2010 Haziran Anneleri Şafak Kaç =)

son 12 gün

Canım muayeneden sonra gelebiliyormuş akıntı ,belki taksit taksit gelen nişandırsempatiksalakcinni
Arkadaşım çatı muayenesinden 1 gün sonra doğurdu 38+1 de.Acep bende mi çatı muayenesi olsam:jeyyar:

yarın benımde kontrolum var dur catı muayensı olayım en ıyısı bende

ay doğsun zaten artık göbüümde yer kalmadı-tatlicadiarzu-

son 2 :)
buraya bunuda yazdıgımı gördüm ya sağlıkla kucagımıza da almayı nasip etsin Allahım

Şafak Pazartesiii

21.06.2010

son 1 gün ama gelmiceksin daha biliyorum..ya gelsen okadar güzel olacakki annen rahata erecek vallaopuyorumnanaktan

benimki kafasına göre takılıcaaa benzio artık beklemiorum canı çekince gelsin
zaten misafirim bitmedi!! yemek yap koy kaldır geberiyorum yorgunluktan...
doğmaya kalksa doğuramam yorgunluktan gibi geliyo...
düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum yemin ederim ya..

ayy canım benim çok sinir dimi düşüncesiz insanlar zaten zor hareket ediyoz belki yorgunluktan sancın gelir iyi tarafından bakarsakzemuszemus.Bende seni göremeyince bebiş geldi zannettim.

ayy canım benim çok sinir dimi düşüncesiz insanlar zaten zor hareket ediyoz belki yorgunluktan sancın gelir iyi tarafından bakarsakzemuszemus.Bende seni göremeyince bebiş geldi zannettim.

ay millet ne şanslı.. millete hizmet ediolar benden hizmet bekliyolar..
yemin ettim bilerek hamile kadına gitmem de elinden su bile istemem...
ay yok ya nerde.. gelmeye niyeti yok.. rahat geldi göbüüüm kaydirigubbakcemile

ay millet ne şanslı.. millete hizmet ediolar benden hizmet bekliyolar..
yemin ettim bilerek hamile kadına gitmem de elinden su bile istemem...
ay yok ya nerde.. gelmeye niyeti yok.. rahat geldi göbüüüm kaydirigubbakcemile

Canım ben gelenin önüne soğuk evde ne varsa onu ikram ediyorum valla.Napim uğraşamam benim annem de yanımda tabi de genede uğraşaşamam gelirim deyen var da gelmesinler bende istemiyorum.Esas doğumdan sonra gelecekler ayyyyyy.Ama o zmanki mönümde hazır kuru pasta eşim baklava alacak bide soğuk meyvesuyu ikram edilecek o kadar ama gende şimdiden kara kara düşnüyom.Küçük çocuklular var gelecek ve hiiiç dikkat etmiyorlar halılarımı yeni yıkattım beyazzz ayy ne olur bilmem artıkeyvahedigeldismile

canım bisürü yer varken gece yatısına geliolar.. ya hep ben ağırlarım ve severek yaparım da karnım burnumda canım yetmiyo yani!
oturmaya gelene çay demleyecek halim yok =D ben de dolaptan bişilerle geçiştiriorum.. ama bütün gün evde olunca mecburen yemeği yatağı bilmemne..
doğumdan sonra annem gelcek hiç düşünmüorum... 10-15 gün rahatım...
ay yeni doğurduğum gibi gelmezler herhalde dikişli nakışlı hizmet mi etçez.. oha yani.. mevlüdün bi amacı da gel bebeği gör değil mi zaten...
ben de yıkatçam halıları da doğum geçsin mevlütten önce yıkatçam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…