- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
herkese sllmmm.uzun zaman oldu yine kızlar herkes iyidir umarım.sabiha pektunanın kitabından örnek istemişsiniz anlamadığım yerlerden yani o kadar çokki hangi birini söylim.meselaa şöyle demiş özetle hergün evin bir kısmını çocuğuna veriyormuş ve sahiplen kimseye verme diyormuş birgün çatı birgün koltuk vs.sonra birgün elinde klozet kapağı ile eve gelmiş ve çocuğa demişki bu senin iyi sahiplen falan.çocukta sevinmiş tamam demiş çişimi yapar sonrada odama götürürüm.konuyu burada böylece bitirmiş.yani bu iyi bişimiş.amacına ulaşmış konu.e bunun neresi iyi şimdi yeni bir klozet kapağımı alındı ev için,çocuğun o klozet kapağını odasına götürmesine izinmi verdi ve klozet kapağını bile başkasıyla paylaşmayacaksa vay haline.yani böyle işte.ben anlamadım kitaptan bişicik.ama belki anlayanlar için gerçekten iyi bir kaynak ve yönlendiricidir.bilemiyorum
kitabını okumadım ama bir çocuk 5 yaşına kadar anne babasıyla uyumalı dediğinde beni kaybetmişti..genel geçer kurallar haricinde her anne çocuğunun neye ihtiyacı olduğunu daha iyi tespit eder.kim ne demiş diye fazla takılmamak lazım..