ben de aynı durumdayım sanırım herkez eşiyle pazar keyfi yapıyor ben yalnızlar oynuyorum![]()
bende beyimde yokkkkkk, birazdan gelirrrrrrrrrrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynı durumdayım sanırım herkez eşiyle pazar keyfi yapıyor ben yalnızlar oynuyorum![]()
bende beyimde yokkkkkk, birazdan gelirrrrrrrrrrrrr![]()
valla canımız çıktı yorgunluktan ama güzeldiiyi kudurdu bebiklerimiz
oğlum kalem seçti yazar olcak ya da güzel projeler çizicek mühendis olcak hepimize bakıcaaaaaak
Eki Görüntüle 138089
hayırlı olsun canım...hepinizide maşşallah ya hepsi birbirinden güzel bir de aralarında yakışıklı bi prens var..
bıncuk sizinde hayırlı olsun canım ne güzel zümra ilimli bi kız olucak inşallah...
Günaydın kızlar nasılsınzz bebişler nasıll?
ömür bensiz uyumuyoryaa yatagına koyyrmyıne uyanıyor cok pisss kullanıyor beni artık off offf
günaydın kızlar bebek yarısmasına nerden nasıl katılıyo kızlar bende mi koysam oğlumun resmini
Facebook - En Sevimli Bebek Yarışması canım bu link e tıkla face book tan üye olunuyo eğer tıklanmıyorsa sevimli bebek in sayfasının içinde var bu site ordan katılabilirsin canım
bizim dişler yok hala,burda çıkaran bebişler var ama.acele etme annesi geç olsun güç olmasınSELAM kızlarr ben temmuz annesiyim hiç dişimiz yok daha
sizinkiler nezaman çıkardı??
bu formu doldurursan fotonu gönderirsen işlem okeyyyy
SELAM kızlarr ben temmuz annesiyim hiç dişimiz yok daha
sizinkiler nezaman çıkardı??
cnm bende doldrdum formu ama facedee bıkac tane var hangısı cozemedım yafss nereye gonderdıgımı bılmıyorm gıbı bişi oldu bana yardmcı olrmusn :)
Facebook - En Sevimli Bebek Yarışması canım bu link e tıkla face book tan üye olunuyo eğer tıklanmıyorsa sevimli bebek in sayfasının içinde var bu site ordan katılabilirsin canım
benim facebook yok ama kardesiminkiden katılsam olurmu ki
kızlar cıks saatım geldı paşama kavscm optm hepınızıı