- 10 Aralık 2010
- 142
- 6
- 46
terkedilmiş buralarrrrr
Biz yarın kızımla tatile gidiyoruz,annemlere akçaya.hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın![]()
hayırlı yolculuklar cnm.sende kendine ve ada ya çok iyi bak.tatilin tadını çıkartın:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
terkedilmiş buralarrrrr
Biz yarın kızımla tatile gidiyoruz,annemlere akçaya.hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın![]()
bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmuuuu((((
cnm bu konuda hiçbir bilgim yok.yerinde olsam bir başka doktora daha gösteririm ve oda aynı şeyi söylerse ameliyat ettiririm sonuçta sağlık bu ihmale gelmez.umarım en kısa zamanda iyileşir oğluşun.çok geçmiş olsun
teşekkür ederim arkadaşım 4tane dra gösterdim hepside ameliyat diyo ama tarihlerini başka başka diyolar benimde kafamda çok karıştı
bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmuuuu((((
arkadaslar merhaba
bu aralar cok sıkıntı yaptım 2 haftadır kendimi yiorum benm oglusun oturmasında biraz sorun var su araalar daha ii oturmaya basladı ama bazen otururken yanlara ya da arkaya düşüo önceden yani 3 hafta öncesine kadar destek koyuorduk şimdi 10 dk fln oturuo sonra atıo kndini benim gibi olan arkadaşlar var mı yada bu konuyla ilgili bilgisi olan ltfn bana yardım etsin
kimsecikler uğramıyo artık buraya
ben uğruyorum işte bak...sen neler yapıyorsun month çum...
sormacnm 1 hafta oğlumla uğrastım çok hasta oldu grip ve çok kötü tıkandı zor nefes alıyodu çok şükür düzeldi bugün kontrole gittik boğazındaki balgam bayağı geçmiş birde çok kusuyo oğlum dedim ileç verdi mamaların karıştır dedi insallah fayda eder bende zayıflamaya çalışıyorum daha 4 kilocuk verdim çok yavaş veriyorum ama bu aralar kek sigara böreği yedim kaçırdım dayanamadım nolcak böyle hiç bilmiyorum sen ne güzel 12 kilo vermişsin cnm az yiyince çok çabuk acıkıyorum dayanmam lazım aslında midemin küçülmesi gerekir...sen neler yapıyosun cnm bebiş nasıl![]()
kuzunun iyileştiğine çok sevindim.dediğin gibi bir de yedikleri içinde dursa.
4 kilo verdiysen bravo sana .ayda 3-4 kilo en ideali.o kilolar geri alınmıyor böylece.arada kaçamak yapmakta da bir sakınca yok güzelim.bir öğün fazla kaçırırsan diğer öğünde dengelersin.zamanla o 4 kilo olur 8 kilo.yaza kadar çoğundan kurtulursun merak etme.ama sporu bırakma.
ben kızlarla uğraşıyorum ne yapayım.büyüğün dersleri,küçüğün büyüme dertleri derken zaman akıp gidiyor.çok şükür halimize.
hayır canım diger motor gelişiminde hiç bi gerilik yok emeklemeye basladı anne baba mama dede dio ama oturması cok uzun süre deil.inşallah yoktur cok korkuyorumbenim büyük kızım oturmayı hiç sevmezdi.ille yanlar,yatmaya çalışırdı oturttukça.diğer motor gelişiminde gerilik yoksa endişe edilecek bir şey de yoktur zannımca..