Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keçi gribi oldumBir haftadır gribim geçmedi ,önereceğiniz babanne çayları varmı ?
keçi gribi oldumbir haftadır gribim geçmedi ,önereceğiniz babanne çayları varmı ?
geçmiş olsun canımkeçi gribi oldumbir haftadır gribim geçmedi ,önereceğiniz babanne çayları varmı ?
slm arkadaslar.gecmisi okuyamadim.umarim herkes iyidir.kac gündür kizimin huysuzlugu üstünde,2 gün önce sabah bir kalktik kucagima aldimki kizim alev alev.hemen atesin düsmesi icin yapilmasi gerekeni yaptim sonra hemen dr a,enfeksiyon dislerden olabilir dedi Allahtan cabuk gecti atesi.öyle bir öksürügü burun akintisi falan yoktu.ertesi günü gece uyutamadim kizimi nasil huysuzlandi anlatamam cok agladi ilk defa öyle gördüm kizimi,yatmak istemedi .kucagimda uyutup yatagina yatirdigim an ciglik cigligaydi. beni birakmak istemedi devamli kucagimdaydi,bugünde sabah 6 da uyudu disler yapiyordur degilmi.üstleri sis gibi kabarmis.4 tane disimiz vardi simdi üstlerde kabarmis.eli sürekli agizinda.ne zor oluyormus ya.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
çok geçmiş olsun cnm...aman dikkat et bebişine geçmesin....
geçmiş olsun canım
canım geçmiş olsun doktora da gitmişsin için rahat olsun bişey yok dediyse dişten huysuzluk oluyo ateşine dikkat et yeter ki inşallah bir an önce atlatırsınız
keci gribimi oda ne,saka herhalde
slm arkadaslar.gecmisi okuyamadim.umarim herkes iyidir.kac gündür kizimin huysuzlugu üstünde,2 gün önce sabah bir kalktik kucagima aldimki kizim alev alev.hemen atesin düsmesi icin yapilmasi gerekeni yaptim sonra hemen dr a,enfeksiyon dislerden olabilir dedi Allahtan cabuk gecti atesi.öyle bir öksürügü burun akintisi falan yoktu.ertesi günü gece uyutamadim kizimi nasil huysuzlandi anlatamam cok agladi ilk defa öyle gördüm kizimi,yatmak istemedi .kucagimda uyutup yatagina yatirdigim an ciglik cigligaydi. beni birakmak istemedi devamli kucagimdaydi,bugünde sabah 6 da uyudu disler yapiyordur degilmi.üstleri sis gibi kabarmis.4 tane disimiz vardi simdi üstlerde kabarmis.eli sürekli agizinda.ne zor oluyormus ya.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
kızlar cıks saatım geldı paşama kavscm optm hepınızıı
sagol canim benim.evet biraz rahatladim.su anda iyi bakalim cok sükür.ateside gecti.ateslendigi gün cok kötüydü.38.9 du.Allahtan dra gideseye kadar düsürebildim.sonra cikti düstü.sürekli böyleydi.insaallah atlatiriz.geçmiş olsun canım
canım geçmiş olsun doktora da gitmişsin için rahat olsun bişey yok dediyse dişten huysuzluk oluyo ateşine dikkat et yeter ki inşallah bir an önce atlatırsınız
cok gecmis olsun.anlayamadim kusura bakma.kafam su sira yerinde degil.kizim biraz rahatsiz olunca.güzel bir yakistirma.bende dedim domuzdu kustu buda yeni bir grip türümü dedim.inatçı canım geçmek bilmiyo o yüzden keçi gribi diyorum
sagol canim.insaallah leylacim ya.patlasin artik.üstleri cok sismis.bazen ne yapacagini bilmiyor.eli sürekli agzinda yanaginda.sinirleniyor,agliyor.sizin nasil.patladimi nirayin disleri.gecmis olsun canim,dislerden olabilir haklisin.insallah cabuk patlar da rahatlar yavrucak...
sagol canim.seninkiside dis olabilir.gec kalmazsin cikar annesi daha.eninde sonunda mutlaka cikacak.geçmiş olsun ya bizde uyumuyoruz burnumuz akıyo temizlietmiyo bakalım bende dişe verdim ama biran evvel çıksa geç kaldık sanki:84:
diş çıkması bi gelişme belirtisi değil nasılsa. geç çıkabilir de. kimi bebeğin yaşı dolana kadar çıkmıyo kimi dişli doğuyo. genetik tamamen. bence dişi çıkmamış olanlar üzülmesiniki tane minik diş bile meme parçalamaya yetiyo haberiniz olsun
![]()
sagol canim benim.evet biraz rahatladim.su anda iyi bakalim cok sükür.ateside gecti.ateslendigi gün cok kötüydü.38.9 du.Allahtan dra gideseye kadar düsürebildim.sonra cikti düstü.sürekli böyleydi.insaallah atlatiriz.
cok gecmis olsun.anlayamadim kusura bakma.kafam su sira yerinde degil.kizim biraz rahatsiz olunca.güzel bir yakistirma.bende dedim domuzdu kustu buda yeni bir grip türümü dedim.
sagol canim.insaallah leylacim ya.patlasin artik.üstleri cok sismis.bazen ne yapacagini bilmiyor.eli sürekli agzinda yanaginda.sinirleniyor,agliyor.sizin nasil.patladimi nirayin disleri.
sagol canim benim.evet biraz rahatladim.su anda iyi bakalim cok sükür.ateside gecti.ateslendigi gün cok kötüydü.38.9 du.Allahtan dra gideseye kadar düsürebildim.sonra cikti düstü.sürekli böyleydi.insaallah atlatiriz.
cok gecmis olsun.anlayamadim kusura bakma.kafam su sira yerinde degil.kizim biraz rahatsiz olunca.güzel bir yakistirma.bende dedim domuzdu kustu buda yeni bir grip türümü dedim.
sagol canim.insaallah leylacim ya.patlasin artik.üstleri cok sismis.bazen ne yapacagini bilmiyor.eli sürekli agzinda yanaginda.sinirleniyor,agliyor.sizin nasil.patladimi nirayin disleri.
cnm geçmiş olsun geçen hafta ben aynı şeyleri yaşadım ve diş patladı