2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neden kapatıldı bloğun cnm?bak üüzldüm şimdi!

cnm blogspotta benimde bloğum vardı dijitürkle alakalı blogspota dava açıp kazanıyor ve tüm blog sahiplerinin bloğu kapatılıyor.bir sürü arkadaşım vardı oradaada, kaç yıldır takipteydik.o açıdan üzüldüm

selam anneler.sizlere bir sorum olacak.bebek çorba ve yemeklerine hala kaynamış su mu kullanıyorsunuz.ben içme suyunu kaynatarak termosa koyuyor ve her ihtiyacını oradan karşılıyorum.siz çeşme suyu kullanıyor musunuz.

Çorlunun suyu çok çok kötü olduğu için çeşme suyu kullanmıyorum hazır içme sudan fakat kaynatmadan çorba ve yemeklerine koyuyorum cnm.

selam anneler.sizlere bir sorum olacak.bebek çorba ve yemeklerine hala kaynamış su mu kullanıyorsunuz.ben içme suyunu kaynatarak termosa koyuyor ve her ihtiyacını oradan karşılıyorum.siz çeşme suyu kullanıyor musunuz.

cnm ben bizim yemeklerede damacana kullanıyorum çünkü bizim apartmanda su hidrofordan geliyor

yaptığınız çorbanın içinde damacana su kaynamıyormu ki... kaynatarak kullanıyorsunuz yine...bu sefer de sudaki mineraller yok olmuyormu? ACABAAAAAAAAAA :27:

dünde yazmıştım kimse cevap vermemiş görmedi sanırım kimse neyseeeeeee

hastalanan bebişlerimize geçmişler olsun bir an önce düzelirler inşallahhhhh
canım ben varım facede ekleşelim

cnm blogspotta benimde bloğum vardı dijitürkle alakalı blogspota dava açıp kazanıyor ve tüm blog sahiplerinin bloğu kapatılıyor.bir sürü arkadaşım vardı oradaada, kaç yıldır takipteydik.o açıdan üzüldüm

biliyorum o olayı hatta bi arkadasımda blguma dokunma die bişi yazmıstı sordm anlattı. dns ayarlarını değiştrip giiriyomuş..

yaptığınız çorbanın içinde damacana su kaynamıyormu ki... kaynatarak kullanıyorsunuz yine...bu sefer de sudaki mineraller yok olmuyormu? ACABAAAAAAAAAA :27:

evt cnm haklısın geçenlerde su arıtım firmasindan birisiyle konuştum kaynatılarak verilen suların içindeki bütün mineraller ölüyormuş kesinlikle tavsiye etmiyor. en güzeli arıtma kullanmak sanırım:25:

evt cnm haklısın geçenlerde su arıtım firmasindan birisiyle konuştum kaynatılarak verilen suların içindeki bütün mineraller ölüyormuş kesinlikle tavsiye etmiyor. en güzeli arıtma kullanmak sanırım:25:
sanki biraz ticari yaklaşmışlar gibi geliyor..bu kadar titizlenmek doğrumu bilmiyorum..

kızlar hem face de hem burada in cin top oynuyor.neler yapıyorsunuz bakalım.bebişlerimiz nasıllar.

cnm valla ben hastayım oğlumda diş çıkarıyor kabus gibi valla

geçmiş olsun canım.biz de diş derdinden muzdaribiz.3 tane aynı anda patladı.resmen beni yiyor çocuk sıkıntısından.bir de ablamız süt dilerini döküp kalıcıları çıkarıyor.o da söyleniyor acıyor diye.velhasıl bıktım bu dişişlerinden.

günaydın kızlar.ben iyice gerildim şu son günlerde.kızım iyice huysuzlandı dün.hani zaten sakin bir bebecik değildi..yıkadıktan sonra bir ağlama nöbetine tutuldu yarım saat aralıksız çığlıkla..eşim o zaman farketmiş.3 diş değil tam 5 tane birden patlamış.yavrum ağlamasın da ne yapsın.niye birer birer gelmiyorlar yaaa...o da ben de mahvoldum.acısını ben alabilsem...

günaydın kızlar.ben iyice gerildim şu son günlerde.kızım iyice huysuzlandı dün.hani zaten sakin bir bebecik değildi..yıkadıktan sonra bir ağlama nöbetine tutuldu yarım saat aralıksız çığlıkla..eşim o zaman farketmiş.3 diş değil tam 5 tane birden patlamış.yavrum ağlamasın da ne yapsın.niye birer birer gelmiyorlar yaaa...o da ben de mahvoldum.acısını ben alabilsem...

ah kıyamam ben ona ya 5 tane birden ne bu allah kolaylık versin.patladılarmı peki.bizde 2 tane kabarmış durumda patlasada rahartlasak

geçmiş olsun canım.biz de diş derdinden muzdaribiz.3 tane aynı anda patladı.resmen beni yiyor çocuk sıkıntısından.bir de ablamız süt dilerini döküp kalıcıları çıkarıyor.o da söyleniyor acıyor diye.velhasıl bıktım bu dişişlerinden.

kıyamam valla bizim 2 tane çok kabarmış durumda ama patlamadı elletmiyorda çok zor valla patlasa rahatlıcaz ama offf ne bu dişlerden çektiğimiz valla

kıyamam valla bizim 2 tane çok kabarmış durumda ama patlamadı elletmiyorda çok zor valla patlasa rahatlıcaz ama offf ne bu dişlerden çektiğimiz valla

hepsi çıkmış durumda canım.güzel yiyen bebeğimin iştahı sıfırlarda.allahtan kilosu iyi de.biraz da sermayeden yesin ne yapalım.

slm kızlar oğlum kaç günden beri huysuzdu uyku yok yemeğini 4,5 kasık zorla yediriyodum yine kusuyodu atesi vardı 2tane diş patlatmış görünüyo ama yine hala huysuz köpek dişi dediğimiz dişleri patlatmış bugün sağlık ocagına götürdüm atesi vardı biraz 38 di atesi normal dedi dr fazla giydirme dedi şurup verdi ates için 39 olursa antibiyotik verdi ozaman vr dedi dişleri için jel verdi off ne zor bu diş çıkarmak yavrum geceleri kaç kere kalkıyo, yemiyo, kusuyo ,ates var ,uykusuzluk,halsizlik çok üzülüyorum :50:

Back
X