama akşam yemeği asla yiyemiyorum kusmaktan karnıma kramp giriyor açlıktan başım çok dönüyor nasıl çözüm bulunur buna yaşayan var mı

Back
X