2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarr. gülnar ya ben uzunum esim minyon ipek esime benziyo boyu hala minik. bende bi boy takıntısı var o yzden. ama dediiğin gibi her bbek farklı gelisim acısındn . bide anne babaya bglı iste. bu arada bende uuzzzuun zamandır blendırı kullanmıyorum. eline ceviz veriyorum kendi basına yiyo. alıstı artık 8 dişimiz olmasına rağmen. :S hala çıkaramadı kuzum benim :( geç çıkıcak sanırım.
bu arada semra hayırlı olsun yeni disiniz birazda bize göndrin :))

kızlar bu arada dr kontrellerine gitmeye devam ediyomusunuz ben baya oldu gitmeyeli dr bi sorun olmayınca gelmeye gerek yok dedi hasta falan olunca gidiyoruz tabi bide aşıları yaptırmaya gidince muayene ediyolar zaten

ben gitmiyorum canım ama aslında gitmem lazım. ihmal ediyorum.. adetim düzensiz yine korkuyorum pko olucak diye:(en az senede 1 kez gitmek lazım

selam kızlar hepinize..hakkaten de görüşmeyeli çok oldu..burda beni tanımayan ve benim tanımadığım kişiler de vardır sanırım..ya da nicklerini değiştirdikleri için tanımadığımı sandığım:)
öncelikle sevracım tebrik ederim, hayırlısıyla gelsin inşallah ikinci bebiş de..ama bi yandan da kendini kardeş kıskançlığı dönemine hazırla derim..muhakkak asilanın da senin de zorlandığınız zamanlar olacaktır, bu yüzden sana Sabiha Paktunanın "çocuk davranışlarındaki korkuyu tanımak ve başetmek" isimli kitabını okumanı tavsiye ederim, orda kardeş kıskançlığı durumlarında nelerle karşılaşabileceğin ve nasıl davranman gerektiği gayet güzel anlatılmış..başka yönlerden de çok faydalı bi kitap..
month'cum bizim oğlan da 2 gün sonra 15 ayını bitiricek ama hala tutunarak yürüyor, yani istese tutunmadan 5-6 adım atabiliyor ama üstüne düşmüyor..yalnız çok hızlı emekliyor, çok çevik, çevremdekiler de bu yüzden yürümeye pek ihtiyaç duymadığını söylüyor..zamanı gelince muhakkak yürüyecektir, anormal bi durum olmadığı sürece sorun değil..
bakıyorum da pek çok kişi ikinci çocuktan korkar durumda:)ben pek korkmuyorum, iki çocuğun arasında ister 2 yaş ister 10 yaş olsun halimizin şimdikinden çok çok daha yorucu olacağının farkındayım ama ben de hemen düşünmüyorum..oğlumla 2. çocuğum arasında 3 yaş olması en ideali gibi geliyo bana..çünkü 3 yaşına gelene kadar zaten bebekler ve ilgiye ihtiyaçları çok fazla, sırf 2. doğdu diye çınarı ihmal etmek ve ona büyümüş muamelesi yapmak istemiyorum..ama yaş farkının 3ten fazla olması da güzel gelmiyor bana..o yüzden inşallah seneye hamile kalırsam 1 yıl da hamilelikle geçer, çınar 3 yaşına gelmiş olur..bunlar bizim planlarımız ama tabii herşeyin hayırlısı..
haa bu arada kablolarla başı dertte olanlar için de unutmadan ekliim..
biz geçen yıl doğuma yakın ev almıştık ve çınar 3 haftalıkken taşındık..evi anahtar teslim aldık ama satın aldığımızda henüz % 80 aşamadaydı, laminatları filan yapılmamıştı o yüzden pek çok şeyini istediğimiz gibi yaptırabilme imkanımız oldu..bunlardan biri de, kabloları laminatların altına döşettirmemiz oldu..eşim evde kablo yığını istemiyordu ve bunu ustalara söyledi, onların laminatları yapacağı gün gitti kabloları döşedi, laminatlar üstüne yapıldı..o yüzden şuan kablolar konusunda çok rahatız, bu yönden çınarı takip etmek zorunda kalmıyoruz..(takip ettiğimiz başka pek çok konu var ama:)) öyle işte..eğer içinizde ev alacak veya ilerde almayı düşünen arkadaşlar varsa, bu da aklınızda bulunsun, hem şimdi hem de 2. çocukta işinize yarar, ayrıca görüntü açısından da temizlik oluyo..
böyle işte..hiç bi konuyu atlamadım sanırım:)) kolay gelsin hepinize, öpüyorum sizleri..

:) nickimi değiştirdim evet eski nickim sheida_bl dı.. kablo olaylarınıda hallettik sonunda duvara gömdük rahatız suan :D su sahiba paktunanın korku kitabnıda almam sart oldu.. ipek burnum ve kulagımsız durmuyo gidip gelip ona dokuncak mest olucak :S
gece bile böle.. hiç gülerek uyanmadı hep titreyerek aglıyo.. bi ark. oglunu götürmüs sabiha p. sacını cekiyodu elini ısırıyodu 5 yasında bide. korku demis. benimkiside sanırım korkudan. kendini güvende hissetmek istiyo :(

seyda cnm bos birakma dr gorun ihmal etme,ben mart gibi insallah spiralimi cikarttirmak istiyorum yeni bi bebek icin insallah Nilay cok zorbebek ama napiyim aradan ciksin istiyorum,cocuk buyudukce rahata alisinca istemiycem hic biliyorum ))) nilaya nasil baktiysam bi sekilde halledicem iste Allah sabir ve guc veriyor sonucta.

seyda cnm bos birakma dr gorun ihmal etme,ben mart gibi insallah spiralimi cikarttirmak istiyorum yeni bi bebek icin insallah Nilay cok zorbebek ama napiyim aradan ciksin istiyorum,cocuk buyudukce rahata alisinca istemiycem hic biliyorum ))) nilaya nasil baktiysam bi sekilde halledicem iste Allah sabir ve guc veriyor sonucta.

evet canım su tatilden dönüste bi gidicem.. adet cok düzensizlest,i yine. söyliceğinide bilyorum gerçi kilo ver dicek :/
bu arada ben kendime hiç güvenemiyorum İpek çok zor bi çocuk.. artık bundan sonra keyif yapma zamanım. istemekle alakalı bişey bide içime daha düşmedi bebek sevgisi.
hayırlısı olsn diyelim

ooo,kızlar geri dönmüş topik canlanmış.:1::1::1::1:
month oğlun bir bakacaksın yürüyerek ve de sırıtarak sana doğru yürüyor..geç yürüme senden kaynaklı bu arada.anne babası geç yürüyenlerde görülüyor,artısı da düşmeden,kolaycacık başarıyor geç yürüyen çocuklar..aslında şanslısın yani..benim büyük kız öyle yürüdü,bir günde çözüldü yürüme işi.babası da geç yürümüş,biz de hep ona bağladık..dert etme boşuna..

gülnar insanlar çeşit çeşit güzelim,ne sıkıyorsun canını..kızının yaşıtı bebeği olan bir arkadaş edin kafa dengi,yeter artar..2. bebek kararın da hayırlı olsun..

[ı]selam kızlarr. Gülnar ya ben uzunum esim minyon ipek esime benziyo boyu hala minik. Bende bi boy takıntısı var o yzden. Ama dediiğin gibi her bbek farklı gelisim acısındn . Bide anne babaya bglı iste. Bu arada bende uuzzzuun zamandır blendırı kullanmıyorum. Eline ceviz veriyorum kendi basına yiyo. Alıstı artık 8 dişimiz olmasına rağmen. :s hala çıkaramadı kuzum benim :( geç çıkıcak sanırım.
Bu arada semra hayırlı olsun yeni disiniz birazda bize göndrin :))
[/ı]

sağol cnm,çıkacak nasılsaa:))inşallah ağrısız çıkar dişlerimizz hepimizinn..

leyla bende düşünüyorum ikinciyi kasım aralık gibi ,ben hem yaş hemde senin dediğin gibi arka arkaya çıksın ikiside birlikte büyür diye düşünüyoum zaten ikinci doğana kadar mert 2 yaşında olur rahat ederiz sonrası için

zümrada pütürlü yiyemiyor hala muhallebi tarzı yiyor ağzına tane geldiği anda bütün yedikleri ni kusuyo nasıl alıştırıyorsun leyla pütürlüye nilayı... ben çok zorladım alışmadı zümra...

canım senin kız patlamış mısır yemiyormuydu eskiden sanki öyle hatırlıyorum onu yiyen pütürlüde yer bence ,cesaretmi edemiyorsun vermeye ,ben blendırdan hemen hemen hiç geçirmedim sebze çorbası hariç hep ekmekle yedirdim çok şükür mkarnayı bile kaşıkla veriyorum çiğniyor yiyor,bizim tek sıkıntımız et balık ve tavuk yemiyor :((

selam kızlar .. pazartesi sabah tatile çıkıyoruz allah izin verirse . hakkınızı helal edin dünyanın her türlü hali var.
döndüğümde görüşmek üzere kendinize ve bebişlere:5: iyi bakın..

uzun zaman oldu buraya ugramayali,ama tekrar burada birseylerin yazildigini görünce sevindim.cünkü bizler burada yol aldik,hepimiz hemen hemen ayni dönemde heyecanla ve büyük bir mutlulukla yavrularimiza kavustuk,özel ve güzel anlari paylastik.bu topigi ve sizleri seviyorum arkadaslar.....:16:

ooo,kızlar geri dönmüş topik canlanmış.:1::1::1::1:
month oğlun bir bakacaksın yürüyerek ve de sırıtarak sana doğru yürüyor..geç yürüme senden kaynaklı bu arada.anne babası geç yürüyenlerde görülüyor,artısı da düşmeden,kolaycacık başarıyor geç yürüyen çocuklar..aslında şanslısın yani..benim büyük kız öyle yürüdü,bir günde çözüldü yürüme işi.babası da geç yürümüş,biz de hep ona bağladık..dert etme boşuna..

gülnar insanlar çeşit çeşit güzelim,ne sıkıyorsun canını..kızının yaşıtı bebeği olan bir arkadaş edin kafa dengi,yeter artar..2. bebek kararın da hayırlı olsun..
evet canim haklisin,hem de ne cesit ))) tesekkur ederim bu arada...))

evet canım su tatilden dönüste bi gidicem.. adet cok düzensizlest,i yine. söyliceğinide bilyorum gerçi kilo ver dicek :/
bu arada ben kendime hiç güvenemiyorum İpek çok zor bi çocuk.. artık bundan sonra keyif yapma zamanım. istemekle alakalı bişey bide içime daha düşmedi bebek sevgisi.
hayırlısı olsn diyelim
evet seydacim hayirlisi olsun....
tatile gidiyormussunuz iyi tatiller size canim,bol bol eglenin...
Amin..bizde henüz 8 diş var 4 altta 4 üstte... :53:
bizde de oyleydi canim.benim kiz arka arkaya cikartiyor dislerini.aylardir 2 disimiz varken birden 8 oldu.sonra 3-4 ay kadar ara verdi simdi de 4u birden cikti....
leyla bende düşünüyorum ikinciyi kasım aralık gibi ,ben hem yaş hemde senin dediğin gibi arka arkaya çıksın ikiside birlikte büyür diye düşünüyoum zaten ikinci doğana kadar mert 2 yaşında olur rahat ederiz sonrası için
evet aynen canim,ben sanirim subat gibi filan spirali cikarttiririm.dr iyice bi muayene eder,tahliller veririm yine.hersey yolundaysa ok,bi sorun olursa tedavimi gorurum sonra bebek..ben saglikli olmaliyim ki cocuk ta saglikli olsun...esim de ayni sekilde,dr-a gorunup tahlillerini yaptiracak.sonra da hayirlisi olsun...

uzun zaman oldu buraya ugramayali,ama tekrar burada birseylerin yazildigini görünce sevindim.cünkü bizler burada yol aldik,hepimiz hemen hemen ayni dönemde heyecanla ve büyük bir mutlulukla yavrularimiza kavustuk,özel ve güzel anlari paylastik.bu topigi ve sizleri seviyorum arkadaslar.....:16:

canim nasilsin?kizin nasil?napiyorr?konusamadik uzun zamandir...

selam kızlar .. pazartesi sabah tatile çıkıyoruz allah izin verirse . hakkınızı helal edin dünyanın her türlü hali var.
iiiiiiiiiiiiii yiiiiiiiiiiii yolculuklar Allaha emanet olun sağsalim gidin gelin inaşallah ,öpüyorum böcüğümü ve seni iiyi tatiller
evet canım burdan devam edelim eskisi gibi
evet canim haklisin,hem de ne cesit ))) tesekkur ederim bu arada...))

evet seydacim hayirlisi olsun....
tatile gidiyormussunuz iyi tatiller size canim,bol bol eglenin...

bizde de oyleydi canim.benim kiz arka arkaya cikartiyor dislerini.aylardir 2 disimiz varken birden 8 oldu.sonra 3-4 ay kadar ara verdi simdi de 4u birden cikti....

evet aynen canim,ben sanirim subat gibi filan spirali cikarttiririm.dr iyice bi muayene eder,tahliller veririm yine.hersey yolundaysa ok,bi sorun olursa tedavimi gorurum sonra bebek..ben saglikli olmaliyim ki cocuk ta saglikli olsun...esim de ayni sekilde,dr-a gorunup tahlillerini yaptiracak.sonra da hayirlisi olsun...
hadi hayırlısı canım artık beraber takip ederiz bebeleri yine ,hemen tutarmı bilemem bende düşünmeden önce bende bir doktor kontrolüne giderim ,adetlerim düzenli neyseki her hangi bir akıntı yada sıkıntım olmadı hiç doğumdan sonra ,bakalım hayırlısı merti anca 7 yılda bulduk inşallah ikinci çok bekletmez :))

canim nasilsin?kizin nasil?napiyorr?konusamadik uzun zamandir...
tsk edr canim sen nasilsin.cok sükür kizimda iyi leyla teyzesi.yaramazlik pesinde.hic durmuyor artik sürekli gezmek,yürümek istiyor.1 ay öncesine kadar oyun bahcesinde oynuyordu artik onuda kabullenmiyor istemiyor.icine koydugum an kiyametleri kopartiyor.iste böyle leylacim.ya senin kiz o neler yapiyor,hemen hemen ayni seyler büyük ihtimal..
iiiiiiiiiiiiii yiiiiiiiiiiii yolculuklar Allaha emanet olun sağsalim gidin gelin inaşallah ,öpüyorum böcüğümü ve seni iiyi tatiller

evet canım burdan devam edelim eskisi gibi

hadi hayırlısı canım artık beraber takip ederiz bebeleri yine ,hemen tutarmı bilemem bende düşünmeden önce bende bir doktor kontrolüne giderim ,adetlerim düzenli neyseki her hangi bir akıntı yada sıkıntım olmadı hiç doğumdan sonra ,bakalım hayırlısı merti anca 7 yılda bulduk inşallah ikinci çok bekletmez :))
aynen canim.uzun zaman oldu görüsmeyeli sen nasilsin neler yapiyorsun.bebegin nasil

Son düzenleme:
iyi tatiller canım..sağ salim dönün...

değil mi...biz de seni kanaryacım..:16::16::16::16:

Merhaba bu başlığı görünce keşke bu forumu daha önceleri keşfetmiş olsaydım dedim bende 25 haziran 2010 doğumlu dünya tatlısı bir erkek bebek annesiyim aynı telaşı yaşayan annelerle bilgi alışverişinde bulunabileceğimi bilmek güzel:34:

Back
X