cnm duymamıştım,madoda paket halindemi satılıyor,ben kay marka alıyorum ama madoyada soriyim ozaman,sağol.
Bizimde 8 dişimiz oldu,toplamda,4 alt-4üst

şimdi sırada köpek dişleri var alt ikisi yeni çıktı,1 ayrahat ederiz galiba,inşallah sorunsuzca çıkarılar yaaa,benim kıızm,normlade çokda huysuz birbebek değildir ama diş dönemlerinde çok huysuzlanıyor,geceleri çok uyanıyor,dişleri çıkarken resmen göğüslerim yara oluyor eme eme mahvediyor,dişerlini kaşıyor göğsümle.biranönce şu diş sıkıntılarımız geçsin diyoruz ama sonrada diğer sıkıntılar başlıyor,her dakka düşüyolar,bizimki 2 gün önce bir düştü,kafasını parkeye çarptı,çok ağladı,ama hala aynı şeklilde devam ediyor,evde koltukların hepsinibirleştirdim hanımefendi rahatça keşfetsin diye

merak ediyolar herşeyi.
Bizde çarşamba günü annemler tatilegidiyoruz kızımla balıkesire.2 hafta kalırız sanırım,belkidaha fazla.

inşallah hava güzel oılursa kıızmı denizede sokucam

herkes şok olmuştu 50günlükken ben bacaklarını falan sokmuştum,şimdi kocamankıız oldu,soğuğa dirençli olsun birazcık dimi ama

ben pek korumuyorum,annemlere kalsa dışarı çıkarken ağzını burnunusararlardı ben hiç yapmıyorum,bugün hava güzel kaloriferi kapattım,bende sıcağı sevmem ada da sevmiyor.onu banyo yaptırdım,şimdi pijamaarını giydirdim yatıyor.bende biraz evitoparliyim,işler bitmiyorr anacım yaaaaaa